siera Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 άμα θες δοκίμασε και το simplyMepis... einai η αγαπημένη μου live cd distro... και έχεις και την ικανότητα να το κάνεις μετά install στον σκληρό σου δίσκο άμα θες. Ok πάω για το simplyMepis ...και τα ξαναλέμε. Σας ευχαριστώ όλους ΥΓ. τελικά πόσες διανομές υπάρχουν ρε παιδιά έπαθα πλάκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hexadecimal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 @siera Απειρες,,, δες λιγο στο distrowatch... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siera Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Για όσους αρχίζουν τώρα μαζί μου με live cds http://www.livecdlist.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siera Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Έτρεξα και το simplyMepis και αυτό παρόμοια μηνύματα λάθους μου βγάζει: Disabling IRQ #137 The drive appears confuzed ... και κάτι τέτεια. Εφτειαξα και τρείς floppy disk αλλά τα ίδια. Κάτι πρέπει να γίνεται με το στήσιμο του υπολογιστή,σύνδεση cdrom drive δίσκοι κτλπ. Τώρα για να κάτσω να τα σκαλίζω χλωμό το βλέπω. Αντίο Λίνουξ και Λινουξάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelheart.gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Εχεις πέσει επάνω σε bug. Βρήκα κάποιες αναφορές στην mailing list του kernel. ΔΕΝ βρήκα πολλα (νυστάζω κιόλας) απλά μου έκανε εντύπωση οτι δεν αναγνωριζε το hardware που έχεις. Δεν μου έτυχε ποτέ. Ολα τα παιδια είπαν σωστά πράγματα. SimplyMEPIS και kanotix ειναι καποιες ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ διανομές για αυτό που ήθελες. Να προσθέσω εγώ και το PCLOS... Να ξαναδοκιμάσεις Σίμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scarface Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 το PCLOS και αυτό είναι πολύ καλή distro αλλά και σε αυτό δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω την wifi κάρτα μου και είναι κάτι που χρησιμοποίο πάρα πολύ οπότε δεν μπορώ να το δουλέψω το PCLOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Αντίο Λίνουξ και Λινουξάδες. Στο καλό!............. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
siera Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Εχεις πέσει επάνω σε bug. Βρήκα κάποιες αναφορές στην mailing list του kernel. ΔΕΝ βρήκα πολλα (νυστάζω κιόλας) απλά μου έκανε εντύπωση οτι δεν αναγνωριζε το hardware που έχεις. Δεν μου έτυχε ποτέ. Ολα τα παιδια είπαν σωστά πράγματα. SimplyMEPIS και kanotix ειναι καποιες ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ διανομές για αυτό που ήθελες.Να προσθέσω εγώ και το PCLOS... Να ξαναδοκιμάσεις Σίμος Οτι θα ξαναδοκιμάσω Σίμο είναι βέβαιο.Απλά τσαντίστκα' date='δοκίμασα τρείς distro και καμιά δε μπορεί να φορτώσει. Μου βγάζουν δε παρόμοια μυνήματα λαθους.Απο κει συμπεραίνω οτι δε μπορει να φταίνε τα Lynux αλλα κάτι γίνεται με το pc μου. Βασικά αυτο που θέλω είναι να τρέξω ένα live cd να μπω σε περιβάλον Lynux να το δω βρε αδερφέ,ας είναι και το πιο "lite"πακέτο. [b']Κανένας αλλος δεν είχε παρόμοιο προβλημα με μένα;[/b]και αν ναι πώς το ελυσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.