Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες! Φυσικά και έχει κάνει λάθη ο ρεχάγκελ' date=' όπως και ΚΑΘΕ άλλος προπονητής. Έκανε λάθη και χθες και σε άλλα παιχνίδια.

Άλλο αυτό όμως και άλλο να εξαπολύονται μύδροι εναντίον του για το ποδόσφαιρο που παίζουν οι Έλληνες (λες και με άλλον προπονητή θα μαγεύαν τα πλήθη), για την μη κλήση των παικταράδων τζαβέλλα και μανιάτη ( που αν τους καλούσε και χάναμε θα λέγαμε πάλι για τον άχρηστο οτο) κλπ[/quote']

Εμένα η δική μου ένσταση αφορά μόνο στην επιλογή παιχτών. Ούτε στην τακτική, ούτε στις αλλαγές ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι οι επιλογές του είναι τραγικές. Στην Εθνική έχουν θέση νεότεροι, ικανότεροι, πιο έτοιμοι και πιο φιλόδοξοι παίχτες από αυτούς που είδαμε. Για ποιο λόγο δε μπορεί να δουλέψει με Νίνη και Μήτρογλου και μπορεί με Χαριστέα και Καραγκούνη αφού είναι τέτοια προπονητάρα;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σηφάκης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, οι μεγάλοι αδικημένοι του Μουντιάλ.

Ο Τζόρβας τρέμει σαν το ψάρι από το άγχος...

Δημοσ.
Kαι παλι σου λεω αστους να βγαλουν τη χολη τους ...

Εχουν συνηθησει κι απο τις ομαδες ....

Για το καθετι πρεπει να φωναζουν και να βριζουν ....

Δεν ακουσα κανεναν να βριζει, ουτε να φωναζει..

Κριτικη κανουμε και μαλιστα καλοπροαιρετη, δε νομιζω να διαφωνεις.

Αλλα μπαλα η εθνικη δεν παιζει τελεια και παυλα, δεν ειναι μπαλα αυτο που βλεπουμε, δε θα μας τρελανεται κιολας. Που μου ρχοταν να κλωτσησω την τηλεοραση με αυτα που εβλεπα.

Δεν ειπαμε να σηκωσουμε την κουπα αλλα παιξε λιγο μπαλα, αλλαξε καμια πασα, κανε κανενα τριγωνακι ωραιο , καμια καθετη μπαλια!

ΕΝΑ σουτ ρε παιδια με προυποθεσεις καντε και ας παει αουτ ξυστα στο δοκαρι, δε μας νοιαζει να μπει μεσα, θα το πανηγυρισουμε εμεις γιατι ΑΥΤΟ ειναι μπαλα.

ΜΙΑ καθετη μπαλια δεν ειδα να βγαινει, ΜΙΑ! Κεντρο? μηδεν, δεν υπηρχε κεντρο, και εκει που ελεγα οτι ο Καραγκουνης κατι θα κρατησει κατι θα μοιρασει, τον εβλεπα να σερνεται και λεω οκ θα βαλει τον Νινη.. και τελικα εβαλε Πατσατζογλου..

Πεντε κουρσες εκανε απο δεξια ο Σειταριδης, ολες και ολες, και εβγαλε ΔΥΟ, ΔΥΟ! σεντρες και η μια πηγε αουτ. Που ο Σειταριδης δεν επρεπε καν να συμπεριληφτει στην εθνικη γιατι δεν εχει ουτε κινητρο να παιξει ουτε ειναι σε αγωνιστικη φορμα για να παιξει.

Ασε που τον ειχαν διαβασει σαν ανοιχτο βιβλιο και οταν ξεκιναγε την κουρσα του την πεφτανε δυο κορεατες και εχανε την μπαλα.

Να σου πω και κατι αλλο, συμφωνω οτι με τις κουρσες απο δεξια με σειταριδη και αριστερα με τοροσιδη παιρναμε κορνερ. Με κορνερ θα παιζουμε μπαλα για τα επομενα χρονια? και με στημενες φασεις?

Οι "κοντοι"κορεατες μας το καρφωσανε απο το πουθενα απο κορνερ.

