Προς το περιεχόμενο

Internet Download Manager

africa_twin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους! Έχω το εξής πρόβλημα: Όταν εγκαθιστώ τον Internet Download Manager μου δημιουργεί πρόβλημα στον explorer των Windows. Το πρόβλημα είναι ότι ο explorer κολλάει (όχι πάντα) όταν πάω να ανοίξω κάποιο νέο παράθυρο και μου βγάζει μήνυμα ότι ο explorer δεν ανταποκρίνεται κλπ. και το δεύτερο και λιγότερο σημαντικό είναι ότι όταν αδειάζω τον κάδο ανακύκλωσης κάποια στοιχεία από αυτά που διαγράφω μένουν μέσα σαν συντομεύσεις ενώ στην πραγματικότητα έχουν διαγραφεί. Όταν κάνω απεγκατάσταση τον IDM όλα δουλεύουν «ρολόι» .

Το ίδιο πρόβλημα εξακολουθεί και μετά από format.

Το λειτουργικό μου Win XP GR + SP2 με όλα τα update.

Επειδή ο IDM είναι κατά την άποψή μου από τους καλύτερους DM και θα ήθελα να τον χρησιμοποιώ μήπως γνωρίζει κάποιος να μου προτείνει κάποια λύση για το παραπάνω πρόβλημα; Έχει συμβεί και σε άλλους κάτι παρόμοιο;

Δημοσ.

εχεις μηπως καμια παλια εκδοση? αν ναι κανε μια αναβαθμιση. η τελευταια εκδοση ειναι η 5.04 build 3.

εγω δεν πιστευω απλα πως ειναι απο τους καλυτερους αλλα ο καλυτερος download manager. τους εχω δοκιμασει ολους εξαντλητικα και ειναι αυτος με τα λιγοτερα προβληματα και ο πιο γρηγορος.

Δημοσ.

Και την τελευταία (5.04 build 3) δοκίμασα και μάλιστα μετά από format! Τα ίδια και χειρότερα!!! Τώρα το PC κολλάει εντελώς και κάνω σβήσιμο από το power! Δεν ξέρω τι να πώ...

Δημοσ.

Δεν είχα ποτέ και ούτε έχω πρόβλημα με τον IDM, τι να πω... μπορεί να κάνει κανένα conflict με κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχεις εγκατεστημένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...