goumenitsanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 2 Avi.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ Virtualdub ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΟΛΛΗΣΩ ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ.......... ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΛΑΘΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΛΗΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Χρειαζεσαι το Nandud για να κανεις την δουλεια σου επειδη ο ηχος στο βιντεο σου εχει μεταβαλλομενο Bitrate που δε μπορει να το χειριστει το Virualdub...
N_Pellas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μπορείς να δοκιμάσεις και το easy video joiner....
goumenitsanos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ΤΟ easy video joiner ΑΠΕΤΥΧΕ.ΕΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΗΧΟ
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Απο εδω: http://prdownloads.sourceforge.net/ndub/nandub-binary-1.0rc1.rar Google is your friend ;-)
astrea966 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 φορτωσε το αρχειο στο virtualdub.πηγαινε audio και κανε κλικ στο full processing mode.μετα πηγαινε file save wave... σωσε τον ηχο τησ ταινιας καπου.μετα ξαναφορτωσε το αρχειο και πηγαινε audio wav audio.φορτωσε τον ηχο που εχεις αποθηκευσει κανε κλικ στο full processing mode και πηγαινε στο compression οπυ θα επιλεξεις τη συμπιεση που θες.εναλλακτικα μπορεις να το αφησεις οπως εχει.θα περασει τον ηχο ασυμπιεστο στην ταινια.πας video και επιλεγεις direct stream copy και μετα file save as avi και τελειωσες. ελπιζω να βοηθησα.
mynick21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Υπάρχει έκδωση του VirtualDub η οποία μπορεί να επεξεργάζεται video με VBR AUDIO ώστε να μην σου βγάζει το συγκεκριμένο σφάλμα. Μπορεί να την βρείς στη διεύθυνση: http://www.digital-digest.com/software/download.php?sid=237&ssid=0&did=12
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Θεωρητικα ειναι σωστο αυτο astrea966, αλλα δε ειναι πρακτικο, απο την στιγμη που μπορεις να κανεις την δουλεια σου με direct stream copy και στον ηχο με το nandub...
astrea966 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Θεωρητικα ειναι σωστο αυτο astrea966[/url'], αλλα δε ειναι πρακτικο, απο την στιγμη που μπορεις να κανεις την δουλεια σου με direct stream copy και στον ηχο με το nandub... εγω αυτο κανω με ολες τις ταινιες μου.μου παιρνει 10 λεπτα παραπανω αλλα κανω τη δουλεια μου.το nandub δεν το εχω δουλεψει οποτε δεν εχω κατι να πω γι'αυτο.με το virtualdub κανω τα παντα με τις ταινιες γι'αυτο και μενω σε αυτο
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Αν θες δοκιμασε το, θα δεις οτι ειναι ακριβως το ιδιο προγραμμα, με την διαφορα οτι επεξεργαζεται και βιντεο με μεταβλητο bitrate ηχου ;-).
mynick21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μπορείς να κάνεις εισαγωγή και mp3 με το nandub στο video ενω με το virtualdub μπορείς να εισάγεις μόνο αρχεία wav.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.