christinadm85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Καλησπέρα παιδιά.Χρόνια πολλα σε όσους γιόρταζαν εχτες (η μισή Ελλάδα!).Θέλω να μου απαντήσει αν γνωρίζει κανείς ενά πρόγραμμαα για το εξής: Θέλω πχ. αφού έχω σκανάρει ένα κειμένο με φωτογραφίες να βρω ενα πρόγραμμα για να παίρνω τις φωτογραφίες από το κείμενο και να τις βάζω πχ. σενα δικό μου εγγραφο αφου τις επεξεργαστω.Το χρειάζομαι για μια εργασια.Ευχαριστώ προκαταβολικά
s0st0s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 to pio aplo pou iparxei einai to Paint mesa apta windows(Start-->Programs-->Accessories-->Paint)..tora an theleis kai peraitero (kai varvati malista) epeksergasia iparxoun ta Photoshop, Corel Photo Paint, Corel Paint Shop Pro..
christinadm85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δεν κατάλαβα.Με το paint μπορώ να τραβήξω μια φωτο από ένα κείμενο σκαναρισμένο??Έχω το Photoshop απλά εμένα με ενδιαφερει πρόγραμα που να πέρωει τις εικόνες από ένα σκαναρισμένο κείμενο που περιλαμβάνει και φωτο
christinadm85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Εννοείς το abbyy reader??Aυτο δεν ειναι free.Θέλω κατι απλό και αν γίνεται free.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
s0st0s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ma na min mporo na kano post tosi ora !!!!!..proteino na skannareis to keimeno sa fotografia (.tiff,.jpeg i kati allo) kai na tin anoikseis me to photoshop..katopin kaneis crop ti fotografia pou thes apto keimeno kai ti sozeis ksexorista..meta tin eisageis se opoio programma thes..
christinadm85 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αυτό μου ακούγεται εύκολο και πάνω από ολα χωρίς κόστος.Θα το δοκιμάσω.Σε ευχαριστώ πολύ γιατί το χρειάζομαι άμεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.