Προς το περιεχόμενο

tinyxp vista edition

ten-ten

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγώ τα έχω στο laptop αλλά γράφει ελληνικά μόνο την πρώτη φορά που προσθέτω την γλώσσα...

Μετά το κλείνω και όταν το ξανανοίγω η γλώσσα εκτός από το ότι έχει καταργηθεί, δεν μπορεί να επαναπροστεθεί γιατί δεν την βρίσκει το σύστημα [ λέει ]

{ Τα ΤΙΝΥ ΧΡ }

Δημοσ.

οταν λες πρωτη φορα τι εννοεις?οταν κανεις εγκατασταση?εγω τα περασα στο δικο μου αφου εκανα εγκατασταση.εισης καταφερα και αλλαξα την γλωσσα των tinyxp σε ελληνικα με το windows multilingual user interface. η αλλαγη ομως δεν εγινε 100% .υπαρχουν καποια κοματια ελληνικα καποια αγγλικα.οποιος ενδιαφερεται pm

Δημοσ.

Πχ τα περνάω πρώτη φορά... Έχουν προεγκατεστημένα μέσα μόνο Αγγλικά... Πάω στην κατάλληλη καρτέλα και προσθέτω τα Greek αλλά με αυτά μπορώ να γράφω μέχρι να κλείσει ο PCς μου... Μετά όταν ξανα ανοίξει, όχι μόνο έχει εξαφανιστεί η γλώσσα αλλά δεν μπορώ να την ξαναπροσθέσω καν... !

Δημοσ.

to prog sou den douleyei!!!!!!!!!!!!!!

ti akrivws ennoeite ellinika??

na grafei i na diavazei???

emena mou diabazei ta pio polla alla oxi ola (tinyXP oxi vista)

oson afora to grapsimo grafw kanonika afou allaxa ta settings apto control panel

Δημοσ.

Ε, να τα διαβάζει είναι κομματάκι λογικό... Δεν μπορώ να γράψω καν λέμε... [ Με ρυθμίσεις από το Ctrl Panel πάντα... ]

{ TINY XP }

Δημοσ.

ten-ten αν ακολουθησεις τα βηματα του alkisg που θα βρεις στο παρακατω thread θα λυθει το προβλημα σου. Ειναι δικιμασμενο στην εκδοση vista edision οπως και σε αλλες εκδοσεις tinyxp και δουλεψε σε ολες!!!!

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1237661&postcount=4

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Δεν είναι κάποιο πρόγραμμα..

Είναι απλά μια παράνομη έκδοση των Windows ειδικά διαμορφωμένη για αργά συστήματα, ή για συστήματα που δεν έχουν ανάγκη από συγκεκριμένα δεδομένα που προσφέρουν τα κανονικά Windows..

Για παράδειγμα, έχω TinyXP σε υπολογιστή με 32MB RAM και πάει σφαίρα...

Και ουσιαστικά έχω WindowsXP !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...