alexb_10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 καλημέρα φιλτατοι. σε ενα δίκτυο που έχω με δύο υπολογιστές, ο ένας εχει κάρτα τηλεόρασης. και η απορία μου είναι η εξής. όπως μπορώ να κάνω κοινόχρηστο έναν εκτυπωτή ή το DVD μπορώ να κανω και την καρτα ΤV? δηλαδή να μπορεί και ο άλλος υπολογιστής να βλέπει τηλεόραση. ευχαριστώ
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ναι, δε γινεται, δεν ειναι το ιδιο το DVD με μια καρτα τηλεορασης... Στην καλυτερη, αν θες, μπορεις με διαφορα προγραμματα μεσω δικτυου να δινεις οτι εικονα εχεις στο μηχανημα σου σε ενα αλλο, αλλα δε μπορει το αλλο να ελεγξει τιποτα...
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Κοιτα εγω ειμαι 100% σιγουρος πως θα μπορουσε να γινει... Αλλα ειμαι επισης το ιδιο σιγουρος πως θα ειναι τοσο μανικι να γινει που θα ειναι πολυ πιο απλο να παρεις αλλη μια τετοια καρτα τv και να την κοτσαρεις πανω στο δευτερο pc..
snowman Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Γίνεται αν παίζει η κάρτα στο ένα PC και μπείς σε αυτό με remote desktop απο το άλλο!!!!! χαχαχαχαχα αλήθεια παίζει αυτό που ξεστόμισα?
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Eιμαι πολυ περιεργος να ακουσω την μεθοδολογια σου φιλε @topos... Πως θα μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο? (επειδη λες οτι εισαι απολυτα σιγουρος, 100%) Με αυτη τι λογικη θα μπορουσες να κανεις share και την καρτα ηχου σου ή μια PCI καρτα επεκτασης USB... Κατι τετοιο δε γινεται, δε εχουν αναπτυχθει πρωτοκολλα για τετοιου ειδους επικοινωνιες...
alexb_10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 καλα ειστε φοβεροί. τέτοια ανταπόκριση, δεν το περίμενα. ευχαριστώ παντως. αυτο με το ρεμοτε οντως δεν γίνεται η υπάρχει δυνατότητα?
froufrou Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 den mporeis na deis eikona tv apo remote desktop
seven77 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ginete me to videolan exo diavasei oti douleuei se linux psaxe edo kai sto forum http://www.videolan.org/
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Eιμαι πολυ περιεργος να ακουσω την μεθοδολογια σου φιλε @topos... Πως θα μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο? (επειδη λες οτι εισαι απολυτα σιγουρος' date=' 100%) Με αυτη τι λογικη θα μπορουσες να κανεις share και την καρτα ηχου σου ή μια PCI καρτα επεκτασης USB... Κατι τετοιο δε γινεται, δε εχουν αναπτυχθει πρωτοκολλα για τετοιου ειδους επικοινωνιες...[/quote'] Μη κολλατε σε λεπτομεριες...Εδω σαν ανθρωποτητα εχουμε στειλει ανθρωπο στο φεγγαρι και θα κολλωσουμε σε μια γ@μωκαρτα τηλεορασης...
asmilon Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 To θεμα ειναι ομως να προτεινουμε κατι πρακτικο και αμεσο, αν γινεται. Ωραιες οι αερολογιες, αλλα δε βοηθανε πολυ τον alexb_10 που ειχε αυτη την απορια...
Melissa_virus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 me remote desktop ginete. Alla h poiotita 8a einai xalia. to eixa psa3ei kai egw alla den katafera kati. kai epishs nomizw den 8a mporeis na elegxeis thn tv, dhladh na alla3eis kanali. apla 8a blepeis oti blepei o allos. kai fusika den 8a exeis hxo. Twra an pareis kanena data switch kai kaneis me auto kamia mpinia. alla kai pali duskola. den nomizw na katafereis kati.
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 To θεμα ειναι ομως να προτεινουμε κατι πρακτικο και αμεσο, αν γινεται. Ωραιες οι αερολογιες, αλλα δε βοηθανε πολυ τον alexb_10[/url'] που ειχε αυτη την απορια... Σοβαρα τωρα...Αυτο που υποστηριξα(κυριολεκτουσα) ειναι πως γινετε(το αποδυκνειει ο Melissa_virus),οπως επισης υποστηριξα πως στην τελικη δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθεις ιδιαιτερα(και αυτο επισης το αποδυκνυει ο Melissa_virus) για κατι που μπορεις να δωσεις 30euros και να χεις το κεφαλι σου ησυχο. Τα δυο επομενα ποστ ηταν,νταξει για σας, Αλλα δεν ειχες καταλαβει το συνειρμο μου απ το πρωτο ποστ και το τραβηξα λιγακι παραπανω... Σορυ alexb_10.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.