Ποιος θα τριπλαρει στο κεντρο να παρει πανω του 2-3 παιχτες να κανει την καθετη μπαλια? κανενας, η μαλλον ο Νινης που δε τον εχουμε δει ακομα να παιζει, και ετσι οπως παμε δε θα τον δουμε και ποτε..

Δημοσ.
Σηφάκης' date=' Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, οι μεγάλοι αδικημένοι του Μουντιάλ.

Ο Τζόρβας τρέμει σαν το ψάρι από το άγχος...[/quote']

Πόσα λεφτά είπαμε ότι παίρνει ο ΠΑΟ από τους 8+2 διεθνείς του;;;...

Δημοσ.
Εμένα η δική μου ένσταση αφορά μόνο στην επιλογή παιχτών. Ούτε στην τακτική, ούτε στις αλλαγές ούτε τίποτα. Θεωρώ ότι οι επιλογές του είναι τραγικές. Στην Εθνική έχουν θέση νεότεροι, ικανότεροι, πιο έτοιμοι και πιο φιλόδοξοι παίχτες από αυτούς που είδαμε. Για ποιο λόγο δε μπορεί να δουλέψει με Νίνη και Μήτρογλου και μπορεί με Χαριστέα και Καραγκούνη αφού είναι τέτοια προπονητάρα;

Μη ξεχνάς όμως ότι ούτε ο Νίνης ούτε ο Μήτρογλου έχουν καθιερωθεί στις ομάδες τους.

Επίσης δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις σε επίπεδο ανδρών.

Παρόλα αυτά όμως θεωρώ ότι έπρεπε να μπει ως αλλαγή ο Νίνης στο χθεσινό παιχνίδι.

---------- Προσθήκη στις 19:02 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:59 ----------

Σηφάκης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος, οι μεγάλοι αδικημένοι του Μουντιάλ.

Ο Τζόρβας τρέμει σαν το ψάρι από το άγχος...

Ο σηφάκης έφαγε αστείο γκολ στο τελευταίο φιλικό αν δεν κάνω λάθος.

Ο μήτρογλου γυάλιζε το πάγκο στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Για τον παπασταθόπουλο συμφωνώ αλλά μάλλον θα τον δούμε στη συνέχεια.

Ο τζόρβας έχει μεγάλη ευθύνη στο 1ο γκολ αλλά ποιος το περίμενε;;;;

Δημοσ.
Ολοι λατρευετε το Μουρινιο αλλα το Τσ. Λ. το σηκωσε με ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ "αντιποδοσφαιρο " απο του Ρεχαγκελ ....

Κατα τα αλλα ο Μουρινιο ακομα λατρεια παραμενει... ;)

Γελανε και οι πετρες...μην τα λες ετσι αυτα:-)

Δημοσ.

Ο σηφάκης έφαγε αστείο γκολ στο τελευταίο φιλικό αν δεν κάνω λάθος.

Overall ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας όλη τη χρονιά.

Και 10 αστεία γκολ να έτρωγε, θα έπρεπε τουλάχιστον να κάθεται πάγκο.

Ο μήτρογλου γυάλιζε το πάγκο στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος.

Η εικόνα του Ολυμπιακού από το Γενάρη και μετά αδικεί την αξία του Μήτρογλου. Δηλαδή υπάρχει παίχτης Καπετάνος και δεν υπάρχει παίχτης Μήτρογλου?

Μανατζερίστικα κόλπα και μίζες του Ότο...

Για τον παπασταθόπουλο συμφωνώ αλλά μάλλον θα τον δούμε στη συνέχεια.

Γιατί να τον δούμε στη συνέχεια? Είχαμε καλύτερες επιλογές στην άμυνα? Τον Βύντρα κεντρικό μπάκ ή τον Σείταρίδη δεξί χαφ...? Ή τον Τοροσίδη αριστερό μπακ. Πραγματικά ότι να'ναι...

Ο τζόρβας έχει μεγάλη ευθύνη στο 1ο γκολ αλλά ποιος το περίμενε;;;;

Δεν τον κρίνω από αυτό το γκολ τον Τζόρβα. Έχει και εκεί ευθύνη, αλλά όχι καθολική, καθώς πηδάνε 4 ταγάρια και δεν μπορεί ένας να διώξει...

