Προς το περιεχόμενο

Μουσικη για Στρατο

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελη Αυγουστου παρουσιαζομαι...

Σκεφτομαι να παρω τις εξης δισκογραφιες μαζι μου:

Audioslave

Cypress Hill

Fun Loving Criminals

Guano Apes

Korn

Megaherz

Μuse

Offspring

Placebo

Rage Against The Machine

Rammstein

Tool

Τρυπες

Kαι επειδη θα περισσεψει κανα GB προτεινετε κανα συγκροτημα μηπως και αποκομισω τιποτα απο την θητεια...:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

bananarama :P

lol... μάλλον κάνω πλάκα. μακάρι να ήξερα τι να σου προτείνω μ'αυτά που αναφέρεις πως ακούς.

εδώ που τα λέμε. καλά κάνεις και προετοιμάζεσαι με άγριες διαθέσεις, μαλλον :) καλή δύναμη έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

Κι αφού τα πάρεις όλα αυτά, προμηθεύσου και μπόλικα λουκέτα με συνδυασμούς αριθμών, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα χαρείς και πολύ! Ο κλέψας του κλέψαντος είναι οι στρατώνες! ;)

Δημοσ.
Κι αφού τα πάρεις όλα αυτά, προμηθεύσου και μπόλικα λουκέτα με συνδυασμούς αριθμών, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να τα χαρείς και πολύ! Ο κλέψας του κλέψαντος είναι οι στρατώνες! ;)

Έλα υπερβολές... Μονάχα την πρώτη εβδομάδα κλείδωνα τα λουκέτα μου και δεν έχασα τίποτα ακόμα... (81 ΚΣ!!!)

Πάντως ότι και να πάρεις φοβάμε ότι θα βαρεθείς όπως και οι περισσότεροι να ακούς ελληνικό ελαφρολαϊκό! Και να ξέρεις ότι η καλύτερη παρέα είναι το ραδιόφωνο!

Δημοσ.
Έλα υπερβολές... Μονάχα την πρώτη εβδομάδα κλείδωνα τα λουκέτα μου και δεν έχασα τίποτα ακόμα... (81 ΚΣ!!!)

Σωστός.

Πάντως ότι και να πάρεις φοβάμε ότι θα βαρεθείς όπως και οι περισσότεροι να ακούς ελληνικό ελαφρολαϊκό! Και να ξέρεις ότι η καλύτερη παρέα είναι το ραδιόφωνο!

True, αλλά ακόμη και αν δεν βαρεθείς εσύ θα έχουν σίγουρα βαρεθεί οι υπόλοιποι με τα δικά τους οπότε... θα πήξεις στο λαϊκό θες δε θες :twisted: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...