SGP Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Η ομάδα που ασχολείθηκε με τα παλιότερα της simbin, έγινε blimey games και ετοιμάζει κάτι μεγάλο αλλά για του χρόνου τουλάχιστον, οπότε μην περιμένεται τα παιχνίδια της simbin να είναι το ίδιο καλά με παλαιότερα...
Voodooman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να αγοράσει κάποιος το RACE αν έχει ήδη το GTR2 (που είναι και καλύτερο, btw).Νομίζω η SimBin άρχισε να το ρίχνει στις... αρπαχτές. Ελπίζω να μην καταντήσει EA, γιατί για κατά κει τη βλέπω. Η άποψή μου ένα GTL κι ένα GTR2 φτάνουν και περισσεύουν για sims από την SimBin. Αυτά θα έγραφα ακριβώς και εγώ... Το εγκατέστησα, το έπαιξα 1 ωρίτσα και το έβγαλα. ΤΙΠΟΤΑ. Δεν περίμενα κανένα αριστούργημα, αλλά δεν περίμενα και χειροτέρευση στα γραφικά (αυτή η alfa 75 είναι για γέλια!), στον ήχο (οι ήχοι δεν είναι ηχογραφημένοι από τα πραγματικά αυτοκίνητα αλλά synthesized) και στο gameplay (τα αυτοκίνητα δεν κουνιούνται καθόλου πάνω στις αναρτήσεις τους). Η κάμερα δέχεται λιγότερες ρυθμίσεις (δεν μπορείς να πας πολύ κοντά στο αυτοκίνητο), η συμπεριφορά των αντιπάλων παραμένει κακή. Δεν βελτίωσαν ΤΙΠΟΤΑ, αλλά αντίθετα χειροτέρευσαν πολλά πράγματα. Καλά, πώς τα κατάφεραν; Τραγικά χαμηλή ποιότητα. Ούτε για ενοικίαση.
Voodooman Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 και τώρα που το ανέφερε ο SGP για την Blimey, ετοιμάζουν ένα παιχνίδι-μονογραφία γύρω από όλες τις Ferrari! Δεν συμφωνώ με αυτού του είδους τα παιχνίδια που επικεντρώνονται γύρω από έναν μόνο κατασκευαστή (εξαιρείται το NfS V-Porsche Unleashed), αλλά αν ακολουθεί τα standards των GTR και GT Legends, τότε χαλάλι.
S2Katana Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Αυτά θα έγραφα ακριβώς και εγώ...Το εγκατέστησα, το έπαιξα 1 ωρίτσα και το έβγαλα. ΤΙΠΟΤΑ. Δεν περίμενα κανένα αριστούργημα, αλλά δεν περίμενα και χειροτέρευση στα γραφικά (αυτή η alfa 75 είναι για γέλια!), στον ήχο (οι ήχοι δεν είναι ηχογραφημένοι από τα πραγματικά αυτοκίνητα αλλά synthesized) και στο gameplay (τα αυτοκίνητα δεν κουνιούνται καθόλου πάνω στις αναρτήσεις τους). Η κάμερα δέχεται λιγότερες ρυθμίσεις (δεν μπορείς να πας πολύ κοντά στο αυτοκίνητο), η συμπεριφορά των αντιπάλων παραμένει κακή. Δεν βελτίωσαν ΤΙΠΟΤΑ, αλλά αντίθετα χειροτέρευσαν πολλά πράγματα. Καλά, πώς τα κατάφεραν; Τραγικά χαμηλή ποιότητα. Ούτε για ενοικίαση. Δλδ να μην το παραγγειλω απο το θειο?Τοσο χαλια ε?
migf1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2006 Δλδ να μην το παραγγειλω απο το θειο?Τοσο χαλια ε? Αν έχεις GTRx δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να το παραγγείλεις. Αν θες κάτι διαφορετικό και σε πολλά σημεία καλύτερο από τα ISI sims (και σε άλλα χειρότερο), κατέβασε το LFS.
