Socratis_g Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 To ερωτημά μου είναι απλο. Δεν θέλω να φέρω στην επιφάνεια διαμάχες του στύλ κονσόλα εναντίον υπολογιστή. Αλλα εαν μια τέτοια κάρτα(των 500€) δεν ξεπερναέι τις δυνατότητες του Χ360, τοτέ γιατί όλοι οι gamers να μην δίνουν τα λευτά τους μόνο για Χ360?
DrFreeman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Πιθανώς γιατί δε το βλέπουν όλοι πρακτικά το ζήτημα. Πιθανώς γιατί θέλουν να παίζουν όλα τα τελευταία games στο PC. Ισως και γιατί η αναβάθμιση είναι για πολλούς hobby (ακριβό, αλλά υπάρχουν και πολύ ακριβότερα - αυτοκίνητα, μηχανές). Και το αν είναι ισχυρότερος ο επεξεργαστής γραφικών του 360 είναι συζητήσιμο θέμα. Σε θέμα ωμής δύναμης μάλλον υπερέχει η 7900 που αναφέρεις, αλλά σε features (π.χ. unified shaders) μάλλον το Χenos βρίσκεται μπροστά αν και οι διαφορές δεν είναι μεγάλες.
hexadecimal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Σε καμια κονσολα δεν θα παιξουν ποτε σε αναλυσεις ανψ των 1280*768,που ειναι τα 720p. Εμεις οι κατωχοι των Pcs και τετοιων "τερατων" οπως η 7900GTX,7950GX2 και ισως SLI-Crossfire μπορουμε να παιζουμε και σε 2048*1920... (με το καταλληλο αντιτοιμο βεβαια)
tsakonas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 giati polu apla kapoia games den pezontai se konsoles..........
Socratis_g Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Σε καμια κονσολα δεν θα παιξουν ποτε σε αναλυσεις ανψ των 1280*768' date='που ειναι τα 720p.Εμεις οι κατωχοι των Pcs και τετοιων "τερατων" οπως η 7900GTX,7950GX2 και ισως SLI-Crossfire μπορουμε να παιζουμε και σε 2048*1920... (με το καταλληλο αντιτοιμο βεβαια)[/quote'] Αξίζει το κόπο να έχεις πληρώσει πάνω από 2.500? όταν μπορείς να παίξεις κ να ευχαριστηθείς με 250? απλά σε χαμηλότερη αναλυση?Γιατί αν είναι να δώσω παραπάνω 2.250? για μερικά πίξελ...δεν ξέρω...Αξίζει το κόπο? ή μήπως είναι απλά ένα ακριβό χόμπυ-μικρόβιο??
tarrasque Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 εφόσον όλοι μπορούν να πάνε στη δουλειά τους με 1100 κυβικά, τι σκατά θέλουν τα 2λιτρα turbo? Αξίζει το κόπο? ή μήπως είναι απλά ένα ακριβό χόμπυ-μικρόβιο?? με το 360 πως θα σου πει ο άλλος οτι την έχει μεγαλύτερη ; :D
xrest Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 koita einai k to ti zitas sy.to pc exei tin dikia tou mageia ,opws k oi konsola.to pc einai ena akribo mikrobio eidika ama xwtheis sta oc k sta setarismata tou.emena auto maresei sena pc. an thes omws na paikseis games,oi konsoles einai safws polloi kaliteres,apo tin diki mou skopia panta.ta games pou briskw se konsola de ta briksw me tin kammia sto pc.bebaia k to pc exei tous titlous tou,alla oxi se poikilia esy apofasizeis ti thes
Socratis_g Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 koita einai k to ti zitas sy.to pc exei tin dikia tou mageia ' date='opws k oi konsola.to pc einai ena akribo mikrobio eidika ama xwtheis sta oc k sta setarismata tou.emena auto maresei sena pc.an thes omws na paikseis games,oi konsoles einai safws polloi kaliteres,apo tin diki mou skopia panta.ta games pou briskw se konsola de ta briksw me tin kammia sto pc.bebaia k to pc exei tous titlous tou,alla oxi se poikilia esy apofasizeis ti thes[/quote'] Δεν θέλω να το γενικεύσω. Το κοιτάω στεγνά από θέμα γραφικών-gaming κ μόνο.COD2,condemmed,hitman,prey (kai τόσες άλλες παιχνιδάρες) sto pc kai sto x360.
