ten-ten Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Pos mporo na allakso ta local settings se ellinika?
iolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 nai mporeis na kaneis afto pou thes pare ena setup arxeiaki gia ellinika kai meta akoloutheis tin gnwsti diadikasia gia na allakseis tin glwssa greek.zip
tsakonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 afto me endiaferei kai emena...iolakos milas gia ta tiny xp VISTA? egw exw ta tiny xp kai den allazei glwssa...ginetai me afto?
iolakos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ki egw ta tiny xp exw kai grafei kanonika ellinika
x_vagos_x Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Εγώ τα έχω στο laptop αλλά γράφει ελληνικά μόνο την πρώτη φορά που προσθέτω την γλώσσα... Μετά το κλείνω και όταν το ξανανοίγω η γλώσσα εκτός από το ότι έχει καταργηθεί, δεν μπορεί να επαναπροστεθεί γιατί δεν την βρίσκει το σύστημα [ λέει ] { Τα ΤΙΝΥ ΧΡ }
iolakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 οταν λες πρωτη φορα τι εννοεις?οταν κανεις εγκατασταση?εγω τα περασα στο δικο μου αφου εκανα εγκατασταση.εισης καταφερα και αλλαξα την γλωσσα των tinyxp σε ελληνικα με το windows multilingual user interface. η αλλαγη ομως δεν εγινε 100% .υπαρχουν καποια κοματια ελληνικα καποια αγγλικα.οποιος ενδιαφερεται pm
x_vagos_x Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Πχ τα περνάω πρώτη φορά... Έχουν προεγκατεστημένα μέσα μόνο Αγγλικά... Πάω στην κατάλληλη καρτέλα και προσθέτω τα Greek αλλά με αυτά μπορώ να γράφω μέχρι να κλείσει ο PCς μου... Μετά όταν ξανα ανοίξει, όχι μόνο έχει εξαφανιστεί η γλώσσα αλλά δεν μπορώ να την ξαναπροσθέσω καν... !
iolakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 εμενα δεν τα εβγαζε καν τα ελληνικα. δοκιμασε με το προγραμματακι που εχω κανει attach
anthony_crete Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 to prog sou den douleyei!!!!!!!!!!!!!! ti akrivws ennoeite ellinika?? na grafei i na diavazei??? emena mou diabazei ta pio polla alla oxi ola (tinyXP oxi vista) oson afora to grapsimo grafw kanonika afou allaxa ta settings apto control panel
x_vagos_x Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Ε, να τα διαβάζει είναι κομματάκι λογικό... Δεν μπορώ να γράψω καν λέμε... [ Με ρυθμίσεις από το Ctrl Panel πάντα... ] { TINY XP }
powersky Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 ten-ten αν ακολουθησεις τα βηματα του alkisg που θα βρεις στο παρακατω thread θα λυθει το προβλημα σου. Ειναι δικιμασμενο στην εκδοση vista edision οπως και σε αλλες εκδοσεις tinyxp και δουλεψε σε ολες!!!! http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1237661&postcount=4
x_vagos_x Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ευχαριστώώώώώώώώώώώώώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
veilofdarkness Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 den paizei... tinyxp rev 05 vgazei could not load properly load the greek layout.
fits13 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Re pedes ti akrivws einai ta rinyxp?????? ti akrivws kanei afto to programma?
x_vagos_x Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2006 Δεν είναι κάποιο πρόγραμμα.. Είναι απλά μια παράνομη έκδοση των Windows ειδικά διαμορφωμένη για αργά συστήματα, ή για συστήματα που δεν έχουν ανάγκη από συγκεκριμένα δεδομένα που προσφέρουν τα κανονικά Windows.. Για παράδειγμα, έχω TinyXP σε υπολογιστή με 32MB RAM και πάει σφαίρα... Και ουσιαστικά έχω WindowsXP !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.