Livagoth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Έχω ένα USB Mouse Intellimouse Explorer του οποίου η ταχύτητα σε τυχαίες στιγμές πέφτει κατακόρυφα,ιδιαίτερα όταν παίζω παιχνίδια ή οταν κάνω browsing στο net.Είμαι σίγουρος πως δεν φταίει η κλασική ρύθμιση ταχύτητας του κέρσορα στο control panel.Επίσης,μετά την μείωση της ταχύτητας,αν κάνω απότομες και μεγάλες κινήσεις με το mouse,κάνει disconnect και αμέσως connect,μετά απο το οποίο η ταχύτητα επανέρχεται στο κανονικό επίπεδο.Να σημειωσω πως του άλλαξα και θύρα USB,αλλά το πρόβλημα παρέμεινε.Καμία ιδέα?
navar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 an to pontiki sou sernete na arxiseis na ypopsiazese kai vathitera provlimata me tin geniki apodosh tou pc...otan sernete kane ena ctrl+alt+del kai den ligo pou einai to cpu kai i mnhmh
Livagoth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αν και δε νομίζω να σχετίζεται με την απόδοση του PC,το CPU Usage είναι στο 5% και μνήμη έχω αρκετή ελεύθερη.
navar Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ok mallon ta epekse to pontiki apoti fenete dokimase na kaneis kamia trampa to pontiki sou me to pontiki apo kanenan filo kai vlepeis ti douleyei kai ti oxi
Livagoth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ΟΚ thanks navar:) Μπας έχει κανένας άλλος καμιά ιδέα?
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ΟΚ thanks navar:) Μπας έχει κανένας άλλος καμιά ιδέα? Εγω εχω μια!!!!!! Δοκιμασε να δοκιμασεις να το βαλεις στην κλασικη ps2 θυρα(με ανταπτορακι). Εγω παντα εκει τα συνδεω...
Livagoth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Εγω εχω μια!!!!!!Δοκιμασε να δοκιμασεις να το βαλεις στην κλασικη ps2 θυρα(με ανταπτορακι). Εγω παντα εκει τα συνδεω... Σωστός ο παίχτης,αυτό δεν το χα σκεφτεί!.Θα το δοκιμάσω και ας ελπίσουμε πως 8α δουλέψει!
Livagoth Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Nα μας πεις αν καταφερες τιποτα... Μέχρι τώρα ολα ΟΚ!Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.