Προς το περιεχόμενο

giati ola ta SonyEricsson ehoun provlimatiko fortisma ???

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai ego re paidia me p800 kai p910 eimai ta teleytaia xronia,to provlima sti dikia mou periptosi lythike me katharisma sta metalika lamakia tou kinitou, vevaiothite oti kanei kali epafi me to fortisti. i alitheia einai oti einai ligo malakismeno to koubouma pou exoun. ta kala nea einai oti oi fortistes allazoun sta kainourgia montela.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai egw me T610 kai K700 eixa ta idia problhmata, sthn fortish kai sto joystick na kollaei polles fores, kai epishs sta ksafnika na kanei reboot, kai meta na kollaei kai na mhn mporeis na kaneis tipota para mono an bgaleis th mpataria...

gia auto kai ta allaksa kai ta 2, kai exw ena sharp gx29 twra, kai th douleia mou th kanw mia xara, oute kollhmata exei, oute tpt.

Δημοσ.
popo esi tin epathes me to 910i tin vauarhida tis SonyEricsson auti i vasi mporei na fortisei kai kanena allo kinito i mono 910i ????

Μπορείς να φορτίσεις και άλλα μοντέλα αρκεί να έχουν το παλιό κούμπωμα. Από βδομάδα έχω το νέο SE Κ800i στα χέρια μου και μπορώ να πω ότι οι εντυπώσεις είναι θετικές από το νέο βύσμα τροφοδοσίας αλλά αν δεν περάσει λίγος καιρός δεν μπορούμε να πούμε τίποτα με βεβαιότητα.

Ορίστε μια φωτο:

k800i.jpg

Δημοσ.

παιδιά όντως είναι μεγάλο το πρόβλημα με joystick και φόρτιση... , εγώ με το joystick δεν έχω βρεί άκρη... (Προτείνετε καμία λύση..) για τη φόρτιση , το πήγα για φτιάξιμο και μετά το ξανάκανε , το ξαναπήγα , μετά το ξανάκανε... στο τέλος μού δώσανε καινούργιο φορτιστή και ΔΕΝ το ξανάκανε!!

Δημοσ.

Ο καινούργιος φορτιστής είναι προσωρινή λύση...κάποτε θα σου παρουσιάσει και αυτός το πρόβλημα, έχω ήδη 4 φορτιστές για το P910i και το κάνουν και οι 4, άλλος από την αρχή και άλλος μετά από 6 μήνες... Το θέμα είναι να αλλάξει το βύσμα, πράγμα που έγινε, οπότε περιμένουμε λίγο καιρό ώστε να βγάλουμε συμπεράσματα!

Δημοσ.

και εγω ειχα το k750i και ειχα μετα τον ενα μηνα προβληματα με την επαφη του βυσματος στο τηλεφωνο με τον φορτιστη.... και φορτιζε μονο αν εβαζα σε συγκεκριμενη κλιση το βυσμα...το στερεωνα με βιβλια....

ωσπου αλλαξα παλι κινητο (διοτι δεν ειχε μονο αυτο το προβλημα λλα και αλλα πολλα..) και ησυχασα...

Δημοσ.
για κοίτα εδώ

kala krasa

ego pantos tha paro nokia skeftomai to 6070 ftino einai 130e den einai kai tipota to spoudaio einai low end katigorias alla epeidi tha mpo fantaros ton noevri den dino parapano hrimata .........

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Η κατασκευή των βυσμάτων φόρτισης της SE είναι τέτοιος που τις περισσότερες φορές μαζεύουν σκόνη ή υγρασία και δεν φορτίζουν καλά. Ένας απλός καθαρισμός πρώτα από την εξωτερική και αν εξακολουθεί να υπάρχει πρόβλημα στην εσωτερική επιφάνεια αρκεί για να διορθωθεί το πρόβλημα.

:)

Χαιρετω!!Ειμαι νεος στο φορουμ σας,και εχω μια λυση στο προβλημα που αναφερετε.Ειχα παλια το ericsson t39 ,και ειχε παρουσιασει το ιδιο προβλημα.Το βυσμα του φορτιστη εχει πανω 2 λεπτα λαμακια,τα οποια με το παραμικρο στραβωνουν ευκολα!!,με αποτελεσμα να μη γινεται σωστη επαφη.Με μια οδοντογλυφιδα ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα ευθυγραμιζετε με τις αντιστοιχες επαφες του τηλεφωνου.Αυτο λυνει το προβλημα.

Τωρα εαν δεν ξεκινα η φορτιση το προβλημα μπορει να ειναι η ιδια η μπατταρια,δηλ,η να τα φτυσε η να ειναι ελλατωματικη οπως ετυχε σε μενα,και την αλλαξα !!!.Τελικα τα s-e ,δεν τα βολευτηκα ποτε,και δεν ξαναγορασα,ειναι ελλατωματικα.Χαιρομαι αν βοηθησα!!Σας χεραιτω!!!

Δημοσ.

Ήμουν κάτοχος του Κ750 για 12 μήνες και είμαι κάτοχος του Κ800 3 μήνες και μπορώ να πω ότι με τους καινούργιους φορτιστές δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Παλιότερα Κ700, Τ620 και R380 παρουσίασαν περισσότερο ή λιγότερο αυτό το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...