N_Pellas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Παιδιά μια απορία χωρίς να ξέρω αν φταίει αυτό. Έχω την εντύπωση ότι μετά την εγκατάσταση του BSPlayer δεν έχω ήχο στον WindowsMediaPlayer, έκανα όλα τα απαραίτητα βήματα για να ρηθμίσω την κάρτα ήχου αλλά δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Με τον BSPlayer όλα είναι οκ. Έχει συμβεί και σε κάποιον άλλο κάτι τέτοιο; Που να ψάξω για να δω τι φταίει;
tolis_01 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Εγώ πάντως έχω ήχο, αλλά έχω μια παλιά έκδοση του bsplayer. Είχα εγκαταστήσει και την καινούρια αλλά δεν θυμάμαι κάτι ασυνήθιστο.
N_Pellas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Λειτουργούν όλα εκτός από τον ήχο του winmediaplayer. Εγκατέστησα το winamp ok. BSplayer ok. nero mp ok. winmediaplayer ver.11 πάλι χωρίς ήχο.... τα ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ...
kastel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μια επανεγκατάσταση, μήπως θα έλυνε το πρόβλημα;
N_Pellas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 του winmedia? γιατί του bs το έκανα. Κάτι άλλο θα φταίει και μάλλον μόνο το φορμάτ θα το ''ανακαλύψει'' όόόόόόταν το κάνω. πρός το παρόν καλά είμαι και με τους άλλους players. Δεν το βρίσκω και τόσο σοβαρό για ν΄ασχοληθούμε παραπάνω. Ευχαριστώ πάντως !!!
d-miss@ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 ego tha thn po th gnomh esto an einai k ilithia..des mipos kata lathos xoris na to prosekseis ekanes "mute" thn entash ston wmp..sumbenei kamia fora.
N_Pellas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 oute mute oute tut... thank's pantws....
mourlos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 e oxi kai format epeidi den paizei to Win media player.....tosa alla leitourgika evales pou kanoun tin idia kai kaluteri douleia mporw na pw apo ton WMP.....asto etsi kai min to xrisimophoiseis pote.....siga to player
N_Pellas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Αυτό έκανα,,,, αρκετά ασχοληθήκαμε......Φτάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.