Tythora Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Aχα.... αυτό θα ήταν μια λογική εξήγηση... καθώς έχω μονίμως ανοιχτή τη πρίζα δίπλα μου και απ' ό,τι βλέπω το δεξί καλώδιο είναι στο πρώτο από τα τρία ελάσματα και το αριστερό στο δεύτερο έλασμα... Δλδ θέλει να είναι ή στο πρώτο ή στο τρίτο και τα δυο? (αν καταλαβα καλά τι λες)
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 mia priza pou exei rj11 exei 4 siderakia ara kai 4 ipodoxes apo piso. an apo dexia pros aristera i arristera pros dexia tis metrisoume tha prepei na exeis balei ta kalodiaka sto 2,3 diladi sta 2 mesaia.an tora se diskoleuei i priza tote poli apla pare ena tilefoniko kalodio pou exei idi rj11 klipaki stin mia pleura apo tin alli anixe to gimnose(ntropi) ta 2 kentrika kai enose ta me ta 2 kalodia tou tixou.logika tha prepei na exeis tilefono kai adsl.
Tythora Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Η πριζα που έχω δεν είναι rj11, είναι από τις πιο παλιές που έχουν κάτι σαν σχισμή και εβαζες μια "βλακεία" μέσα με ελάσματα... και κάτω στη "βλακεία" έμπαινε το rj11 κλιπάκι...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 epidi auto den to exo ftiaxei apla to exo dei gia auto bgale ta kalodia kai enose τα οποs sou ipa me ena kalodio me rj11 gia na deis ti ginetai.ama pexei meta briskeis tin akri kai me tin priza.
poulinos Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2008 γραφουμε με ελληνικα.β.βαζεις φιλτρο και ενα διακλαδωτη (οχι σπλιττερ) και κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.