Forensick Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Το παίρνω πίσω.Αυτό είναι το καλύτερο. [ATTACH]5456[/ATTACH] μεχρι να ανοιξει τα ματια, ειναι σαν κωλος!χααχα!καλο!
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2006 μεχρι να ανοιξει τα ματια, ειναι σαν κωλος!χααχα!καλο! όντως ναι LOOOOL :mrgreen: gpSer είσαι φαινόμενο:twisted: Συγχαρητηρια το λιγότερο που μπορώ να σου πω
kattistt Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Απλα πολυ ωραιες! Εχεις κανει πολυ καλη δουλεια!!!
gpSer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Όποιος θέλει μπορεί να μου πει να του γράψω κάτι ανάλογο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Κατ'αρχήν απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί,γι'αυτό θα αναγκαστώ να σε κάνω ban(αν μπορέσω) Δεύτερον,θέλω 2 bars,ένα που να γράφει "πασόκ" και ένα "νεα δημοκρατία"
gpSer Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Κατ'αρχήν απαγορεύονται οι διπλοί λογαριασμοί,γι'αυτό θα αναγκαστώ να σε κάνω ban(αν μπορέσω)Δεύτερον,θέλω 2 bars,ένα που να γράφει "πασόκ" και ένα "νεα δημοκρατία" Αφού δε μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου, το μόνο που μου μένει να κάνω είναι να τον εγκαταλείψω και να μην τον ξαναχρησιμοποιήσω. ΟΚ, θα προσπαθήσω να κάνω τα δύο bars που ζήτησες.
kattistt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2006 Γιατι δεν ζητας απο καποιο mod να σου κανει ban τον λογαριασμο που δεν θες. Αν και σκεψου αν το κανανε ολοι αυτο... με ποσους λογαροασμους θα γεμιζε το σιτε.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2006 με ποιο πρόγραμμα φτιάχνεις τις userbars?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.