ItsToasted Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Kai to playstation tha exei 7 kai 3 laloun kai 2 xoreuoun =5. Filika panta kai xoris na thelw na stin "pw" apla auta einai kiniseis entiposiasmou perisotero. Akoma kai ta poio varia games den theloun panw apo 3ghz kai me tous kainourious conroe den iparxei kanena provlima afou rixnoun 20fps se merikes periptoseis stous amd. O telikos kritis einai to mati sou kai kanena spec kamias consolas i psiou,pisteuw oti tha perasei kapoios xronos gia na ekmetaleuontai ta games tis dinatotites ton konsolwn opote pros to paron ta "polla" pane hamena. Oso gia tin AGEIA paei na kanei kainouria agora sta pc.Kai den tha tis vgei.An apla eftiaxne olokliromena gia ta iparxousa GPU pou tha xirizontousan ligo kalitera ta AA HDR kai kathe koulo tha itan kalitera,pros to paron den iparxei provlima epeksergastikis isxis sto CPU apo ta physics giati apla kanenas developer den mborei na apetei perierges ilopoiiseis kai na hanei meridio agoras.
xrest Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 kala k oi core duo einai apisteutoi cpus...duo forane gia na mi lerwnoun tous allous...mporei o xtreme o duo nanai poli kaliteros apo tou 360 twn cpu.ontws min blepeis 3 core klp klp.kala gia ton cell den lew tpt..asto
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μία διόρθωση , Core Duo 2 και όχι Core Duo Επιμένω ότι το DX10 δεν έχει σημαντικές διαφορές στην εικόνα από το DX9 , αλλά μόνο στο FPS , εσείς γιατί επιμένετε να μου αλλάξετε την γνώμη; Για την AGEIA το είπα και εγώ , εγώ δεν βιάζομαι , αυτή βιάζεται ... δεν έχουμε δει το τελικό προιόν στο PS3 και ελπίζω να κάνει καλή εντύπωση ... Οσο για το ontopic θέμα ψηφίζω κονσόλα για gaming ...
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 και παιδια μην ξεχνατε οτι το 360 εχει 3 επεξεργαστες απο 3.2ghz ο καθενας. υπαρχει ακομα κατι αντιστοιχο στα pc? δεν ειναι ετσι. το 360 εχει ΕΝΑΝ επεξεργαστη με 3 συμμετρικους πυρηνες στα 3.2 με SMT
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Επιμένω ότι το DX10 δεν έχει σημαντικές διαφορές στην εικόνα από το DX9 ' date=' αλλά μόνο στο FPS , εσείς γιατί επιμένετε να μου αλλάξετε την γνώμη; [/quote'] jos, το dx10 σε σχεση με το dx9 ειναι πολυ πιο εξελιγμενο, και γενικα οι drivers/runtime model ειναι πολυ πιο ικανα/αποδοτικα. Δεν ειναι μονο η εξτρα ωμη δυναμη, ειναι και η ικανοτητα να τρεξει τους ιδιους αλγοριθμους πολυ πιο αποδοτικα. αυτο εχει σαν επιπλεον αποτελεσμα οτι ο χ προγραμματιστης μπορει να "συμπιεσει" πολλα περισσοτερα εφε στον ιδιο χρονο. αρα λοιπον εκτος απο τα πιο πολλα καρε, να εισαι σιγουρος οτι θα βλεπεις και πολυ πιο πολλα εφε.
gameover Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 δεν ειναι ετσι. το 360 εχει ΕΝΑΝ επεξεργαστη με 3 συμμετρικους πυρηνες στα 3.2 με SMT και τι διαφορα εχει αυτο?
p3tran Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ριξε μια ματια απο κατω για να παρεις μια ιδεα http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/xbox360-2.ars
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ... ειναι και η ικανοτητα να τρεξει τους ιδιους αλγοριθμους πολυ πιο αποδοτικα.... Αυτό εννοώ περισσότερα FPS frames per seconds και επίσης τα εφέ που αναφέρεις δίνουν μία διαφορά στην εικόνα , αλλά όχι σαν αυτή μεταξύ DX8 και DX9 για αυτό και δίνω έμφαση στο μοναδικό που αξίζει για αναφόρα κατ'εμέ δλδ το FPS ... Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέριες που ίσως να κάνουν την διαφορά ... Αυτό θα φανεί μετά όμως ... Εννοείται ότι θα έχει περισσότερη extra δύναμη , αφού για κάρτες Geforce FX5200 εώς την 7800XT που είναι όλες DX9 έχουν τεράστια διαφορά σε απόδοση ... Θα ήταν χαζό να μιλάμε για πιο αδύναμες κάρτες απο τις υπάρχουσες ...
