SGP Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 migf1, δεν παίζω lfs... είχα πάρει το s1 αλλά δεν έχω κάνει το βήμα για το s2. Ίσως στο μέλλον. Περισσότερο gpl παίζω βασικά (κλασικά). Είχα κόψει γενικά από το sim racing για ένα χρόνο λόγω στρατού, αλλά τώρα το ξαναπιάνω σιγά σιγά. Έχω αγοράσει το gtr2 και παρεήγγειλα και το gtl (πιό κοντά στην αρέσκειά μου σίγουρα). Θα το σκεφτώ για lfs, βασικά λόγω ύπαρξης ελληινκής κοινότητας.
migf1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 migf1, δεν παίζω lfs... είχα πάρει το s1 αλλά δεν έχω κάνει το βήμα για το s2. Ίσως στο μέλλον. Εγώ ευτυχώς ξεκίνησα από S2 (οι διαφορές είναι τεράστιες!) Δηλαδή δεν έχεις οδηγήσει τη F1 στο LFS;;;;;;; Περισσότερο gpl παίζω βασικά (κλασικά). Ice skating, ε; Είχα κόψει γενικά από το sim racing για ένα χρόνο λόγω στρατού, αλλά τώρα το ξαναπιάνω σιγά σιγά. Έχω αγοράσει το gtr2 και παρεήγγειλα και το gtl (πιό κοντά στην αρέσκειά μου σίγουρα). Και τα δυο πολύ καλα! Ειδικά το GTR2 που έχει εργοστασιακή πρόβλεψη για μονταρίσματα! Αλλά είναι αυτή η άτιμη ISI engine που το αδικεί ρε γαμώτο Θα το σκεφτώ για lfs, βασικά λόγω ύπαρξης ελληινκής κοινότητας. Κατέβασε οπωσδήποτε το S2 (και μετά το patch U30) και pm me για να το... τεστάρεις φουλ.
panosvlass Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 migf1 ποιο ειναι το S1 και S2? Ολα τα αλλα τα ξερω τα εχω δοκιμασει.Τα S1,2 nope! και κατι ασχετο @migf1 Η ελοφε στο insomnia καλη φαση!!! Δεν ειμαι ενεργο μελος απλα διαβαζω Ειμαι γνωστος του Τσαπατ....
SGP Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Πάνο, πρόκειται για εκδόσεις του παιχνιδιού live for speed, http://www.liveforspeed.com. Η S2 είναι ακόμα σε ημιbeta κατάσταση...
S2Katana Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δοκιμασα το Race demo και το παιχνιδακι δε λεει τιποτα...
Voodooman Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Μετά από αυτά που έγραψε ο HomoR ντράπηκα και είπα να του δώσω μία ακόμη ευκαιρία. Δεν άλλαξε τίποτα. Δεν είναι κακό παιχνίδι, αλλά δεν υπάρχει λόγος και να το αγοράσει κανείς, εκτός πια και αν έχει τόση πόρωση με τα WTCC. Αν είχαμε και Mercedes-Audi (και αν φυσικά τα skins τους ήταν αξιοπρεπή...), τότε ίσως κάτι να γινόταν... Πάντως, ακόμη θυμάμαι το σοκ όταν έπαιξα το GTR. Μάλλον θα αργήσουμε να πάθουε ξανά κάτι τέτοιο.
SGP Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 προσωπικά, πριμένω το iracing περισσότερο από οτιδήποτε άλλο βγαίνει στο μέλλον... και μόνο το όνομα Kaemmer εμένα μου αρκεί. Σε κανά χρόνο βέβαια φαντάζομαι. http://www.iracing.com
migf1 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2006 migf1 ποιο ειναι το S1 και S2?Ολα τα αλλα τα ξερω τα εχω δοκιμασει.Τα S1,2 nope! S1 ονομαζόταν η πρώτη έκδοση του LFS. Η τρεχουσα είναι η S2 (με πάρα πολλές αλλαγές, τόσο στο μοντέλο φυσικής όσο και στο περιεχόμενο... περισσότερα αυτοκίνητα και πίστες). Μεταξύ S1 και S2 μεσολάβησαν 4 χρόνια. Η S3 θα είναι η πλήρης και τελειωτική έκδοση του προσομοιωτή και δεν αναμένεται νωρίτερα απο 2-3 χρόνια. και κατι ασχετο @migf1Η ελοφε στο insomnia καλη φαση!!! Δεν ειμαι ενεργο μελος απλα διαβαζω Ειμαι γνωστος του Τσαπατ.... Πολλούς χαιρετισμούς στον Βασίλη (εγώ ούτε καν διαβάζω πια :oops: )
S2Katana Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Xθες επαιξα κανα 3ωρο το εν λογω game και μου εχει αφησει αναμεικτες εντυπωσεις.Στην ουσια ειναι ενας κλωνος του GTR2, στο λιγο πιο arcade.Βεβαια εχω την εντυπωση πως οι πιστες ειναι πιο προσεγμενες απο αποψη σχεδιασμου και τα αυτοκινητα λιγο πιο λεπτομερη. Αυτο που με χαλαει καπως ειναι το force feedback.Ειτε ειναι υπερβολικα δυνατο ειτε σχεδον ανυπαρκτο.Θελει λιγο ψαξιμο παντως. Σαν stand alone game ειναι πολυ καλο, αλλα αν καποιος εχει παιξει GTR2 θα του κακοφανει ή γενικα δε θα του κανει και καμια φοβερη εντυπωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.