Τον Τζόρβα τον είδα προς το τέλος του αγώνα που κάνει ένα άψυχο σουτ ένας Κορεάτης και αποκρούει με τρελή υπερένταση. Χεσμένος στα πόδια του...

Δημοσ.

Τα πράγματα για την εθνική είναι πια πολύ δύσκολα.

Ας ελπίσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα στη συνέχεια.Να παίξουμε πιο σκληρά,να πάρουμε κίτρινες{δεν μας ενδιαφέρει ρε γμτ μου να κερδίσομε το βραβείο ήθους/λιγότερες κίτρινες απο φιφα}να δείξουμε ρε γμτ μου οτι ήρθαμε στην Αφρική για να παλέψουμε!:mad:

Για την ώρα νιώθω οτι η εθνική μας είναι σαν τους χριστιανούς επι ΡΏΜΗΣ και την ρίξανε στο Κολοσσαίο χωρίς ενα δα .....νυχιοκόπτη.Και οι αντίπαλοι μας είναι τα Λιοντάρια,τίγρεις,Ρωμαίοι πολεμιστές με όπλα.:devil:Τέτοια αίσθηση θέλουν να έχει ο κόσμος για την ομάδα ο Ρεχάγκελ και οι διεθνείς.:mad:

ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΡΕΕΕ!

Δημοσ.
Kαι παλι σου λεω αστους να βγαλουν τη χολη τους ...

Εχουν συνηθησει κι απο τις ομαδες ....

Για το καθετι πρεπει να φωναζουν και να βριζουν ....

Αλλο ειναι να λεω το λαθος καποιου και αλλο να τον χαρακτηριζω "γεροξεκουτη" και να τον στεινω στον τοιχω απο τα 5μετρα ..

Εξακολουθείς φίλε μου να το γυροφέρνεις τοι θέμα.Πιάστο καλύτερα και μη πετάς γιά χολές και συκώτια.Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.Όλα τα παιδιά εδώ μιλάνε με επιχειρήματα.Προσωπικά μού αρέσει η κουβέντα που κάνουμε.Αλλά θα πρέπει κι εσύ να συμφωνήσεις κάπου.Στο ότι ο Ρεχάγκελ έχει αδειάσει από ιδέες.Δεν έχει κέφια πλέον και είναι ορατό αυτό.Το βίτσιο του κάνει τώρα.Ήθελε να πάει και στο μουντιάλ και πήγε.Αν αυτό σου αρκεί τότε ας τον κρατήσουμε κι άλλο.

Γιατί δεν συμμερίζεσαι τις αγωνίες των άλλων παιδιών γιά το πού πάει αυτή η ομάδα παρά υποστηρίζεις πεισματικά τον αγαπητό κύριο Ρεχάγκελ ο οποίος σε λίγο δεν θα είναι πιά προπονητής μας.

Για την χάλια εικόνα της Εθνικής κάποιοι έχουν την ευθύνη.Και δεν νομίζω να είμαι εγώ ή εσύ.

Να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια euro που παίρνουν σε μιά χώρα που στενάζει οικονομικά.

Μας έχουν ξεσκίσει οι ξένοι στο δούλεμμα.Μόνοι άχρηστους δεν μας έχουν πεί κατάμουτρα ακόμη.

Μη ξεχνάς ότι μετά τον χθεσινό αγώνα έχουμε εμείς την αρνητική πρωτιά σε μουντιάλ να μην έχουμε σημειώσει γκολ αφού αυτό συνέβη σε τέσσερις αγώνες ενώ το Κογκό Καναδάς και κάποιες άλλες χώρες έχουν δώσει τρείς αγώνες.

Όταν στα φιλικά παίζανε σαν μεθυσμένοι οι παίχτες εμείς λέγαμε ότι έχει τσόντα στο μουντιάλ.Κάποιοι άλλοι έκρυβαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλάκι.Φάτε τώρα Έλληνες το μεσαίο δάκτυλο.

Δημοσ.
Overall ήταν ο καλύτερος τερματοφύλακας όλη τη χρονιά.

