parashos_ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αγαπητοι κομπιουτεροπληκτοι(επιτρεψτε μου να μας ονομαζω ετσι)ζητω την βοηθεια σας,ειχα ενα φορητο και μια ασυρματη καρτα δυκτιου και ηταν ολα καλα,αλλα αγορασα ενα αλλο φορητο,ενεργοποιησα το ασυρματο δυκτιο του καινουργιου κατορθωσα να συνδεθω με το ασυρματο δυκτιο(κακην-κακως)αλλα συνδεθηκα.Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ με τιποτα(μεσω ασυρματου δυκτιου παντα)και αναγκαζομαι να απλωνω κουλουρα απο καλωδιο για να συνδεθω(καλη ωρα τωρα)τι να κανω? πεστε μου αν καταλαβατε και εσεις τιποτα ευχαριστω οσους κανουν τον κοπο και απαντησουν......
Exiled2 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δηλαδή και οι δύο φορητοί επικοινωνούν ασύρματα με ένα ασύρματο dsl router? Το firewall του router το κοίταξες μην κόβει τίποτα? οι δύο φορητοί επικοινωνούν μαζί τους? με αυτόματη ip ή static?
Georgefx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Αν οι δυο φορητοι επικοινωνουν κανονικα μεταξυ τους και εχεις μονο στον ενα internet θα ελεγα να ριξεις μια ματια στο DNS του αλλου
parashos_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 τον παλιο φορητο τον ξεχναμε,δεν εχω δει αν συνδεεται με τον καινουργιο,ο καινουργιος ομως δεν μπορει να μπει ιντερνετ,γινεται η συνδεση με των ρουτερ υποθετω αλλα μετα τιποτα.
Exiled2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Τι ip έχει ο καινούριος φορητός? αν έχει static θα πρέπει να του ορίσεις και gateway και dns. Αν έχει dhcp τότε πιθανός κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του router.
parashos_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ιδεα δεν εχω τι ειναι αυτα που λες,δεν γνωριζω απο δυκτια και ορολογιες.Παντως η ip στο ιντερνετ δεν ειναι static απο οσο γνωριζω.Πλροφοριακα ο router ειναι ο linksys τις forthnet και το φορητο μου ειναι το LG S1
Exiled2 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πήγαινε έναρξη -> εκτέλεση -> γράψε cmd και πάτα enter. Στο παράθυρο που θα σου βγάλει γράψε ipconfig /all .Θα σου εμφανίσει τα παρακάτω με κάτι αριθμούς δίπλα. ip address..: subnet mask..: default gateway..: dns servers..: Αν μπορείς γράψε τους αριθμούς που σου βγάζει δίπλα σε αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.