Προς το περιεχόμενο

Αντί LimeWire;

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδά εγώ κατέβασα αυτό το Cabos και δεν κάνει τίποτα. Ανοίγω πόρτα από το Router, πάω Αρχείο->Σύνδεση και δεν κάνει τίποτα. Τί γίνεται;

Δημοσ.

Και το εμπιστευθήκατε...; Ούτε καν τον κόπο να το μεταφράσουν δεν έκαναν... Με Systran έκαναν τη μετάφραση...

Να τι λέει στην καντρική σελίδα στα Ελληνικά...:

Cabos είναι αρχείο Gnutella μοιραμένος το πρόγραμμα βασισμένο σε LimeWire και Acquisition. Αυτό είναι ελεύθερο λογισμικό. Κανένα spyware. Κανένα adware. Εγγυημένος.

Cabos παρέχει την απλή διεπαφή πλαϊνών μπαρών, αντιπυρική ζώνη στην αντιπυρική ζώνη μεταφορές, μεταφορές πληρεξούσιου, καθολικές Παιχνίδι βουλωμάτων "ν, iTunes + iPod ολοκλήρωση, δημιουργική ολοκλήρωση αστικών τάξεων," ποιος νέος;"αναζητήσεις, διεθνείς αναζητήσεις και περισσότεροι.

Δημοσ.
Και το εμπιστευθήκατε...; Ούτε καν τον κόπο να το μεταφράσουν δεν έκαναν... Με Systran έκαναν τη μετάφραση...

Να τι λέει στην καντρική σελίδα στα Ελληνικά...:

Cabos είναι αρχείο Gnutella μοιραμένος το πρόγραμμα βασισμένο σε LimeWire και Acquisition. Αυτό είναι ελεύθερο λογισμικό. Κανένα spyware. Κανένα adware. Εγγυημένος.

Cabos παρέχει την απλή διεπαφή πλαϊνών μπαρών, αντιπυρική ζώνη στην αντιπυρική ζώνη μεταφορές, μεταφορές πληρεξούσιου, καθολικές Παιχνίδι βουλωμάτων "ν, iTunes + iPod ολοκλήρωση, δημιουργική ολοκλήρωση αστικών τάξεων," ποιος νέος;"αναζητήσεις, διεθνείς αναζητήσεις και περισσότεροι.

ROFL!!! Και ολοκληρώνοντας την αστική τάξη ως προς τον πνευματικό κατακερματισμό, παίρνουμε την ανάδειξη του κοινωνικού προτσές ως ένα εκ των υμαίτερων δυναμοστοιχείων της, εντεταγμένης στο πλαίσιο των πολιτικών προσανατολισμών, διακομματικής ιδεολογίας. Στην συνέχεια εφαρμόζοντας θεώρημα Λαβουαζιέ-Λαπλάς, είναι πασίδηλο ότι το ζητούμενο χάθηκε κάπου μεταξύ του 3ου και του 4ου μπουκαλιού από τα πιο φίνα ουίσκυ του πλανήτη. Τι κάπνισα πάλι ο ######!! :)

Δημοσ.

Μόνο DC++ και μtorrent. Και η ιεραρχία ξεκινάει έτσι ακριβώς όπως τα έγραψα.!!!

Το DC++ είναι ότι καλύτερο (κατά τη γνώμη μου) για επιλογή p2p. Το μtorrent (για πολλούς utorrent) από την άλλη είναι περισσότερο για παιχνίδια και μεγάλες εφαρμογές.Για ταινίες προτιμώ πάντα το DC++.

Δημοσ.

to Dc++ καλό αλλά καταντάει σπαστικό να βρεις τα σωστά hubs. Εγώ μπορεί να έχω ψάξει αθροιστικά 70-80 ώρες hubs από μικρό ως μεγάλο share.(καλά δε πήγα και σε εκείνα που θέλουν 120gb share). Ακόμη δε βρήκα εκείνα τα hubs που έχουν αυτά που θέλω.

Δημοσ.

to dc prepei na paradexteis oti gia ena arxario, meso xristi poy thelei na katebasei ena kommati einai ligo apaititiko na thelei merika giga uploaded gia na se dexontai sta hubs... Genika to limewire einai katapliktiko programma kai oso mporo afino kosmo na kanei upload.

Δημοσ.
to dc prepei na paradexteis oti gia ena arxario, meso xristi poy thelei na katebasei ena kommati einai ligo apaititiko na thelei merika giga uploaded gia na se dexontai sta hubs... Genika to limewire einai katapliktiko programma kai oso mporo afino kosmo na kanei upload.

dn 8elei arxeia UPLOADED !

8elei na exeis arxeia na moirasteis !

alliws giati na eisai epi8imitos se ena p2p network ?

giati dn katalavaineis pws dn a3izeis na asxolisai me p2p an dn exeis ore3i na kaneis share ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...