Προς το περιεχόμενο

Ένα τραγούδι για τον γάμο μου

nnbignick

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

:) Θα ήθελα τη βοήθεια σας επειδή παντρεύομαι στις 1 Οκτ.2006 ψάχνω ένα τραγούδι για την είσοδο στο κέντρο και ένα τραγούδι για την παρουσίαση φωτογραφιών τις γυναίκας μου και εμένα.

Παρακαλώ μόνο ελληνικά !!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Με τα ελληνικά μου έκοψες τα χέρια.....:evil:

Προτείνω είσοδο με "Rock 'n' Roll στο κρεβάτι" Σιδηρόπουλου :mrgreen: , ειδικά εκεί που λέει "...το ξέρω πώς δεν είμ' αυτός που πάνω του θα στηριχτείς, κι ούτε λεφτά, πίσω γυρνάς πιωμένο μες στα μπαρ να με βρεις....". Θα σε εκτιμήσουν ιδιαίτερα όλοι.

Εναλλακτικά, το "Απ' τ' άπειρο σε σένα" των Διάφανων αν και θα πέσει λίγη μαυρίλα...:mrgreen:

Θα επανέλθω διότι λόγω μπυροποσίας οι εμπνεύσεις μου δεν ήτο τόσο καλές. Έχω και καλύτερες.....:mrgreen: :mrgreen:

edit : Ωπ! Μου ήρθε μια έμπνευση, ένα στιχάκι, νάτο νάτο, στο στόμα μου τό'χω.............

"...σήμερα γά- σήμερα γάμος γίνεται,

σ' ωραίο πε- σ'ωραίο περιβόλι

γαμπρέ τη νύφη ν' αγαπάς αμάν αμάν

να μη τηνε πληγώνεις...."

Το συγκεκριμένο το έγραψα βασιζόμενο στη μουσική του γνωστού "Όταν πεθάνω θάφτε με σε μια γωνιά μονάχο και δίπλα το μπουζούκι μου παρηγοριά μου νά'χω".

Κλείνοντας τη βραδιά, θα σου πρότεινα να κάνεις μια εξαίρεση στο θέμα των ελληνικών και να βάλεις να παίζει το καταλληλότερο κομμάτι για την περίπτωση, το "The end" των Doors.

Δημοσ.

Για την παρουσίαση προτείνω κάτι εύθυμο όπως το "ΠΑΣΧΑΛΗΣ - είσαι το ταίρι μου"...

Για την είσοδο συνήθως μπαίνει κάποιο επιβλητικό/δυνατό κομμάτι και συνήθως είναι ξένο...Παράδειγμα είναι το "BOND - Victory"..Αλλα απο κεί και πέρα είναι καθαρά δικό σου θέμα και της μέλλουσας γυναίκα σου(καποιο τραγούδι που σας σημάδεψε ή κάτι που σας αρέσει απο κοινού)

Δημοσ.

οχι και......

"...σήμερα γά- σήμερα γάμος γίνεται,

σ' ωραίο πε- σ'ωραίο περιβόλι

γαμπρέ τη νύφη ν' αγαπάς αμάν αμάν

να μη τηνε πληγώνεις...."

κάτι λίγο πιο πρωτότυπο παρακαλώ

Δημοσ.

sry φιλε για το ποστ μου ^ :D

παντος εγω θα σου προτεινα να βρεις ενα Intrsumental κομματι, ετσι ηρεμο, γιατι πιστευο τα λογια στο τραγουδι θα αποσπασουν την προσοχη, ενω εσυ και η γυναικα σου πρεπει να ειστε το επικεντρο!

Δημοσ.

"Τυχερό αστέρι" - Κωνσταντίνος Βήτα

Εσύ είσαι το τυχερό μου αστέρι

Όλη η φύση κι ο κόσμος το ξέρει

σαν μας βλέπουν μαζί αγκαλιά

Η μοίρα μου μ' έστειλε στα βηματά σου

ζω μονάχα για να 'μαι κοντά σου

ν' αναπνέω να νιώθω ζωή

Δικά σου όλα τ' άνθη που βλέπω στους δρόμους

Δικά σου τα γλυκά πρωινά αυτού του κόσμου

Για σένα είν' η πρώτη βροχή του Χειμώνα

Για σένα ανθίζουνε κόκκινα ρόδα

Δημοσ.

Λοιπόν σε έναν γάμο πρόσφατα το ζευγάρι μπήκε με U2 - Beautiful Day...

Μου φάνηκε καταπληκτικό! Συνοδεύτηκε με πυροτεχνήματα και ένα ζεστό χειροκρότημα...

Επίσης ένα άλλο που έχω να σου προτείνο σε κάτι πιο ερωτικό είναι Jason Mraz-Life Is Wonderful...

Edit: Δυστυχώς διάβασα αργά ότι θέλεις μονάχα ελληνικά αλλά... σκέψου το ξανά!

Edit2: Τις ευχές μας θα τις έχεις στις 2/10!!!

Δημοσ.
Λοιπόν σε έναν γάμο πρόσφατα το ζευγάρι μπήκε με U2 - Beautiful Day...

Μου φάνηκε καταπληκτικό! Συνοδεύτηκε με πυροτεχνήματα και ένα ζεστό χειροκρότημα...

Επίσης ένα άλλο που έχω να σου προτείνο σε κάτι πιο ερωτικό είναι Jason Mraz-Life Is Wonderful...

Edit: Δυστυχώς διάβασα αργά ότι θέλεις μονάχα ελληνικά αλλά... σκέψου το ξανά!

Edit2: Τις ευχές μας θα τις έχεις στις 2/10!!!

:-D...ευχαριστώ

Δημοσ.

Διάλεξε ένα τραγούδι που να κάνει κλίκ σε εσένα και στη γυναίκα σου. Δικό σου είναι ο γάμος και απόλαυσέ το.

Δημοσ.

"Μηδενιστής - Αφιερώμενο" για το κομμάτι με τις φωτογραφίες και μπορείτε να μπείτε με το "ΜΑΜ-ΜΠΟ ΑΪΕΪΑ"

Χωρίς πλάκα πρέπει να επιλέξεις κάτι που να 'λέει' κάτι σε εσένα και στην εκλεκτή γιατί ο καθένας θα σου λέει τα προσωπικά του γούστα :)

Δημοσ.

Το πιο cool wedding song πάντως το είχε ακούσει ενα ζευγάρι στις ΗΠΑ... Παντρεύτηκαν σε συναυλία Dandy Warhols και η μπάντα έπαιξε γι αυτούς το 16λεπτο jam "It's a fast driving rave up..."... ^_^

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...