yiannakas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 θέλω conroe με integrated graphics mobo. Βρήκα το asrock 775 αλλά δεν έχει firewire θύρα για την βιντεοκάμερά μου. Τι μου συστήνετε παρακαλώ?
@topos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 θέλω conroe με integrated graphics mobo. Βρήκα το asrock 775 αλλά δεν έχει firewire θύρα για την βιντεοκάμερά μου.Τι μου συστήνετε παρακαλώ? Giannakas και εγω το ιδιο ψαχνω τον τελευταιο καιρο... Συστηνουμε υπομονη...
dpolal Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 PCI καρτούλα με θύρες firewire ????? Π.Χ. ==> http://www.eshop.gr/search_per.phtml?category=CONTROLLER%20CARD&category2=FIREWIRE
@topos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Giannakas και εγω το ιδιο ψαχνω τον τελευταιο καιρο...Συστηνουμε υπομονη... Κεκτημενη(κακος...) ταχυτητα.Νομιζα πως το παληκαρι εψαχνε μητρικη για conroe με on-board vga... Sorry... P.s Καλη ιδεα του dpolal.
Vatos_locos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ακριβώς pci καρτούλα με 4-5 firewire η k combo με usb-firewire μαζί δες στο e-shop έχει πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.