Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με internet και svchost.exe

issbillos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια έχω σοβαρό πρόβλημα!Όταν είμαι στο internet μετά απο λίγο μου εμφανίζεται ενα μήνυμα που μου λέει ''svchost.exe πρόβλημα εφαρμογής'' και αφού πατάω οκ σταματάει να λειτουργεί το internet! Μπορεί κανείς να με βοηθήσει? Έχω ανοιγοκλείσει τον υπολογιστή πάνω απο 20 φορές απο το πρωί!

Δημοσ.

Kανε ελεγχο για ιους με το Kaspersky και για adware/spyware με 2-3 προγραμματα (Adaware,Spybot,Ewido,Windows Defender) σε Ασφαλη Λειτουργια και πες μου τι σου βρηκε και αν εφτιαξε...

Δημοσ.

Nai kati tetoio prepei na paizei. h ta έφτυσαν ta windows sou. Ή έχεις φάει κάποιο spyware/virus . kane auto pou sou proteinei o asmilon. Έλεγξε και τι σου τρέχει στις εφαρμογές, τι φορτώνετε στο start up. Από εκεί θα φανεί το πρόβλημα αν είναι spyware.

Δημοσ.

Πέρα από τα παραπάνω που πρότειναν τα παιδιά θα σου έλεγα να βάλεις και κάποιο firewall μιας και το πρόβλημά σου δημιουργείται πιθανόν από την ελλειψή του...

Δημοσ.

εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον gherudos αλλά δεν βλέπω να έχει βρει κάποια λύση ούτε αυτός!έχω firewall to viruscan enterprise+antispyware module 7.1.0 και τρέχω συχνά το ad-aware της lavasoft! Δεν ξέρω τί είναι ρε γαμώτο!ΑΝ βρει κάποιος κάτι ας μου πει!Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις!

Δημοσ.

Δοκίμασες να κατεβάσεις αυτό το update των windows

http://microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/bulletin/MS03-026.asp

Aν δεν λυθεί και εφόσον έχεις dsl δές μήπως το modem σου έχει επιλογή για auto reconnect στην περίπτωση που αλλάζει η ip σου και τα ψιλοπαίζει που το βλέπω λίγο χλωμό.

Δημοσ.

τίποτα δεν γίνεται παιδιά και το κακό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω format γιατί είμαι full απο δεδομένα που δεν μπορώ να χάσω! αντε να τα αποθηκεύσω όλα αυτά!!!

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Σου εμφανίζει ένα παράθυρο svchost.exe που σου μετρά αντίστροφα 60s και οτι θα επανεκκινήσει? Αν ναι, τότε πρόκειται για τον W32Blaster. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι: Start->Run shutdown -a

Ελπίζω να βοήθησα, καθώς είχα κι εγώ αυτό το πρόβλημα παλιότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...