newfather Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 μπορεί κα΄ποιος σχετικός να με διαφωτίσει καθότι ψιλοάσχετος? μπορώ να το απενεργοποιήσω?
Mystirios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δε ξέρω τι ακριβώς είναι το asp.NET, αλλα σίγουρα είναι αλλη μια .ΝΕΤ π@π@**α της microsoft!Απλως κατέβασε το και κάνε Install αν το απαιτεί κάποιο πρόγραμμα :| Εκτος κι αν είσαι developer , αλλα αν ήσουνα μάλλον θα ήξερες τι είναι :ρ
mvaggel Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Υποθέτω πως το βρήκες στους users του υπολογιστη σου... Έχει να κάνει με πλατφόρμα που χρειάζονται κάποια προγράμματα (που πιθανότατα δεν έχεις καν στο pc σου)για να τρέξουν. Όταν κάνεις ένα συγκεκριμένο update φτιάχνεται αυτόματα. Εγώ έχω κάνει disable το συγκεκριμένο χρήστη και δεν έχω πρόβλημα. Σου προτείνω να κάνεις το ίδιο. :offtopic: Ο Μπιλ δε θα έπρεπε να μας ρωτάει πριν ανοίξει ένα account στο pc μας?
takis456 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ο user αυτός μπαίνει όταν εγκατασταθεί το Microsoft .NET Framework. Ο λόγος που ανοίγεται αυτός ο λογαριασμός είναι επειδή έχει περιορισμένα δικαιώματα (και άρα περισσότερη ασφάλεια). Καλύτερα να μην το σβήσεις ειδικά αν φτιάχνεις προγράμματα βασισμένα στο ASP.net.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.