Προς το περιεχόμενο

Πια τραπεζα εχει την λιγοτερη χρεωση για μεταφορα χρηματων?

Amigan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να στειλω καποια χρηματα στην ισπανια και θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε ποια απο αυτες τις τραπεζες σε χρεωνει λιγοτερο για μεταφορα χρηματων απο τραπεζα σε τραπεζα: Eurobank, alpha, ή εθνικη?

Δημοσ.

αν δεις στις σελιδες τους θα το μαθεις αυτοπροσωπος νομιζω ομως οτι ειναι τα ιδια ολες τους σε αυτο (δεν ειμαι σιγουρος). για αυτο καλυτερα δες τις σελιδες τους.

Δημοσ.

Αν μπορείς να κάνεις μεταφορά χρημάτων μέσω web banking,εφόσον ξέρεις κάποιους κωδικούς για να γίνει η μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού,θα κερδίσεις κάποια χρήματα.Κατα τα άλλα το ποσό είναι ίδιο για την αποστολή χρημάτων στο εξωτερικό.Δεν είχα ρωτήσει σε τράπεζα Πειραιώς καθώς εδώ δεν έχουμε,όμως σε Αγροτική Εθνική κλπ μεγάλες τράπεζες το ποσο ήτανε το ίδιο.

Δημοσ.

Οκ. Ειχα την εντυπωση οτι υπηρχε διαφορα απο τραπεζα σε τραπεζα, αλλα αφου ειναι σε ολες το ιδιο θα παω σε οποια τυχει. Ουτε εδω εχουμε πειραιως Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Icecut

Αν μπορείς να κάνεις μεταφορά χρημάτων μέσω web banking,εφόσον ξέρεις κάποιους κωδικούς για να γίνει η μεταφορά σε τράπεζα του εξωτερικού,θα κερδίσεις κάποια χρήματα.

Ναι ξερω, απλα δεν εχω καρτα και χωρις καρτα νομιζω δεν γινετε αυτο.

Δημοσ.

Για να κάνεις διατραπεζική μεταφορά (σε τράπεζα του εξωτερικού) πρέπει να ξέρεις IBAN number του λογαριασμού που θέλεις να μεταφέρεις και επίσης SWIFT BIC code της τράπεζας που βρίσκεται ο λογαριασμός.

Έτσι πετυχαίνεις ελάχιστη χρέωση που μέσω alpha και Εθνικής είναι 12Ε μέχρι κάποιο ποσό που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Πάντως σε κάθε περίπτωση το web banking είναι η πιο συμφέρουσα λύση: νομίζω κοστίζει μόλις 0.3Ε και είναι πολύ εύκολη διαδικασία να το ενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Sta:

Ναι, ενοειτε οτι με ΙΒΑΝ/ΒΙC θα στειλω τα λεφτα, αλλα γινετε e-banking χωρις καρτα? Αν γινετε να το κανω ετσι.

Δημοσ.
Sta:

Ναι' date=' ενοειτε οτι με ΙΒΑΝ/ΒΙC θα στειλω τα λεφτα, αλλα γινετε e-banking χωρις καρτα? Αν γινετε να το κανω ετσι.[/quote']

Δε νομίζω ότι είναι δεσμευτικό να έχεις κάρτα, ρώτα σε Alpha ή Eurobank. Στη δεύτερη νομίζω δε χρειάζεται να έχεις κάρτα και ενεργοποιείται και πολύ γρήγορα το e-banking.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...