Προς το περιεχόμενο

Προπληρωμενες καρτες internet

stratukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερω οτι το θεμα αυτο εχει ξαναπαιχτει και αλλες φορες αλλα τωρα ειναι διαφορετικα τα πραγματα. Οι τραπεζες εχουν μπει για τα καλα στο κολπο αλλα ολοι εμεις δεν ξερουμε πολλα πραγματα που θα επρεπε.Γιαυτο δημιουργησα αυτο το topic, για να τα συνοψισουμε. Κια για να σας πω την δικη μου εμπειρια.

Εβγαλα μια καρτα προπληρωμενου ποσου στη eurobank, η οποια εχει και το σηματακι της viza επανω. Με την συγκεκριμενη ηθελα να παιξω στοιχημα στιο ιντερνετ, οποως και εκανα.Εβαλα καποια λεφτα στην καρτα απο τα οποια ενα μερος τους το μετεφερα στο λογαριασμο που δοατηρω στην bwin,γνωστη εταιρια πιστευω.Με την ιδια καρτα εκανα κι αλλη καταθεση σε αλλη εταιρια. Μεχρι εδω ολα καλα. Οταν χρειαστηκε να ξαναβαλω χρηματα στο λογαριασμο μου στην bwin, βαζοντας τα σωστα στοιχεια και με τον ιδιο τροπο που το ειχα κανει την πρωτη φορα, μου λεγανε οτι η συναλλαγη δεν μπορει να ολοκληρωθει για λογους ασφαλειας. Επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της τραπεζας. Επικοινωνησα σημερα με την τραπεζα και μου ειπαν οτι δεν εχει καποιο προβλημα η καρτα και οτι οσες φορες αιτηθηκα αναληψη αυτο εγινε δεκτο.

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλο τροπο καταθεσης και αναληψης χρηματων μεσω ιντερνετ και οτι η συγκεκριμενη εταιρια μου παρεχει την πιο πλουσια γκαμα στοιχηματων και γενικοτερα με βολευει αφανταστα.

Τι εχεται να προτεινεται,να αλλαξω εταιρια η τραπεζα;Γνωριζει κανεις αλλες παρομοιες καρτες που να εκδιδονται απο αλλες τραπεζες;Και αν ναι ποιες;

Στα υποψιν οτι δεν θελω να βαλω κανονικη πιστωτικη στο ιντερνετ,μονο προπληρωμενη.Και η οποια θα εχει το σημα viza επανω.

Οποιος γνωριζει κατι σχετικα ας το αναφερει και αν ξερει κανεις τη διαφορα αναμεσα στην viza και στη viza electron ας το αναφερει και αυτο.:confused: :confused: :confused: :confused: :-| :confused:

Δημοσ.

Η οποια ομως βγαινει μονο αν εχεις ηδη λογαριασμο στην alpha. Και συνδεεται με τον λογαριασμο σου.Αυτο που δεν θελω!!! Θελω για να μπορεσω να κανω αναληψη απο την καρτα,να εχω βαλει απο πριν χρηματα μεσα.Προπληρωμενη.

Δημοσ.
Η οποια ομως βγαινει μονο αν εχεις ηδη λογαριασμο στην alpha. Και συνδεεται με τον λογαριασμο σου.Αυτο που δεν[/b'] θελω!!! Θελω για να μπορεσω να κανω αναληψη απο την καρτα,να εχω βαλει απο πριν χρηματα μεσα.Προπληρωμενη.

μα τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι είναι το ίδιο πράγμα.

1) ανοίγεις έναν λογαριασμό alpha (τσάμπα είναι απλά απαιτεί ένα minimum ποσό για να ανοίξει)

2) αφήνεις όσα λεφτά θες μέσα στο λογαριασμό όσα θα σου χρειαστούν για την αγορά σου

3) κάνεις την αγορά σου και αυτοί θα τραβήξουν τα χρήματα από το λογαριασμό που είναι συνδεδεμένος με την κάρτα σου.

PS: δεν υπάρχει δυνατότητα να χρεωθείς παραπάνω από το ποσό που υπάρχει στον λογαριασμό σου ή παραπάνω από το ημερήσιο όριο.

το ίδιο effect έχει η προπληρωμένη με την χρεωστική.

Δημοσ.

Η attica απ'οσο διαβασα και σε αλλο topic εχει καποια προβληματα. Στο site της alpha που ξαναμπηκα χθες εχεικαποιες καρτες 1_2_3, και ολες τις χωριζει σε χρεωστικες και πιστωτικες. Πιθανον εκει βρισκεται η λυση του προβληματος μου.

Δημοσ.

η άλφα είναι σίγουρα η μόνη που δεν έχει πρόβλημα σε κανένα website - online κατάστημα. Εγώ έχω ψωνίσει από όλο τον κόσμο με αυτή.

Δημοσ.

ελα ναι συμφωνω επειδη το εψαξα ομως μονο η πειραιως και η αττικης εχει πλεον VISA ELECTRON η αλφα τις εχει καταργησει.

εχω βγαλει προσφατα τετοια καρτα αναγκαστικα στην πειραιως που εχω και λογαριασμο γιατι αν ηταν θα το εκανα στην αλφα αλλα εκει μου ειπαν οτι μπορω να βαλω λεει την VISA που εχω για να την συνδεσω με τον λογαριασμο μου και να την κανω ως VISA ELECTRON σιγα βεβαια εγω να το εκανα αυτο.

καλυτερα με την πειραιως βαζω ακριβως το ποσο που θελω να χρησιμοποιησω και εχω το κεφαλι ησυχο.

Δημοσ.
ελα ναι συμφωνω επειδη το εψαξα ομως μονο η πειραιως και η αττικης εχει πλεον VISA ELECTRON η αλφα τις εχει καταργησει.

καλά βλάκες είναι??? Δηλαδή όταν θα λήξει εμένα η electron δεν θα μου βγάλουν άλλη?

Δημοσ.

ετσι μου ειπαν απο την αλφα τωρα τι να σου πω.

επειδη χρησιμοποιω τις ηλεκτρονικες αγορες πολυ και σε προσωπικο επιπεδο αλλα και στην δουλεια και εχω κανει αυτη την πατεντα με χρεωστικη καρτα σε λογαριασμο που ειναι μονο για αγορες δεν εχει καμια σχεση με κανεναν αλλον λογαριασμο.

καλη επισης ειναι και η ATTICA GIFT CARD απο οσο ξερω που την χρησιμοποιουν.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν! Βγάλαμε κι εμείς μια προπληρωμένη κάρτα στην Eurobank. Βάλαμε ένα μικρό ποσό για αγορές διαδικτυακές. Όταν είναι μέσω paypal, αυτό αμέσως σου στέλνει e-mail και σε ενημερώνει (κάτι σαν απόδειξη αγοράς), όταν όμως η αγορά γίνεται απ'ευθείας απ'την κάρτα, πως μπορώ να ξέρω τι υπόλοιπο υπάρχει σε αυτή; Υπάρχει δυνατότητα να κοιτάξω online την κίνηση της κάρτας αυτής, όπως γίνεται με τις πιστωτικές;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πως μπορώ να βάλω λεφτά σε προπληρωμένη κάρτα? υπάρχει καμιά που μπορώ να τη φορτίσω με άλλο τρόπο εκτός από το να πάω στην τράπεζα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...