Byzantinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Γεία σας παιδιά. πρόσφατα ξεκίνησα να παίζω το Prince of Persia. Αισίος, έφτασα στο Prince of Persia: Warriors Within αλλά έχω κολλήσει άσχημα στην πίστα όπου είσαι με ένα τέρας με πλοκάμια (δεν θυμάμαι τώρα το όνομά του). Να το πολεμήσω είναι αδύνατον αλλά δεν μπορώ με τίποτα να προλάβω να φτάσω στο τέλος της πίστας. Ακομά και με τα κουμπιά της καθυστέρησης, έστω και για λίγο, δεν προλαβαίνω να φτάσω στο τέλος. Ξέρω ότι το παιχνίδι είναι παλιό και ίσως να μην θυμόμαστε αλλά όποιος μπορεί να με βοηθήση, please.
S2Katana Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ψαξε να βρεις ενα μεγαλο thread αφιερωμενο στο εν λογω game.Χρησιμοποιησε τη search engine του insomnia. Aναφερεσαι στο DAHAKA ε???
Byzantinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ναι φίλε, αναφέρομαι στον DAHANA. Πρίν ποστάρω έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα για την συγκεκριμένη πίστα. Αν μπορείς να με βοηθήσης θα ήταν καλά. Σ' ευχαριστώ.
privateer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Des to walkthrough http://db.gamefaqs.com/console/xbox/file/prince_of_persia_ww_b.txt Kai video walkthrough http://www.rodtv.com/PoP-WW/index.html
Byzantinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αν και το link μου βγάζει error θα δώ τώρα τα βιντεάκια. Πάντος σε ευχαριστώ πολύ
PETROS13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 όταν σε κυνηγάει ο dahaka ένα πράγμα σου μένει...να το βάλεις στα πόδια!!! θα τον αντιμετωπίσεις στο τέλος του παιχνιδιού. δεν χρειάζεται να πατήσεις τα κουμπιά καθυστέρησης για να ξεφύγεις σε αυτές τις περιπτώσεις,αρκεί να κάνεις γρήγορες κινήσεις..
Byzantinos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 όσες φορές το δοκίμασα ακόμα και με την καθυστέρηση με έφτανε. 2 φορές μάλιστα ήμουν σχεδόν στην "πηγή'' αλλά δεν κατάφερα να πιώ νερό.Πάντος παιδιά να είστε καλά.
PETROS13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 απλώς καθυστερείς κάπου..απλά.. μην καθυστερείς πουθενά ..δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από το παιχνίδι ή που μπορεί να βρίσκεσαι.το τερμάτισα πριν 6 μήνες περίπου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.