Προς το περιεχόμενο

Αντί LimeWire;

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Pedia ego diavasa se ena periodiko prosfata pos to limewire edose 5.000.000$ Se kathe diskografiki eteria etsi oste na paraminei anixto!!! Oso gia sena

@x_vagos_x

Min eise toso sigouros gia auto pou les!!!

Format ekanes epidi mporei na katevases kana gnosto 400kb arxeio pou eime kathara virusaki alla apo proti apopsi pou eida simera kai mou milise o asmilon to shareaza plus eine kai mamo ta programata apla an den eixe auta ta 400kb arxeia (virus) tha itan to telio programa!!!

Oso gia to dc++ pedia ena ksero na po pos oti goustarei i psixi sou tha to vreis!!!!

ego to leo apidi mou tixeni kathe fora me to shareaza...:neutral: tora' date=' esis kserete... ;)

ps. an to shareaza [b']plus[/b] eipes, tote lathos mou, ego exo to sketo shareaza... to site toys den exi kati sxetiko me shareaza plus... :confused: pls diafotiste me... :)

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Wraia tote giati emena enw to vazw na kanei kati search menei gia poli wra keno sta panta?????
fits se periptosh pou den exeis dei sou esteila pm alla tha to doso kai edo to mhnyma gia osous exoun idia aporia.
Δημοσ.

..molis mpeis sto programma pano aristera exei ena eikonidio san afto tou "ypologisths moy" pou leei public hubs..to xtypass kai sou katebazei thn lista me toys servers...mun ksexnas prepei na moirazesai gia na syndetheis sta perisotera hubs...dhladh ama mirazesai 60 gib eisai mia xara gia na mpeis sta perisotera.afto "prosthesh fakelon" to kaneis sta settings-->sharing--->add folders...afou diloseis to share sou mporeis na syndethis sta hubs..molis xtypas na syndetheis se ena hub , sou anoigei ena mikeo koutaki terma kato..an eiani prasino eisai syndedemenos k an einai kokkino den eisai.an einai kokkino , xtypa to koutaki terma kato pou sou eiap kai sou leei ton logo pou den sou kanei connect.kane afta k oti allh aporia ego edo eimai.

Δημοσ.

wreos an kai ine to limewire se alli ekdosi ( logika den tha klisi kai afto? )

ps. an den klisi einai dokimasmeno kai exi apotelesmata?

Δημοσ.

καλησπερα απο μενα μιας και ειμαι new sto insomnia.

Εγω προσωπικα χρησιμοπειω το bearshare και μπορω να πω οτι ειναι μια καλη λυση και αρκετα ασφαλη και υπαρχουν αρκετα ελληνικα κομματια να βρεις.

Για το dc++ η αληθεια ειναι οτι εχω ακουσει πολυ καλα λογια οποτε συντομα λεω να το βαλω...

Απο torrent χρησιμοποιω το bitlord το οποιο κατεβαζω σχεδον παντα με 55

Δεν ξερω αν βεβαια εχετε να προτεινετε κατι αλλο εσεις...

Οσο για emule το εβαλα και μου επρειξε τα ονομαζομενα...

Βαλε share,αστο λιγο να σε βαλει σε σειρα προτεραιοτητας και δε συμαζεβεται

Ενας φιλος μου που κατεβαζει με λογικες ταχυτητες απο το μουλαρι μου ειπε οτι εβαλε 150gb share για να περνει καλη σειρα προτεραιοτητας και να κατεβαζει γρηγορα...

Δημοσ.

ego to leo gia teleftaia fora giati me skasate :-D ..DC++balte to psakste to ligo all meta mhn mou stelnete mhnymata tou styl kala ta eleges d-missh k gamo h apaixto.einai to monadiko programma sto opi exeis plhrh elgxo olon ton pragmaton..apo ti tha katebaseis k apo pion mexri an tha afhseis k pion na atebasei apo esena all k ephlogh xrhsth me thn grhgoroterh taxythta.balte to k psakse to ligo na pareimhn perimenete ola na erthoun etoima sto piato sas :-D ..ta efkola programmata einai k ta pio xaza..to dc++ exei ligh "dyskolia" an thelete sthn arxh alla meta einai paradisos kyriolektika..ego ksanaleo oti katebazo oles ths kuklofories se house-electro-techno thn prohgoumenh k thn idia mera ths epishmhs kykloforias tous h k akoma bdomades prin mpoun sta syte ton dyskografikon k an thelete to pisteuete...afte den tha ta breite pou na xtypieste se kanena alla p2p katalabete to..ops epishs kanena allo p2p den tha sas doseis "direct download"sto dc xtypas click k KSEKINAEI amesos efoson o xrhsths exei adia thesh..an kaneis klik k den sou aresei h taxythta , kaneis cancel k meta resume apo opion xrhst ton opio blepeis k theleis esi gia kalyterh taxuthta..an pali den sou aresi..k outo kathekseis..ego katebazo mia zoh sta 110 k/s.AFTA PAIDES :-D :mrgreen: :-D

