Προς το περιεχόμενο

Not Finalize audio cd με Nero-Κουφο

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να γραψω ενα audio cd και να το αφησω ανοιχτο.

Χρησιμοποιω το NERO 6.6.0.8

Εχω εγκατεστημενο το ιδιο ακριβως προγραμμα και στο λαπτοπ και στο desktop. Στο desktop με αφηνει να αλλαξω την επιλογη Finalize cd(no further writing possible) οταν παω να γραψω audio cd ενω στο λαπτοπ ειναι ενεργοποιημενη και δεν εχω την δυνατοτητα να το αλλαξω.

Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτο και πως μπορω να το αλλαξω?

Ευχαριστω εκ των προτερων:-D

Δημοσ.
den kserw kata poso ginetai ayto....exeis dokimasei na grapsei audio cd not finalised kai na sou pezei kanonika?

Δεν με ενδιαφερει να μου παιζει κανονικα. Αυτο που θελω ειναι να προσθεσω κι αλλα πραγματα στο cd αργοτερα και μετα το κλεινω. Το εχω κανει επιτυχως στο desktop αλλα στο λαπτοπ το Nero δε με αφηνει να απενεργοποιησω το Finalize σε audio cd!:???:

Δημοσ.
Δεν με ενδιαφερει να μου παιζει κανονικα. Αυτο που θελω ειναι να προσθεσω κι αλλα πραγματα στο cd αργοτερα και μετα το κλεινω [...]

@tsakonas sou apantise idi... thelei na einai anoixto gia prosthetei meta k alla tragoudia... pou to periergo se auto?

Δημοσ.

DosMan apla den katalava poios o logos arxika giati den exw afhsei pote audio cd open kai upethesa oti einai aparaithto na ginei finalised.......

Greator ennoeis na prostheseis kai alla pramata dld tragoudia?? i oti nanai?

Sto laptop sou exeis to idio version tou nero?An nai dokimase na kaneis ola ta options idia an ta exeis dipla dipla....

pantws kai se mena twra pou dokimasa me afhnei kanonika na ksetickarw to finalise...

Δημοσ.

Λοιπον:

Το audio cd κατ'αρχην γινεται να μην γινει finalize. Απλα ξετσεκαρεις την option στο nero.

Και τα 2 pc εχουν την ιδια εκδοση Nero 6.6.0.8

Εαν δεν κανεις finalize το cd μπορεις ειτε να προσθεσεις επιπλεον tracks (εως τοτε δεν θα παιζει ομως) ειτε να φτιαξεις με μια ειδικη διαδικασια ενα δικο σου copy protected cd ;)

Δημοσ.

audio cd μπορεί να μείνει ανοιχτό (εκτός αν έχει επολεγεί το audio text, ασχέτως αν έχουν συμπληρωθεί οι πληροφορίες ή όχι) αλλά στη συνέχεια μπορούν να προστεθούν μόνο data, αφού το νέο session που θα δημιουργηθεί ΔΕΝ θα είναι ορατό από τα κοινά cdplayers και επομένως αν προστεθούν τραγούδια δεν θα αναγνωρίζονται (μιλάμε για cd players και όχι για pc).

Με αυτή τη διαδικασία, μπορείς να φτιάξεις cd τα οποία είναι ταυτόχρονα audio (παίζουν παντού) και data (παίζουν στο pc).

Επίσης, όσο το audio cd είναι ανοιχτό παίζει κανονικά παντού.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...