artemisia1983 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 εχω ακουσει οτι μπορω να παρω ενα εισητηριο απο δω το οποιο ισχυει για απεριοριστες διαδρομες στα τρενα στην ιταλια. νομιζω οτι ειναι για τους φοιτητες. αν μπορει καποιος ας μου στειλει links ευχαριστωωωωωωωωωωωω μουτς και καλες διακοπες
insomniaK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 interail, λέγεται αυτό που ζητάς. Κοίτα το site του ΟΣΕ. http://www.ose.gr/ecportal.asp?id=127&nt=18&lang=1#Inter%20Rail
nmtray2 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μια και το'φερε η κουβεντα: Τη διαδρομη Θεσσαλονικη-Μοναχο την εχει κανει κανενας? Ψαχνω στο σαιτ του Οσε πληροφοριες αλλα δεν βρισκω τιποτα...Μονο τιμη.
Neurotic_Fest Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Το interail το βγαζεις καπου στην αρχη της Σινα για Αθηνα αν δεν κανω λαθος.Δεν ειναι ακριβως εισιτηριο και μπορει να υπαρχουν επιπλεον χρεωσεις αναλογα το τρενο αλλα και για κρατηση θεσης αλλιως υπαρχει περιπτωση να βγαλεις το ταξιδι και ορθιος, μου εχει συμβει σε αλλες χωρες ,Ιταλια δεν εχω παει .Επισης δεν ισχυει ειδικα για φοιτητες, απλως ατομα κατω των 26 ετων εχουν χαμηλοτερες τιμες.Για την εκδοση του απαιτειται διαβατηριο. Για την διαδρομη Θεσσαλονικη-Μοναχο δεν πρεπει να υπαρχει απευθειας συνδεση χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος.Μαλλον απο Βουδαπεστη θα υπαρχει ανταποκριση.Οχι οτι πιο πριν δεν θα αλλαξεις τραινο σιγουρα αλλα η διαδικασια ειναι πιο αμεση και γινεται εντελως χυμα απ'οτι εχω καταλαβει.
VKostas Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Αν είσαι κάτω των 25 μπορείς να βγάλεις στην Ιταλία την κάρτα εκπτώσεων Carta Verde που ισχύει για 1 χρόνο. Σε συμφέρει όμως μόνο αν κάνεις αρκετές μετακινήσεις. Για λεπτομέρεις δες το trenitalia.it (έχει και αγγλικό section).
Lucifer Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Παιδιά , όλα καλά αλλά αν γίνεται ποστάρετε στο ήδη υπάρχον τόπικ απ'έδω και πέρα . Ευχαριστώ. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=150432
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.