DrFreeman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δεν θέλω να το γενικεύσω. Το κοιτάω στεγνά από θέμα γραφικών-gaming κ μόνο.COD2,condemmed,hitman,prey (kai τόσες άλλες παιχνιδάρες) sto pc kai sto x360. Αν το δεις εντελώς αντικειμενικά απο άποψη value for money, εννοείται πως (αυτή την εποχή που οι νέες κονσόλες το ανταγωνίζονται σε ισχύ) το PC υστερεί κατά πολύ. Με τον καιρό αμβλύνεται αυτό καθώς το PC παρουσιάζει γραφικά πέρα και πάνω από κάθε κονσόλα - πάντα με το ανάλογο κόστος. Είναι πολύ πιο ακριβό, ναι. Αλλά για πολλούς δεν είναι αυτό το μόνο κριτήριο, εμπλέκονται πολλά μέσα, που προανέφερα κι εγώ και άλλοι στην πορεία (hobby, πειράγματα, κλπ).
hexadecimal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δεν θέλω να το γενικεύσω. Το κοιτάω στεγνά από θέμα γραφικών-gaming κ μόνο.COD2,condemmed,hitman,prey (kai τόσες άλλες παιχνιδάρες) sto pc kai sto x360. Οπως οι χρηστες PC δεν θα δουν ποτε παιχνιδια σαν το gran tourismo,project gotham racing ετσι οι κατοχοι κονσολας δεν θα δουν (τουλαχιστον οχι αμμεσα-πρωτοι) παιχνιδια οπως το FEAR , το Quake 4 και Unreal tournament 2007. Αλλα ψαχνοντας λιγο στο internet θα δεις οτι το XBOX360 καποιοι θελουν να το κανουν PC (hacking με LINUX kernel etc)...Οποτε δεν ειναι τοσο καθετες οι διαχωριστικες γραμμες αναμεσα σε κονσολα -PC.Κατι ξερουν και αυτοι
xrest Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ama to koitas apo thema grafikwn k gaming tote gia grafika pc k gia gaming konsola.i konsola ta prwta 2 xronia tis zwis tis tha mporesei na kratithei dipla sena pc.meta tha arxisei na menei pisw. omws min ksegeliesai to pc paroti auti ti stigmi mporei na apodwsei polli kalitera apo ena 360 akoma k apo to eperxomeno ps3,de ginetai gia logous oti den asxolountai oi programmers.thewrw ena pc me fx62 k 7950GX2 se sli me ola talla kaloudia tou(mnimes,mobo,raptors se raid) oti mono se 3dmark tha to euxaristitheis.an kathountousan na programmatisoun na bgaloun to 100% autou tou teratos tote asto... oso gia ta games pou anaferei o filos hexadecimal,kapoia stigmi stis konsoles tha bgoun,k isws me extra content,to thema einai sto mialo to programmers na mpei k to pc ws platforma anaptikseis,k na bgainoun k kei ta games twn konsolwn.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Η γνωμη μου ειναι οτι ενας που το χομπι του ειναι τα games δεν μπορει να ικανοποιειται ΜΟΝΟ απο ενα pc,συμφωνω οτι καποιος που μπορει να βλεπει πιο χαλαρα το gaming να τον καλυπτει ενας υπολογιστης. Οσοι παραδεχοντε το αντιθετο πιστευω πως το παιρνουν εγωιστικα στα πλαισια της κοντρας PC και κονσολων,κοντρα που για μενα δεν πρεπει να υπαρχει. πχ καθησε ποτε κανεις να συγκρινει ενα DVD player με ενα pc για τις ταινιες? εμεις γιατι να το κανουμε για τα παιχνιδια? ειμαι πανω απο εναν υπολογιστη σχεδον ολη τη μερα αλλα το μονο παιχνιδι που εχω κατσει να παιξω ειναι το age of empires το 2. Ο υπολογιστης ειναι ΠΟΛΥ πιο χρησιμος απο μια κονσολα αλλα προσωπικα δεν με καλυπτει στα παιχνιδια.
DrFreeman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Η γνωμη μου ειναι οτι ενας που το χομπι του ειναι τα games δεν μπορει να ικανοποιειται ΜΟΝΟ απο ενα pc' date='συμφωνω οτι καποιος που μπορει να βλεπει πιο χαλαρα το gaming να τον καλυπτει ενας υπολογιστης.Οσοι παραδεχοντε το αντιθετο πιστευω πως το παιρνουν εγωιστικα στα πλαισια της κοντρας PC και κονσολων,κοντρα που για μενα δεν πρεπει να υπαρχει. πχ καθησε ποτε κανεις να συγκρινει ενα DVD player με ενα pc για τις ταινιες? εμεις γιατι να το κανουμε για τα παιχνιδια? ειμαι πανω απο εναν υπολογιστη σχεδον ολη τη μερα αλλα το μονο παιχνιδι που εχω κατσει να παιξω ειναι το age of empires το 2. Ο υπολογιστης ειναι ΠΟΛΥ πιο χρησιμος απο μια κονσολα αλλα προσωπικα δεν με καλυπτει στα παιχνιδια.[/quote'] Οπως είπες, "προσωπικά" δε σε καλύπτει στα παιχνίδια. Αλλους τους καλύπτει με το παραπάνω. Μην γενικεύουμε την άποψη μας και τις προτιμήσεις μας.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 σωστα!και οπως γραφω παραπανω εξαρταται αναλογα και τι ζηταει ο καθενας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.