Dklearhos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Όπως λέει και το θέμα θα ήθελα να 'εξαφανίσω' το κουμπί Σβήσιμο όπως δείχνει και η συννημένη φωτογραφία που έχω βάλει.Ο λόγος είναι ότι έχω ένα pc για κατεβαστήρι το οποίο κατεβάζει κυρίως το βράδυ αλλά μερικές φορές τυχαίνει να το χρησιμοποιεί και άλλος με αποτέλεσμα να το κλείνει και να πρέπει να ξαναξεκινάω τα downloads την άλλη μέρα... Οποιαδήποτε ιδέα δεκτή.
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Θα βρεις αυτο που ζητας εδω: Ρυθμίσεις πολιτικής για το μενού "Έναρξη" (Start) στα Windows XP Google is your friend ;-)
Dklearhos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Σωστός!!Του το έχω πει απειρες φορές αλλά δεν το 'θυμάται'.Βλέπεις η συνήθεια....
Dklearhos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 οκ θα το ψάξω και νομίζω πως θα βρω την λύση.Όπως και να'χει θα κανω ένα post αργότερα με το αποτέλεσμα.Ευχαριστώ!!!
etheo Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Start -> Run -> πληκτρολογούμε MMC και μετά File -> Add/remove snap in -> πατάμε κάτω αριστερά στο add και ανοιγει ενα επιπλέον παράθυρο όπου επιλέγουμε Group Policy object editor. Πατάμε οκ και πηγαινουμε στο προηγουμενο παράθυρο Παμε στο User Config , Administrave Templates, Start Menu and Taskbar. Εκεί έχει την επιλογή για να βγάλεις το shutdown button.
Dklearhos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Λοιπόν δοκίμασα με αλλαγή των ρυθμίσεων της registry όπως έλεγε ο οδηγός της microsoft, έκανα και επανεκκίνηση αλλά τίποτα.Έπειτα προσπάθησα μέσα από την κονσόλα για να αλλάξω πολιτικές αλλά δεν μπορώ να βρώ το Group Policy object editor.Μήπως χρειάζετε να κάνω τίποτα άλλο??
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Εβαλες στο: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer την τιμη DWORD NoClose ιση με 1?
Dklearhos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ίση με 0 για να είναι disable...Έπρεπε να βάλω 1????Σορρυ αλλά δεν τα πάω καλά με την registry...
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Το 0 απενεργοποιει τον περιορισμο που θελεις και το 1 τον ενεργοποιει, οποτε εσυ θελεις να βαλεις 1...
Dklearhos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ok thanks φίλε!Δεν το σκέφτηκα έτσι.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.