Δημοσ.

d-miss mou thimizeis Liakopoulo... :D

mipws sou dinei pososta to DC?

nai ontws einai arketa kalo programma an kai to meiwn einai 1 kai megalo

katevazeis Direct apo 1 xrhsth gia kathe ti pou theleis...Opote ksimerosame D-miss ama autos dinei me 12 tha perneis kai si me 12 ante geia dhladh... :D

Kai an kanei disconnect o user?ti kaneis ?Search for alternatives? :P einai kalo alla gia mikra arxeiakia...Hit n run dhladh

Δημοσ.

Re paidia mono emena o client tou DC mou fainetai aparadektos? Gia na vgalw ena arxeio apo to cue prepei na paw ston scheduler kai na to vrw mesa se ena xaos apo arxeia kai na to svisw apo ekei, direct downloading apo 1 kai mono atomo to kathe arxeio, search mono sta hubs sta opoia symmetexeis (elleipsi global search), ypoxrewtiko katevasma tis shared-list tou kathe user apo ton opoio theleis na katevaseis, mono genikos limiter kai oxi gia kathe arxeio ksexwrista kai genika ena kakogrammeno programma xwris ixnos taksis kai seiras.

Ontws vriskeis mpolika pragmata sto DC, alla me tetoio client apofevgw na to xrisimopoiw.

Gnwmi mou, katevase utorrent kai tha vreis tin ygeia sou. Gia broadband syndeseis einai monodromos. Oso gia tin plithwra arxeiwn, otan psaxteis se merikous private trackers den tha pisteveis sta matia sou me to ti mporeis na vreis. Ligo psaksimo mono kai ksexnas mia gia panta mpakalika typou DC.

Δημοσ.
d-miss mou thimizeis Liakopoulo... :D

mipws sou dinei pososta to DC?

nai ontws einai arketa kalo programma an kai to meiwn einai 1 kai megalo

katevazeis Direct apo 1 xrhsth gia kathe ti pou theleis...Opote ksimerosame D-miss ama autos dinei me 12 tha perneis kai si me 12 ante geia dhladh... :D

Kai an kanei disconnect o user?ti kaneis ?Search for alternatives? :P einai kalo alla gia mikra arxeiakia...Hit n run dhladh

mhtsara ego pragmatika den xaliemai an mou dinei 12 k/s :-D :-D o xrhsths pou afto symbainei synythos se spania arxeia pou den exoun poloi.ego pantos to douleuo telia to programma k den exo kanena parapono..ama to psaksete k breite "private-not registerd to hublist hubs" tote kanate thn kalh k tha exete ta panta k apo xrhstes pou exoun up-time mhnwn opote den xaneis arxeia pote..:-D

Gia na vgalw ena arxeio apo to cue prepei na paw ston scheduler kai na to vrw mesa se ena xaos apo arxeia kai na to svisw apo ekei
re file ti les tora??pio aplo prama den yparxei..click sto eikonidio downoad-queue k epilegei remove user from queue k teliose h ypothesh..ti sheduler k trela eina afta pou les :-D :-D ..

ypoxrewtiko katevasma tis shared-list tou kathe user apo ton opoio theleis na katevaseis
afto pali proth fora to akouo...pios eipe oti einai ypoxreotiko ????paidia ego to programma to ksero edo kai 3 xronia k ton teleftaio 1.5 xrono to lytourgo kathimerina k eimai ypereyxaristhmenos..eipa pos thlei psaksimo..epishs ksexasa oti mporeis na kneis preview se oti arxei katebazeis kati pou den kanoun oute ta toorent oute to shareazaa pou exei provlimatiko preview h to e-mule pou mono me rename k ta pio pola an doulepsoun..

p.s..den exei epithetiko yfos to mhnyma katholou agorines na kserete :-D

p.s2..mallon to dc++prepei na me plhronei gia to promotion hehe

Δημοσ.

ena teleftaio..hehe fysika den tha sas epibalo na xrhsimopisete to dc++.pios sto kalo eimai sto kato kato??apla leo oti an to mathete kala k diktiothite ekei mesa den tha ksanaxrhsimopihsete kanena allo p2p ksana :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.
FROSTWIRE eine i lisi.

