johnbond Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Έχω 512 otenet και κατέβαζα στα 53-55kb/s.. Αλλά χθές δοκίμασα να κατεβάσω δύο αρχεία μαζί απο διαφορετικούς servers και η συνολική ταχύτητα ήταν 69kb/s... Δεν είναι πολύ για 512; Γιατί όταν κατεβάζω ένα αρχείο δε μπορώ να πιάσω πάνω απο 55 απο όπου και αν είναι; Υ.Γ Μη με πείτε άπληστο,και με τα 55 είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απλά μου έκανε εντύπωση...
urezin Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 nomzv einai eph oloi exoun paei diakopes ego me to 1mbit epiana 95 kai ra piano 112
Tythora Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Ε κατι εικονικό ήταν αυτό το 69, όχι πραγματικη ταχύτητα.... Κι εμένα στο Limewire τυχαίνει να μου βγάζει 49-50 καμιά φορά με 2-3 αρχεία... στιγμιαία μεν, αλλά το βγάζει. Δεν μοιάζει να είναι αληθινό. Η υλοποίηση του dsl είναι αυτή καθε αυτή, αρχικά, που δεν δουλεύει με σταθερή ταχύτητα, αλλά με μέγιστη ταχύτητα. Οπότε 512 δεν σημαίνει αυτόματα 64. Είναι και θέμα harware, τι υλικό χρησιμοποιείται, όλο και κάποια απόσβεση θα υπάρχει στα πακέτα σου, όλο και κάτι θα χαθεί στο δρόμο των καλωδίων. Και μετά παίζει και όλο αυτό το σκηνικό με τον ΟΤΕ και τα γεμάτα DSLAM's του. Οπου διαθέτει π.χ. χ εύρος για ψ users. Οσο και να χτυπιεσαι, η ταχύτητά σου θα είναι χ/ψ...
d-miss@ Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 nomzv einai eph oloi exoun paei diakopes ego me to 1mbit epiana 95 kai ra piano 112file mporeis na mou peis th syndesh exies???se pion isp ennoo.exo k ego 1mbit forthnet k ekei pou katebaza me 110 tora exo problhma k synexos paizei h taxythta..mexri k 50 k/s eexo ftasei..thelo na do apla an einai geniko to problhma h an einai to modem oi h rythmiseis pou exo anaferi sto thread mou sta modem section
Vatos_locos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 emena mages ta torrent mou ebgalan 100+ stigmiea me 3 torrent na katebenoun k me sindesi 384 )
johnbond Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δεν ήταν στιγμιαία... Κατέβαζα έτσι για δέκα περίπου λεπτά μέχρι που τέλειωσε το ένα αρχείο.. Έχω την εντύπωση οτι αν κατεβάσεις απο δύο ή τρία διαφορετικά μέρη η σύνδεση φτάνει στα πραγματικά όρια της.. Μια δοκιμή θα σας πείσει...
urezin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ego exo tellas kai den prolabaino na katebazo pragmatika pantos den tha xrhsimopoiousa torrent programmata gia na metrhso thn taxuthta mou kai sigoura oxi apo ta peek tis Mono apo ftp megalon servers kai to peed test ths forthnet
d-miss@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ego exo tellas kai den prolabaino na katebazo pragmatika pantos den tha xrhsimopoiousa torrent programmata gia na metrhso thn taxuthta mou kai sigoura oxi apo ta peek tis Mono apo ftp megalon servers kai to peed test ths forthnetkala to les file..an einai na metrhso thn taxythta mou k ego xrhsimopio enan ftp server k pata ksero ti ginetai.
