Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Παιδια λεω να παω στα μετεωρα ταξιδακι. Εχει παει κανεις να μου προτεινει τι να δω ,που να μεινω και τα λοιπα; ενταξει βλεπω και στο ιντερνετ διαφορα αλλα αλλο να δεις μια φωτο και αλλο να σου πει καποιος που τοχει ζησει απο κοντα.
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Yπαρχει εκει γυρω κανα μερος που ναναι εξισου ωραιο; με τιποτα πρασινα,ποταμια κτλ ή γενικα ναναι ωραια;
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Παιδιά , όλα καλά αλλά αν γίνεται ποστάρετε στο ήδη υπάρχον τόπικ απ'έδω και πέρα . Ευχαριστώ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150432
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Λήφθηκε σοβαρότατα υπ' όψιν. Απ΄ τη στιγμή που ανοίχτηκαν, θα παραμείνουν, τα επόμενα όμως θα κλειδώνονται.
MariaTs. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Luci ένα merge κάνε με αυτό το τόπικ στο άλλο το γνωστό και δεν χρειάζεται κλείδωμα... Χαμουραμπί, όταν είχα πάει πριν πολλά-πολλά χρόνια εγώ (25ετία πίσω), θυμάμαι ότι ήταν πολύ ωραία και εντυπωσιακά. Δεν ξέρω τι γίνεται εκεί τώρα και πως είναι οργανωμένα, πάντως πιστεύω μια στάση στην Καλαμπάκα για καφεδάκι θα σε βοηθούσε να μάθεις πολλά περισσότερα και πια μοναστήρια αξίζει να επισκεφθείς (αν και πιστεύω πως θα θελήσεις να πας σε όλα)!
Melissa_virus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Hamurabi είχα πάει και εγώ παλιά. Πριν απο 13 χρόνια κάπου. Ωραία ήταν. Εντυπωσιακά. Αλλά εντάξει δεν είναι για να μείνεις και πολύ εκει. Αν πας ένα πρωί, μπορείς να τα δεις όλα, και μετά πας και σε κανένα άλλο μέρος κοντά να μείνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.