Vagos_46 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 gtr και toca race driver 3 ειναι απλα τα καλυτερα racing sims για pc αυτη τη στιγμη!! το race δεν με ενθουσιασε (επαιξα λιγο βεβαια)
Voodooman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2006 Δλδ να μην το παραγγειλω απο το θειο?Τοσο χαλια ε? 1.07 GB είναι, γιατί όχι; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να το δεις με τα μάτια σου για να το πιστέψεις. Η διαφορά του από τα προηγούμενα της σειράς είναι η μέρα με τη νύχτα. Αξίζει να το παίξεις μόνο και μόνο για να δεις πόσο κακοφτιαγμένη είναι η Alfa! Είναι συλλεκτικό το παιχνίδι λέμε!
bad_freddy Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Εντωμεταξύ έχω μπερδευτεί πολύ με το συγκεκριμμένο παιχνίδι. Βλέπω οτι κυκλοφορεί σε δυο διαφορετικές συσκευασίες απο διαφορετικές εταιρίες διανομής (ATARI και EIDOS) και με διαφορά περίπου 10 ευρώ η μια απο την άλλη! Επίσης σε διάφορα .nfo αρχεία διάβασα οτι για την ενεργοποίηση και την χρήση του λειτουργεί με STEAM! (HL2 δηλαδή) Τι περίεργα πράγματα...
migf1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστω για την απαντηση. Ουπς, σορρυ, τώρα το είδα το μήνυμα αυτό. Παρακαλώ, για αυτό είναι τα φόρουμς για να αλληλοενημερωνόμαστε ΥΓ. Φίλε S-G-P σε είδα στο LFSW... το λιώνεις;
HomoR Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Pedia min ypervalete.. Ontos to RACE den einai kalitero apo to GTR2 alla auto den to kani kai kako. As min ksexname pos sta pc den exoume tin politelia ton racing games. Emena apopsi mou einai pos to game einai kalo alla 8a mporouse na einai kalitero.
Voodooman Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Pedia min ypervalete..Ontos to RACE den einai kalitero apo to GTR2 alla auto den to kani kai kako. As min ksexname pos sta pc den exoume tin politelia ton racing games. Emena apopsi mou einai pos to game einai kalo alla 8a mporouse na einai kalitero. Όντως δεν θα ήταν κακό, αν δεν είχαμε δει τα τρία προηγούμενα παιχνίδια της simbin. Αλλά μία εταιρεία με αυτά τα παιχνίδια στο ενεργητικό της δεν δικαιολογείται να βγάλει ένα τόσο κατώτερο παιχνίδι. Φυσικά είναι καλύτερο πχ από το TOCA 3, αλλά αυτό δεν είναι δα και μεγάλη επιτυχία! Όσο για αυτό που λέει ο φίλος bad freddy, θα το ψάξω. Αν και πιστεύω ότι είναι θέμα διανομής, αλλού το διανέμει η Atari και αλλού η Eidos. Κουφό μου ακούγεται, αλλά ποιός ξέρει. edit. Έψαξα στο internet λίγο, πού το είδες με διανομή της Atari;
migf1 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνώ με τον φίλο Voodooman. Το Race αποτελεί υποβάθμιση στη λογική της αρπαχτής (πάντα κατά την προσωπική μου άποψή). Με LFS, GTR2, GTR, GTL, nKar Pro, άντε και r.Factor ποιός ακριβώς είναι ο λόγος ύπαρξης του Race, αν όχι η αρπαχτή; Ειδικά όταν βγαίνει κολλητά με το κλάσεις ανώτερό του GTR2 από την ίδια εταιρία κατασκευής;
bad_freddy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2006 Όσο για αυτό που λέει ο φίλος bad freddy, θα το ψάξω. Αν και πιστεύω ότι είναι θέμα διανομής, αλλού το διανέμει η Atari και αλλού η Eidos. Κουφό μου ακούγεται, αλλά ποιός ξέρει. edit. Έψαξα στο internet λίγο, πού το είδες με διανομή της Atari; Αυτό βρήκα στο ίδιο κι όλας site για τσέκαρε τα και πρόσεξτε την διαφορά τιμής... http://www10.cd-wow.com/detail_results_3.php?product_code=1083131&subcat=pc http://www10.cd-wow.com/detail_results_12.php?product_code=1064386 Με μια βόλτα και απο το nforce θα δείτε και αυτό που έλεγα περι Steam (!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.