Hamurabi Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 να σας πω την εμπειρια μου πανω στο θεμα. μουχε τυχει πολλες φορες στο παρελθον με 384 (τωρα εχω 1024) να κατεβαζω απο dc απο ξενα hubς απο τυπους με τρελλες γραμμες και να πιανει για καμποσα δευτερολεπτα εως και λεπτο ολοκληρο ταχυτητα της ταξεως του 200-300kb/s. Ελεγα οτι ειναι εικονικη η ταχυτητα, οταν ομως εβλεπα αρχειο 5ΜΒ να εχει κατεβει σε 1 λεπτο τοτε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ εικονικη η ταχυτητα. μπορει να μου το εξηγησει κανεις αυτο;
d-miss@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 να σας πω την εμπειρια μου πανω στο θεμα. μουχε τυχει πολλες φορες στο παρελθον με 384 (τωρα εχω 1024) να κατεβαζω απο dc απο ξενα hubς απο τυπους με τρελλες γραμμες και να πιανει για καμποσα δευτερολεπτα εως και λεπτο ολοκληρο ταχυτητα της ταξεως του 200-300kb/s. Ελεγα οτι ειναι εικονικη η ταχυτητα' date=' οταν ομως εβλεπα αρχειο 5ΜΒ να εχει κατεβει σε 1 λεπτο τοτε ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ εικονικη η ταχυτητα. μπορει να μου το εξηγησει κανεις αυτο;[/quote']ego skepsou oti exo 1024 k mou exei tyxei na katebazo ena arxeio 650mb me taxythta 1.2 MB / S..fusika adynato ana skefteis pos tha eprepe na exo pano apo 10mbit syndesh kati pou akoma den exoume edo.otan afto sunbenei , o xrhsths exei "fake share" dhladh ta raxeia tou einai moufa..yparxei ena programm to opoio kanei thn magia na dhlonei sti DC oti mirazesai trela posa alla ta arxeia einai eikonika..molis katebei meta den paizei to arzeio.opote na ksereis ama deis ena arxeio na ksefegei ligo apo ta klassika dhladh ama katebainei me 200 k pano , stamata to einai fake..pes to k se kana 2 operators na ton kanoun "kick".
alex18561 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ti tha legate gia 300K - 450K DOWNLOADS??? molis hrtha apo canada kai exo pathei plaka me to poso piso eimaste sto internet paidia [kai oxi mono sto internet]. me mia mhniaia syndromh ton 30 peripoy euro apolambanhs taxythtes ths takshs ton 5000 kbps kai emeis tora edo milame gia 45 kai 40 deste edo http://www.shoprogers.com/store/cable/internetcontent/extreme.asp?shopperID=3LKGD716HT9Q9PUNBBEAJMV9LRT3DK5F se 50 xronia apo tora mporei na gini .............kai edo
alex18561 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 oxi re paidia den thelo na stenaxoreso kanena , Aplos epeidi ego exo zhsh aftes tis taxythtes moy exoun spash tra neyra. Kai hthela kapoy na ta po... eine krima eno exoyme mia toso omorfh xora na thn exoyme toso rhgmenh... NOMIZOYN OI KYBERNONTES OTI EPIDI EKANAN MIA GEFYRA KAI 5 DROMOYS H ELLADA EINE MPROSTA TEXNOLOGIKA ...TRIXESSSSSS H ELLADA MAS EINE MONO GIA PLOYSIOYS
Tythora Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Oχι, οκ δεν ηθελα να το πω με τετοιον τροπο, περισσοτερο να πειραξω ηθελα. Εισαι τυχερος που εχεις ζησει με αυτες τις ταχυτητες, εστω και για λιγο. 7 χρονια είχε ετοιμο το ΑΤΜ ο ΟΤΕ και δεν το εδινε στη φορα, για να πουλησει το isdn. Και ακομα πουλιεται αυτο το πραγμα. Ποιος έχει στο εξωτερικό isdn? Πηγα στην εστια που εμενε η κολλητη μου στην Αυστρια και ειχε δωρεαν ιντερνετ! Με 170Κ κατεβαζα απο ελληνικο server.. Τι να πεις!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πολλές φορές το download έχει αρχίσει πριν εμείς πατήσουμε save στον δίσκο,ή δούμε την μπάρα στο DC++. Γι'αυτό και για κάποια δεύτερα οι ταχύτητες είναι τρελές. Εαν βέβαια η ταχύτητα είναι ασυνήθιστη για την σύνδεση που έχετε,θα σας παρακαλούσα να κάνετε παράπονα σε OTE/ISP,γιατί το περισσευούμενο bandwidth το παίρνετε από κάποιον άλλο. Θα πρέπει να ντρέπεστε αν επιτρέπετε να γίνετε κάτι τέτοιο. Αν όχι,τότε ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.