Προς το περιεχόμενο

BSPlayer και WindowsMediaPlayer

N_Pellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια απορία χωρίς να ξέρω αν φταίει αυτό. Έχω την εντύπωση ότι μετά την εγκατάσταση του BSPlayer δεν έχω ήχο στον WindowsMediaPlayer, έκανα όλα τα απαραίτητα βήματα για να ρηθμίσω την κάρτα ήχου αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Με τον BSPlayer όλα είναι οκ. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι τέτοιο; Που να ψάξω για να δω τι φταίει;:confused:

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ήχο, αλλά έχω μια παλιά έκδοση του bsplayer. Είχα εγκαταστήσει και την καινούρια αλλά δεν θυμάμαι κάτι ασυνήθιστο.

Δημοσ.

Λειτουργούν όλα εκτός από τον ήχο του winmediaplayer. Εγκατέστησα το winamp ok. BSplayer ok. nero mp ok. winmediaplayer ver.11 πάλι χωρίς ήχο.... τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...

Δημοσ.

του winmedia? γιατί του bs το έκανα. Κάτι άλλο θα φταίει και μάλλον μόνο το φορμάτ θα το ''ανακαλύψει'' όόόόόόταν το κάνω. πρός το παρόν καλά είμαι και με τους άλλους players. Δεν το βρίσκω και τόσο σοβαρό για ν΄ασχοληθούμε παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως !!!

Δημοσ.

e oxi kai format epeidi den paizei to Win media player.....tosa alla leitourgika evales pou kanoun tin idia kai kaluteri douleia mporw na pw apo ton WMP.....asto etsi kai min to xrisimophoiseis pote.....siga to player

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...