Και 10 αστεία γκολ να έτρωγε, θα έπρεπε τουλάχιστον να κάθεται πάγκο.

Διαφωνώ. Ο Τζόρβας ήταν καλύτερος φετος (εξαίρεση το γκολ με τον παοκ)

Η εικόνα του Ολυμπιακού από το Γενάρη και μετά αδικεί την αξία του Μήτρογλου. Δηλαδή υπάρχει παίχτης Καπετάνος και δεν υπάρχει παίχτης Μήτρογλου?

Μανατζερίστικα κόλπα και μίζες του Ότο...

Συγνώμη αλλά για τον καπετάνο δεν έχω άποψη. Εσύ από που την απέκτησες;

Μα δεν έπαιζε καν ο μήτρογλου. έπαιζε ο άγγλος και λίγο ο ντιόγκο!

Γιατί να τον δούμε στη συνέχεια? Είχαμε καλύτερες επιλογές στην άμυνα? Τον Βύντρα κεντρικό μπάκ ή τον Σείταρίδη δεξί χαφ...? Ή τον Τοροσίδη αριστερό μπακ. Πραγματικά ότι να'ναι...

Ναι. Θεωρητικά ο Βύντρα ήταν καλύτερος (με βάση την απόδοση στο πρωτάθλημα αλλά και τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην εθνικη)

Ο τοροσίδης δεν παίζει πρώτη φορά αριστερό μπακ στην εθνικη και στο παρελθον εχει καλυψει αυτο το ρολο (καλυτερα και απο το σπυροπουλο)

Για τον σειταριδη δεν θα πω κάτι. Επιλογή του Οτο είναι που δεν του βγηκε και την χρεώνετε στο ακεραιο

Δεν τον κρίνω από αυτό το γκολ τον Τζόρβα. Έχει και εκεί ευθύνη, αλλά όχι καθολική, καθώς πηδάνε 4 ταγάρια και δεν μπορεί ένας να διώξει...

Τον Τζόρβα τον είδα προς το τέλος του αγώνα που κάνει ένα άψυχο σουτ ένας Κορεάτης και αποκρούει με τρελή υπερένταση. Χεσμένος στα πόδια του...

Η ελλάδα είναι ομαδα ψυχολογιας. Στράβωσε από την αρχη το ματς, ήρθε το γκολ από ηλιθιότητα και μετά τους πηρε η κατω βολτα (βλεπε αβρααμ και κυριως βυντρα).

Και στο euro 04 στο μοναδικό παιχνιδι που βρεθηκαμε πίσω χάσαμε...

Δημοσ.
Εξακολουθείς φίλε μου να το γυροφέρνεις τοι θέμα.Πιάστο καλύτερα και μη πετάς γιά χολές και συκώτια.Δεν υφίσταται τέτοιο θέμα.Όλα τα παιδιά εδώ μιλάνε με επιχειρήματα.Προσωπικά μού αρέσει η κουβέντα που κάνουμε.Αλλά θα πρέπει κι εσύ να συμφωνήσεις κάπου.Στο ότι ο Ρεχάγκελ έχει αδειάσει από ιδέες.Δεν έχει κέφια πλέον και είναι ορατό αυτό.Το βίτσιο του κάνει τώρα.Ήθελε να πάει και στο μουντιάλ και πήγε.Αν αυτό σου αρκεί τότε ας τον κρατήσουμε κι άλλο.

Γιατί δεν συμμερίζεσαι τις αγωνίες των άλλων παιδιών γιά το πού πάει αυτή η ομάδα παρά υποστηρίζεις πεισματικά τον αγαπητό κύριο Ρεχάγκελ ο οποίος σε λίγο δεν θα είναι πιά προπονητής μας.

Ρε γίγαντα τι πιστευεις οτι έπρεπε να κάνει ο κόουτς?

Δεν λέω οτι δεν έχει κάνει λάθη αλλά με τόση μέτρια ομάδα που έχουμε τι θα μπορούσε να κάνει?

Ο κ κέφια δεν έχει{72 ετών είναι άλλωστε}αλλά πιστευω οτι κάνει οτι καλύτερο μπορεί.

Δημοσ.

