Προς το περιεχόμενο

Κοινή χρήση κάρτας τηλεόρασης?

alexb_10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα φιλτατοι.

σε ενα δίκτυο που έχω με δύο υπολογιστές, ο ένας εχει κάρτα τηλεόρασης.

και η απορία μου είναι η εξής. όπως μπορώ να κάνω κοινόχρηστο έναν εκτυπωτή ή το DVD μπορώ να κανω και την καρτα ΤV? δηλαδή να μπορεί και ο άλλος υπολογιστής να βλέπει τηλεόραση.

ευχαριστώ

Δημοσ.

Ναι, δε γινεται, δεν ειναι το ιδιο το DVD με μια καρτα τηλεορασης...

Στην καλυτερη, αν θες, μπορεις με διαφορα προγραμματα μεσω δικτυου να δινεις οτι εικονα εχεις στο μηχανημα σου σε ενα αλλο, αλλα δε μπορει το αλλο να ελεγξει τιποτα...

Δημοσ.

Κοιτα εγω ειμαι 100% σιγουρος πως θα μπορουσε να γινει...

Αλλα ειμαι επισης το ιδιο σιγουρος πως θα ειναι τοσο μανικι να γινει που θα ειναι πολυ πιο απλο να παρεις αλλη μια τετοια καρτα τv και να την κοτσαρεις πανω στο δευτερο pc..

Δημοσ.

Γίνεται αν παίζει η κάρτα στο ένα PC και μπείς σε αυτό με remote desktop απο το άλλο!!!!!

χαχαχαχαχα αλήθεια παίζει αυτό που ξεστόμισα?

Δημοσ.

Eιμαι πολυ περιεργος να ακουσω την μεθοδολογια σου φιλε @topos... Πως θα μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο? (επειδη λες οτι εισαι απολυτα σιγουρος, 100%)

Με αυτη τι λογικη θα μπορουσες να κανεις share και την καρτα ηχου σου ή μια PCI καρτα επεκτασης USB... Κατι τετοιο δε γινεται, δε εχουν αναπτυχθει πρωτοκολλα για τετοιου ειδους επικοινωνιες...

Δημοσ.

καλα ειστε φοβεροί. τέτοια ανταπόκριση, δεν το περίμενα. ευχαριστώ παντως. αυτο με το ρεμοτε οντως δεν γίνεται η υπάρχει δυνατότητα?

Δημοσ.
Eιμαι πολυ περιεργος να ακουσω την μεθοδολογια σου φιλε @topos... Πως θα μπορεσεις να κανεις κατι τετοιο? (επειδη λες οτι εισαι απολυτα σιγουρος' date=' 100%)

Με αυτη τι λογικη θα μπορουσες να κανεις share και την καρτα ηχου σου ή μια PCI καρτα επεκτασης USB... Κατι τετοιο δε γινεται, δε εχουν αναπτυχθει πρωτοκολλα για τετοιου ειδους επικοινωνιες...[/quote']

Μη κολλατε σε λεπτομεριες...Εδω σαν ανθρωποτητα εχουμε στειλει ανθρωπο στο φεγγαρι και θα κολλωσουμε σε μια γ@μωκαρτα τηλεορασης...

Δημοσ.

To θεμα ειναι ομως να προτεινουμε κατι πρακτικο και αμεσο, αν γινεται. Ωραιες οι αερολογιες, αλλα δε βοηθανε πολυ τον alexb_10 που ειχε αυτη την απορια...

Δημοσ.

me remote desktop ginete. Alla h poiotita 8a einai xalia.

to eixa psa3ei kai egw alla den katafera kati. kai epishs nomizw den 8a mporeis na elegxeis thn tv, dhladh na alla3eis kanali. apla 8a blepeis oti blepei o allos. kai fusika den 8a exeis hxo.

Twra an pareis kanena data switch kai kaneis me auto kamia mpinia. alla kai pali duskola. den nomizw na katafereis kati.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...