Και εγώ αυτό χρησιμοποιώ. Ίδιο το Limewire με άλλο όνομα. Αν μάλιστα το εγκαταστήσεις σε PC που έχει ήδη Limewire (όπως το δικό μου), γράφει στη μπάρα του παραθύρου "Limewire".

Δημοσ.

File dimitri (an apokwdikopoiisa swsta to nick ;))

To ypoxrewtiko katevasma tis shared-list einai to eksis: Otan patas download se ena arxeio, sou deixnei sto dl manager oti katevazei ena arxeio kapoiwn kb me to onoma tou xristi pou exei to arxeio. Afto einai to shared list. Mia energeia pou pote den katalava tin xrisimotita tis.

Afto to klik sto eikonidio klp pou les einai i diadikasia pou sou lew. Kati pou edw kai polla xronia ginetai me ena aplo deksi klik sto arxeio apo ton dl manager kai remove file, i akoma pio apla aplo klik sto arxeio kai patima enos hotkey (opws px delete). Einai tromaktika xazo afto pou prepei na kaneis sto DC. Milame gia ena shortcut se ena menu!

Vlepw episis oti apefyges texnientws na dwseis mia apantisi sto epixeirima tou 1-on-1 direct downloading. Fantazomai oti den se enoxlei na fevgei o allos xristis sto 90% kai na meneis me to pontiki sto xeri mexri na apofasisei na anoiksei to pc tou.

Episis den sxoliazw to manual search apo hub se hub. 2006 kai na kanw xeirokinito search. Kai limiter se olo to programma kai oxi se kathe arxeio ksexwrista. Thelei POLY douleia akoma o client tou DC gia na ginei aksioprepis. Poso mallon foveros.

Den yparxei syzitisi paidia. Mono torrents kai FTP apo private trackers. Ola ta alla einai liga.

Δημοσ.
File dimitri (an apokwdikopoiisa swsta to nick ;))

To ypoxrewtiko katevasma tis shared-list einai to eksis: Otan patas download se ena arxeio' date=' sou deixnei sto dl manager oti katevazei ena arxeio kapoiwn kb me to onoma tou xristi pou exei to arxeio. Afto einai to shared list. Mia energeia pou pote den katalava tin xrisimotita tis.

Afto to klik sto eikonidio klp pou les einai i diadikasia pou sou lew. Kati pou edw kai polla xronia ginetai me ena aplo deksi klik sto arxeio apo ton dl manager kai remove file, i akoma pio apla aplo klik sto arxeio kai patima enos hotkey (opws px delete). Einai tromaktika xazo afto pou prepei na kaneis sto DC. Milame gia ena shortcut se ena menu!

Vlepw episis oti apefyges texnientws na dwseis mia apantisi sto epixeirima tou 1-on-1 direct downloading. Fantazomai oti den se enoxlei na fevgei o allos xristis sto 90% kai na meneis me to pontiki sto xeri mexri na apofasisei na anoiksei to pc tou.

Episis den sxoliazw to manual search apo hub se hub. 2006 kai na kanw xeirokinito search. Kai limiter se olo to programma kai oxi se kathe arxeio ksexwrista. Thelei POLY douleia akoma o client tou DC gia na ginei aksioprepis. Poso mallon foveros.

Den yparxei syzitisi paidia. Mono torrents kai FTP apo private trackers. Ola ta alla einai liga.[/quote']hahaha re su oxi den apefuga ekeino to kommati apla xathika me ta quotes :-D ...den me xalaei giati synythos me search for alternates kano panta resume..epishs thn lista tou kathe xrhst sth katebazei aftomata mono ota kaneis match queue gia na kaneis resume..ston client pou exo dhladh 0.674 pou einai palios alla karga statheros me to pou kano klik gia download katebazei katuthian to arxeio k kamia lista prin.ama kapia stigmh theleis na asxolitheis steile pm k xoris na sto paikso magas k tetia :-D tha sou anoikso ta matia k the sou deikso pramata pou den briskeis pouthena allou..oti aneferes gia trackers ftp ego ta brisko ekei mesa gia afto sou leo..pola 0days k ateliota MDVDRS pou den yparxoun se kanena torrent...ksero pano apo 10 prive hub pou mathenontai apo stoma se stoma k einai kryfa..ama sou fenetai deleastiko...:-D

Δημοσ.

1) μtorrent

2)dc++(peerweb dc -apex dc ειναι το νεοτερο)

3)Αντι για limewire επιλεγω cabos

Aναλογα τι ψαχνω καθε φορα. Τα πιο σπανια αρχεια παντως τα εχω βρει κατα σειρα σε torrents kai dc++.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...