Για την χάλια εικόνα της Εθνικής κάποιοι έχουν την ευθύνη.Και δεν νομίζω να είμαι εγώ ή εσύ.

Να δικαιολογήσουν τα εκατομμύρια euro που παίρνουν σε μιά χώρα που στενάζει οικονομικά.

Μας έχουν ξεσκίσει οι ξένοι στο δούλεμμα.Μόνοι άχρηστους δεν μας έχουν πεί κατάμουτρα ακόμη.

Όχι δεν μιλάνε όλοι με επιχειρήματα. Άλλος λέει ότι παίζουν με χαρτακι απο την επο (άρα ο οτο ειναι για τη μοστρα), άλλος λεει ότι παιρνει μιζες για μεταγραφες παικτων στη γερμανια (λες και άλλοι μανατζερς δεν τα πιανουν). Κουβεντες καφενειου δηλαδη!

Όσο για τους ξένους και το τι λενε θα τους πω να κοιταξουν τα του οικου τους! ειδικά κατι γαλλιες και αγγλιες οπου διαθετουν παικτες με περισσειο ταλεντο και παιζουν σαν παιδικη χαρα ως τωρα!

Δημοσ.
Διαφωνώ. Ο Τζόρβας ήταν καλύτερος φετος (εξαίρεση το γκολ με τον παοκ)

Ακόμα κι αν το δεχτούμε αυτό (προσωπικά διαφωνώ) πιστεύεις ότι είναι τόσο μεγάλη η διαφορά, που ο ένας αξίζει να είναι βασικός και ο άλλος εκτός αποστολής?Άκυρο, τον έχει στην αποστολή ως τρίτο...

Συγνώμη αλλά για τον καπετάνο δεν έχω άποψη. Εσύ από που την απέκτησες;

Αυτό ακριβώς!!! Α Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Τ Ο Σ

Φαντάζομαι παρατήρησες ότι δεν μπορούσε να τρέξει... Επαγγελματίας παίχτης που μόλις είχε μπει στον αγώνα, δεν μπορούσε να σπριντάρει. Τραγωδία.

Μη μιλήσω για τον πρώην ποδοσφαιριστή Πάτσα τώρα...

Μα δεν έπαιζε καν ο μήτρογλου. έπαιζε ο άγγλος και λίγο ο ντιόγκο!

Μα χαρτάκι από τον Κόκκαλη, μπας και ξεπουλήσει κανέναν από τους 2.

Αυτό δεν μειώνει την ικανότητα του Μήτρογλου, την ικανότητα του μάνατζερ που προπονούσε εκθέτει.

Ναι. Θεωρητικά ο Βύντρα ήταν καλύτερος (με βάση την απόδοση στο πρωτάθλημα αλλά και τις προηγούμενες εμφανίσεις του στην εθνικη)

Με βάση την απόδοση στο πρωτάθλημα? Ποιο πρωτάθλημα ρε παιδιά, κοροϊδευόμαστε?

Δεν υπάρχει ελληνικό πρωτάθλημα, με τα ψέμματα θα χτίζουμε παλάτια μια ζωή?

Και στο πρωτάθλημα πόσες φορές έπαιξε CB?

Ο τοροσίδης δεν παίζει πρώτη φορά αριστερό μπακ στην εθνικη και στο παρελθον εχει καλυψει αυτο το ρολο (καλυτερα και απο το σπυροπουλο)

Και τον Νικοπολίδη αν βάλουμε CB μπορεί να μας βγει, σημαίνει ότι αυτή είναι η θέση του?

Για τον σειταριδη δεν θα πω κάτι. Επιλογή του Οτο είναι που δεν του βγηκε και την χρεώνετε στο ακεραιο

Έγκλημα... Ας φέρει πίσω Μπασινά και Λυμπερόπουλο να μην κάνουμε μισές δουλειές.

Η ελλάδα είναι ομαδα ψυχολογιας. Στράβωσε από την αρχη το ματς, ήρθε το γκολ από ηλιθιότητα και μετά τους πηρε η κατω βολτα (βλεπε αβρααμ και κυριως βυντρα).

Και στο euro 04 στο μοναδικό παιχνιδι που βρεθηκαμε πίσω χάσαμε...

