Jimmy_BlinD Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 όντως με το κ700 , πολλά μα πάρα πολλά προβλήματα φόρτισης!
joef_gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 εγω εχω το ρ910 και για να φορτισει θελει πρωτα να κανεις το βισμα 10 σβουρες και μετα ισως φορτισει! αλλα μετα απο 10 λεπτα σταματαει και θελει παλι κουνημα το καλωδιο! με αποτελεσμα να πρεπει να καθομαι πανω απο το τηλεφωνο με τις ωρες για να φορτισει!εγω πιστευω φταιει το βυσμα και αυτα τα 2 μυτακια δεν ακουμπανε καλα!
Str Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 παιζει να σου εχει "σπασει" εσωτερικα το καλωδιο οπως γινεται με μερικα καλωδια ακουστικων για MP3, discman κτλ... και με το στριψιμο βρισκονται οι σπασμενες ακρες και γινεται η επαφη που χρειαζεται για να μεταφερθει το σημα...
losta Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 tzaba katigorite thn sony-ericsson.den adimetwpisa pote provlima(ashls)
overclocker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 εγω εχω το ρ910 και για να φορτισει θελει πρωτα να κανεις το βισμα 10 σβουρες και μετα ισως φορτισει!αλλα μετα απο 10 λεπτα σταματαει και θελει παλι κουνημα το καλωδιο! με αποτελεσμα να πρεπει να καθομαι πανω απο το τηλεφωνο με τις ωρες για να φορτισει!εγω πιστευω φταιει το βυσμα και αυτα τα 2 μυτακια δεν ακουμπανε καλα! Δοκίμασε την βάση για να το φορτίσεις. Εγώ αυτό κάνω!
@zouve@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 an to visma fortisis tis SonyEricsson den ginei san kai auto tis Nokia den nomizo na xanaparo .......... (alla pote min les pote)
kosmasgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 To joystic καθαρίζει με 2 σταγόνες υσοπροπυλική αλκοοόλη.
@zouve@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 To joystic καθαρίζει με 2 σταγόνες υσοπροπυλική αλκοοόλη. auto einai eureos gnosto .........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.