privateer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 http://gamedata.box.sk/leech.php?id=demos&f=caesar4_demo_en.exe
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ωπα! Καινούργιο ceasar! Άρα καλύτερα να μην πιάσω το 3 τώρα, ε; (μου έχει μείνει απωθημένο να προχωρήσω το συγκεκριμένο παιχνίδι)
greeneye Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 to 3 to eixa ftasei poly makria!! gia na doume to 4...ela THEIOOOOOOOOOO
doc1000 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Πολύ καλό το Caesar4 από τις πρώτες εντυπώσεις. Κινείται στο μοτίβο του 3 οπότε πιστεύω ότι όσοι είχαν επαφή απ' το παλιό θα βρεθούν σε γνώριμο περιβάλλον. Απλά βρε παιδί μου αυτή η τάση για 3d σ' όλα τα games μου πέφτει κομματάκι βαριά... Μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακά σα γραφικά αλλα δεν έχουν τη λειτουργικότητα που είχαν τα 2d... Το ίδιο λοιπόν και στην 3d έκδοση του Caesar... Απ' τα tutorials δεν είδα επίσης να εισάγει κάποια νέα ιδέα. Ίσως είναι νωρίς όμως ακόμα να εκφέρω άποψη... Επίσης οι διάφοροι πυροσβέστες νερουλαδες γιατροι κλπ κινούνται άναρχα εκτός δρόμων και μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο να ξέρεις πιά ακριβώς ακτίνα δράσης σπιτιών καλύπτουν. Στο Caesar3 με τα waypoints μπορούσες να ορίσεις ακριβώς που θα κινηθούν. Φαντάζομαι ότι αμα η πόλη μεγαλώσει πολύ δε θα ξέρεις πόσους και που να βάλεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 εγώ άκουσα ότι είναι κάπως βαρύ, έχει bugs κτλ και επειδή βαριέμαι να προσπαθώ να κάνω παιχνίδια να λειτουργήσουν, άρχισα να παίζω το Zeus (το οποίο προβλέπω να παρατήσω σύντομα γιατί δεν καταλαβαίνω πως λειτουργούν τα τείχη στις πόλεις και ο στρατός. Ναι, παίζω ακόμα τα tutorial)
ClockOrange Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Παίδες έπιασα να το παίξω λίγο το game γιατί είναι απο τα καλύτερα στην κατηγορία του ,αλλά θέλω κάποια tips εάν κάποιος ασχολείτε ακόμα και το ξέρει κάλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.