Η Ελλάδα ΔΕΝ είναι ομάδα. Είναι ένα συνοθύλευμα κομπάρσων που πλαισιώνουν τον πρωταγωνιστή Ότο και πήγαν στη Ν. Αφρική για να αναδείξουν τη σύγχρονη έννοια της ελληνικής τραγωδίας.

Α και για να πάρουν καμία ευκαιρία για κανένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, μπας και μεγαλώσει και η μίζα του Ότο...

Ότο σε ευχαριστούμε, αλλά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, μετά το Μουντιάλ παραιτήσου, είσαι προσκολλημένος σε λογικές δεκαετίας 80.

Τελικά εκείνο το γμημένο Euro πιο πολλά άσχημα έκανε, παρά καλά. :fear:

PS Και ναι, πιστεύω ότι πολλοί παίχτες παίζουν με χαρτάκι επειδή εξυπηρετούν άλλου είδους συμφέροντα.

Σε μία "καθαρή" εθνική, παίχτες όπως ο Χαριστέας, ο Πάτσα, ο Καπετάνος (δεν είναι έτοιμος ακόμα), ο Βύντρα, ο Σεϊταρίδης, ο Τζιόλης δεν θα συμπεριλαμβάνονταν ούτε με προεδρικό διάταγμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ρε γίγαντα τι πιστευεις οτι έπρεπε να κάνει ο κόουτς?

Δεν λέω οτι δεν έχει κάνει λάθη αλλά με τόση μέτρια ομάδα που έχουμε τι θα μπορούσε να κάνει?

Ο κ κέφια δεν έχει{72 ετών είναι άλλωστε}αλλά πιστευω οτι κάνει οτι καλύτερο μπορεί.

Πρέπει να μάθεις καλούς τρόπους.,Εξάλλου δεν με ξέρεις έτσι?

Τελικά κάτι πήγες να πείς αλλά δεν είπες τίποτα.Κύριε ελέησον!

Όχι δεν μιλάνε όλοι με επιχειρήματα. Άλλος λέει ότι παίζουν με χαρτακι απο την επο (άρα ο οτο ειναι για τη μοστρα), άλλος λεει ότι παιρνει μιζες για μεταγραφες παικτων στη γερμανια (λες και άλλοι μανατζερς δεν τα πιανουν). Κουβεντες καφενειου δηλαδη!

Όσο για τους ξένους και το τι λενε θα τους πω να κοιταξουν τα του οικου τους! ειδικά κατι γαλλιες και αγγλιες οπου διαθετουν παικτες με περισσειο ταλεντο και παιζουν σαν παιδικη χαρα ως τωρα!

Μα όλα αυτά που παραθέτεις αγαπητέ μου είναι επιχειρήματα.Άλλο αν δε σού αρέσουν εσένα.Γιατί δεν σέβεσαι τη άλλη άποψη?

Πώς θα γίνει διάλογος αν συμφωνήσουμε όλοι μαζί σου?

Μού θυμίζεις τη Μάργκαρετ Θάτσερ που έλεγε.Ποιός λέει ότι δεν είμαι δημοκρατική? Εγώ ακούω όλων τις τοποθετήσεις στο υπουργικό συμβούλιο, αλλά στο τέλος απαιτώ να υπερψηφίσουν την άποψή μου!

Προσωπικά έμαθα να ακούω τούς πάντες.

Άλλο δεν αντέχω εγώ.Τούς προκλητικούς και ανάγωγους τύπους.

Επεξ/σία από geovard
Δημοσ.

Ολα τα λεφτα οι δηλωσεις των παικτων

"Δεν ξερουμε τι εφταιξε για την ηττα. Δεν καταλαβαινουμε για την κριτικη"

Το ενδεχομενο να ειστε αμπαλοι και μελη του κομματος του Φραπε και ΔΥ με την κακη εννοια και η κριτικη να γινεται γιαυτο ουτε που σας περναει απο το μυαλο ε?

Εχει κανει τριπλ κραουν και εχει βγει Mvp ο Σπανουλης το 2009 και το 2010 εκλαιγε και μας ζηταγε συγγνωμη.Και οι ανυπρακτοι δεν ζητανε τιποτα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...