SKOKMAN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 edo kai arketo kairo 922/5/2006) exo ena mikro provlimataki me tin VIVO.pio einai? diavaste to stin epistoli poy toys estila kai meta tha sas po tin kataliksi = = Στης 22-5-2006 διαπίστωσα πως η σύνδεση μου στο INTERNET μαζί με την υπηρεσία τηλεφώνου (DSL PHONE) δεν λειτουργεί . Συγκεκριμένα, δεν είχα καθόλου ιντερνετ και η γραμμή του τηλεφώνου μου όταν λειτουργούσε, μετά από 1 με 2 λεπτά κοβόταν η γραμμή η δεν με άκουγαν καθόλου (αν ήμουν τυχερός, γιατί συνήθως δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο η να με πάρουν και όταν επιτέλους υπήρχε γραμμή δεν με άκουγαν από την αρχή τις κλήσης μου.) Στης 24/5/06 ενημέρωσα τηλεφωνικά το αρμόδιο τμήμα και μου είπαν πως όντως υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή μου και πως θα το προωθήσουν στο αρμόδιο τμήμα για την ταχύτερη επίλυση του. Στης 2/6/06 επικοινωνώ ξανά μαζί σας γιατί εξακολουθώ να είμαι χωρίς ιντερνετ και τηλέφωνο και μου λένε από το αρμόδιο τμήμα πως το πρόβλημα είναι στην γραμμή του οτε και πως παρουσιάζει υγρασία και περιμένουν έγκριση από τον οτε!!!!!!! Έγκριση η οποία μάλλον δεν χρειαζόταν αφού στις 14/6/06 ξανά επικοινωνώ μαζί σας και τελικά κλίνουμε ραντεβού στην οικία μου με τους τεχνικούς σας για τις 16/5/06 μεταξύ 10,00-11,30 το πρωί. Το αποτέλεσμα τις ,καθυστερημένης τόσο ημερολογιακά όσο και χρονικά (12,30μμ)επίσκεψης τους ήταν ένα μεγάλο τίποτα αφού βρέθηκε βλάβη στα 2 χιλιόμετρα στον κόμβο του ΟΤΕ (αμάν αυτός ο ΟΤΕ, τελικά μήπως είμαι συνδρομητής του και όχι τις VIVODI?). και θα το προωθήσουνε. Ως εκ του θαύματος στις 21 /6/06 μπόρεσα και πραγματοποίησα μια ολόκληρη κλήση. Μετά βέβαια ξανά γυρίσαμε στη γνώριμη κατάσταση του να μην έχω ιντερνετ η όταν είχα να σέρνετε και να μι μπορώ να πραγματοποιήσω κλήσεις. Ξανά ενημέρωση σε εσάς ξανά θα το προωθήσουμε και πάει λέγοντας. Στης 27/6/06 επικοινωνείτε εσείς ! μαζί μου και κλείνουμε νέο ραντεβού για να έρθει ο τεχνικός σπίτι μου στις 30/6/06 και εγώ αρχίζω να ελπίζω πως ,δεν μπορεί, μετά από πάνω από 1 μήνα το πρόβλημα μου θα λυθεί. Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Όπως πέθανε και η δική μου όταν ούτε αυτή την φορά μπορέσαμε να διορθώσουμε το πρόβλημα. Εξακολουθώ να μην έχω τηλέφωνο να μην έχω ιντερνετ (η όταν έχω να έχω μια πολύ κακή σύνδεση) και το UPLOAD να πατάει πάνω στην γραμμή . Και βέβαια θα το προωθήσουμε στο αρμόδιο τμήμα. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά έρχεται και λογαριασμός για να πληρώσω μια υπηρεσία που ΔΕΝ ΕΧΩ. Και σας ρωτώ. Ποίος θα πληρώσει σε εμένα τις αμέτρητες κλήσεις από το κινητό μου αφού με κάποιον τρόπω έπρεπε και εγώ να μπορώ να επικοινωνήσω με τους οικείους μου? Ποίος θα πληρώσει σε εμένα την αμέτρητη ταλαιπωρία μου εδώ και ένα μήνα? Ποίος θα μου πληρώσει τις 2 ημέρες άδειας που πήρα για να είμαι στο σπίτι και να περιμένω τους τεχνικούς σας να μου λύσουν το πρόβλημα? Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω πρόβλημα με την εταιρία σας αφού ενώ είμαι συνδρομητής από τις 01/5/2005 μέχρι και σήμερα εξακολουθούσαν να με χρεώνουν με 40 περίπου ευρω για τα πάγια τέλη ενεργοποίησης τα οποία τα έχω πληρώσει ,αλλά εσείς αδυνατούσατε να βρείτε την πληρωμή. Και μόνο όταν σας υπενθύμισα πως όταν έκανα την αίτηση για DSL PHONE χρειαζόταν απαραίτητα να σας αποστείλω φωτοτυπία με την κατάθεση πληρωμής για να γίνει η ενεργοποίηση , αρχίσαμε να βγάζουμε άκρη. Θεωρώ απαράδεκτο να πληρώνω μια υπηρεσία που δεν έχω (είμαι συνδρομητής DSL PHONE και INTERNET DSL 1024), και για τους λόγους αυτούς ζητώ τόσο την οικονομική όσο και ηθική μου ικανοποίηση, για μια ταλαιπωρία που εξακολουθώ να υφίσταμαι. tin epistoli tin estila stis 7/7/2006 kai meta apo poles tilefonikes epikinonie me tous kirioys kai kiries thesi 46- thesi 40 ktl(vlepeis den sou dinoun to onoma tous para mono tin thesi tous)stis 16/7/06 moy lene pos ola einai ok. am de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to tilefono einai ok alla i grami mou einai 512. gia na mi ta polileo molis prin apo 10 imres mou lene oups sory tha tin anevasyme sta 1024 alla mexri tote me xreonane oxi gia 512 alla gia 1024!!!!!!!!!!!!!!!! kai to apokorifoma. mu stilane eksodiko giati den exo plirosei apo ton maio mexri simera!!!!!!!!!!! RE AI STO DIAOLO APATEONES. eksodiko i VIVO? minisi ego kai as doume pios tha kaloperasei :twisted:
d-miss@ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 pooo aderfe apistefto pragmatika..gms ta..mazi sou file..dosta ola giati mas pernane gia m*****s edo pera sth ellada...an einai dynaton :twisted:
runner1 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Καλά θα κάνεις φίλε μου.Έτσι πρέπει! Αν κι εγώ γενικά ευχαριστημένος είμαι (ευτυχώς) εκτός από μια χρέωση 2-3 μηνών που δεν έπρεπε να έχω και από ότι μου είπαν θα μου στείλουν στο τέλος του μήνα λογαριασμό με όλες τις απαραίτητες διορθώσεις!Αν δεν γίνει αυτό...μαύρο φίδι που τους έφαγε.
greeneye Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 afou to logisthrio tous ine gia ta panigiria ta exoume pei ayta. oso san etaireia fainetai apla poso ASOBARH einai.
vagos789 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ευτυχως απομακρυνθηκα απο την εποχη της σταθερης τηλεφωνιας,τα παληκαρια δεν παίζονταν εκτοτε. Παντως συντομα θα ερθει η εποχη που δεν θα αποφασιζουμε με βαση το ποιος μας δινει 1Ε φτηνότερα αλλα ποιος μας δινει αυτο που πραγματικα θελουμε. Σιγα-σιγα θα αφησουμε το τυχοδιωκτικο μοντελο και το "μεγαλη προσφορα απο 12-6 εως 12-8,τα κομματια φευγουν βροχη,τρεχτε κοσμε" και θα παμε σε πιο συνειδητοποιημενες επιλογες.
SKOKMAN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 mou estilan kai neo logariasmo.re ta nevra moy.apo vdomada proxorao stin minisi kai paraskevi tha eimai sta grafeia tous
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.