kabamarou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Εχθές το βράδυ εμφανίστηκε στον υπολογιστή μου ενα μύνημα οτι ο υπολογιστης μου κινδυνεύει και οτι με παρακολουθούνε. Σαν λυση μου προτίνει να αγοράσω το antispyware soldier για να μου σβήσει τα μολυσμένα αρχεία (dll kai exe)που εχει βάλει αυτο στα Windows.Προσπαθησα να τα σβήσω με Adaware αλλα ξαναεμφανίζονται! Προσπάθησα να τα σβήσω και με το 'χέρι' αλλα τιποτα. Δημιουργούνται ξανά. Ξερει κανεις τι να κάνω?
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Φυσικα μην κανεις κλικ να κατεβασεις τιποτα απο εκει... Μπες σε Safe Mode οταν ξεκινανε τα Windows και κανε απο εκει ελεγχο για ιους. Δοκιμασε και αλλα 2-3 προγραμματα για να εισαι σιγουρος, οπως το Spybot,το Ewido και το Windows Defender....
kabamarou Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Νομίζω οτι καταφερα να τα σβήσω!!! Ευχαριστω πολυ asmilon! Χρησιμοποίησα τα προγραμματα που μου ειπες.Χρησιμοποίησα και το Spyware Doctor! Πολυ καλο!! Προσοχη στο Bsplayer! Αν και δεν ειμαι σιγουυρος αλλα απο αυτο πρεπει να εμφανιστηκε! Και παλι ευχαριστω!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.