xrest Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Εννοείται ότι θα έχει περισσότερη extra δύναμη , αφού για κάρτες Geforce FX5200 εώς την 7800XT που είναι όλες DX9 έχουν τεράστια διαφορά σε απόδοση ... Θα ήταν χαζό να μιλάμε για πιο αδύναμες κάρτες απο τις υπάρχουσες ... to eksigeis ligo auto?k 7800gt oxi xt.den einai ati
gameover Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ριξε μια ματια απο κατω για να παρεις μια ιδεα http://arstechnica.com/articles/paedia/cpu/xbox360-2.ars ολα αυτα που λεει παντως για physics , ai , game control οτι δεν θα ειναι τοσο καλα μου φαινονται λιγο 'θεωρητικα'. καταρχην ποτε τα pc ειχαν καλυτερο animation στα games απο τις κονσολες? ποτε. οσο για το ai ειλικρινα δεν μπορω να συγκρινω.ολα αυτα ομως που λεει τα λεει συγκρητικα με τα pc ή γενικά?γιατι τοσο κατεβατο ομολογω οτι δεν εχω ορεξη να το διαβασω..
xrest Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 to animation den exei na kanei me konsoles i pc.to animation einai douleia tou programmatisti,to an tha to kanei na deixnei swsta.px oi kiniseis enos xaraktira as poume.fisika i sigkrisei na ginetai gia isodinama panw katw pcia me konsoles.
DrFreeman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Είναι εξαιρετικά δύσκολο έως και αδύνατον να συγκριθούν με benchmarks οι επεξεργαστές των κονσόλων με αυτούς των PC. Σίγουρα και οι δύο κονσόλες έχουν πανίσχυρες CPU, όμως και το PC κάνει γρήγορα βήματα εμπρός, κάτι που εύκολα βλέπει κάποιος με τους θηριώδεις Core 2 Duo, καθώς και με τις επερχόμενες Quad Core CPUs. Η σύγκριση των GPUs είναι ευκολότερη διότι υπάρχει συγγένεια μεταξύ αυτών που χρησιμοποιούνται σε PC και κονσόλες. Στις CPUs δεν ισχύει αυτό. Εκτός αυτού στις κονσόλες βεβαίως και υπάρχει το optimization (δηλ. στην ουσία ο απαραίτητος χρόνος για να γίνει αυτό), ωστόσο η πλήρης αξιοποίηση του hardware παίρνει χρόνο. Υπάρχει κανένα game στο 360 που να λειτουργεί και τους 3 πυρήνες σε ποσοστά σχεδόν 100% μέχρι τώρα; Δε νομίζω, και δε νομίζω ότι θα συμβεί σύντομα κάτι τέτοιο, εξ' ού και οι βελτιώσεις που θα βλέπουμε στα games στην πορεία της ζωής του συστήματος.
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 xrest μου ξέφυγε το xt ... Εννοώ ότι με την 5200 ή την 5900, τότε ήταν η καλύτερη κάρτα δεν μπορούν να σηκώσουν τις ανάγκες των σημερινών παιχνίδιων σε DX9 άρα τα εφέ δημιουργούνται περισσότερο απο τις επιδόσεις μίας κάρτας σε GPU και μνήμες , και λιγότερο απο τα API τou DX9 ... Για αυτό και κάθε 2 χρόνια θα αγοράζουμε κάρτα γραφικών με σκοπό να παίζουμε με τα ανώτερα γραφικά ... Τώρα για ai και animation και άλλα , όντως είναι θέμα προγραμματιστή , ή ακόμα καλύτερα είναι θέμα προγραμματιστή και σε τι hardware και API κάνει optimization , άλλα παιχνίδια παίζουν καλύτερα σε ATI και άλλα καλύτερα σε GeForce και άλλα σε VooDoo3 , και φυσικά αλλιώς παίζουν σε openGL και αλλιώς σε DX9 ... Γενικά για ένα προγραμματιστή είναι δύσκολο να καλύψει μία τεράστια γκάμα hardware σε ένα PC οπότε υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα του τελικού προιόντος ενώ απο την άλλη στην κονσόλα είναι πιο εύκολα ... Και ontopic ο Σωκράτης στο πρώτο ποστ λέει γιατί να επιλέξουμε μία καρτα γραφικών και όχι μία κονσόλα; Εγώ προσωπικά θα επέλεγα κονσόλα γιατί εκεί θα έχω την απόλυτη εμπειρία gaming , ενώ στο pc με μία κάρτα των 50 ευρώ μπορώ να σερφάρω , να σχεδιάσω , να κάνω επεξεργασία φωτος να να να , και να παίξω βέβαια παιχνίδια που δεν ζορίζουν την κάρτα γραφικών ... Βέβαια εαν χωρίσουμε τα παιχνίδια σε κατηγορίες τότε σε First Person Shooting υπερέχουν τα pc ενώ σε 3rd PS υπερέχουν οι κονσόλες , RTS στο PC arcade , platform , racing στην κονσόλα και πολλές άλλες κατηγορίες , επίσης υπάρχουν παιχνίδια που είναι καλύτερα στην έκδοση για κονσόλα και άλλα που είναι καλύτερα σε PC , αλλά συνήθως ισχύει το πρώτο ...
Wolfidis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Eγω ένα πράγμα θα ήθελα... να μπορουσα απο ένα 360 να ξήλωνα την CPU και την VGA και να τα έβαζα στο PC.... καλά θα ήταν....
Jos3ph Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 και θα το δούλευες με windows ; μακάρι να ήταν το πρόβλημα στον επεξεργαστή ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.