Manos.net Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Εχω ένα pc με κάρτα γραφικών ATI με VGA & DVI έξοδο. Στην DVI έχω συνδέσει την οθόνη του υπολογιστή (μια LCD Philips) και στην VGA την τηλεώρασή μου... μια LCD SONY 32''. Με αυτό τον τρόπο βάζω DVD στον υπολογιστή και τα βλέπω στην τηλεόραση (και παίζει και στην οθόνη του υπολογιστή). Οταν όμως βάλω στο Media Player να παίξω αρχεία divx, wma, mpeg κτλ. βλέπω μια μαυρίλα στην τηλεόραση. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω?
Nomedor Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 kapou exei epiloges stin karta sou gia "video overlay" gia TV, bres autes tis rithmisis kai paikse kai tha tin breis tin akri!
Manos.net Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 kapou exei epiloges stin karta sou gia "video overlay" gia TV, bres autes tis rithmisis kai paikse kai tha tin breis tin akri! Δεν βρήκα τίποτε σε "video overlay" στην κάρτα γραφικών. Ομως τελικά κατάφερα να δω video στην τηλεόραση... κατά λάθος.!!! Τι εννοώ... με είχε εκνευρίσει η όλη κατάσταση και κυρίως γιά το λόγο ότι ήθελα να δω την ποιότητα της εικονας στην LCD τηλεόραση της SONY, σε κάτι video High Definition 720p & 1080p, σε wmv format, που είχα κατεβάσει από το site της Microsoft. Αρχισα λοιπών να δοκιμάζω διάφορους media players που έχω (Nero, Winamp, VLC, Media Player Clasic, DivX ακόμα και το Power DVD) με διαφορετικούς τυπους αρχείων. Ξαφνικά ανοίγω ένα wmv αρχείο με το Divx 6.2 και το video εμφανίστηκε και στην τηλεόραση. Στην αχρη υπέθεσα ότι μόνο το Divx 6.2 μπορούσε να εμφανίσει το video στην TV... γιατί, μετά από το συγκεριμένο video, ότι video format και να άνοιγα (avi, divx, wmv, mpg) αυτό εμφανιζόταν στην τηλεόραση. Κάνω την ίδια δοκιμή και με το media player της microsoft (δηλαδή άνοιξα πρώτα το συγκεριμένο αρχείο wmv) και ως δια μαγείας εμφανίστηκε και αυτό στην τηλεόραση... και επιπλέων ότι αρχείο και να άνοιγα με το media player αυτό φαινόταν και στην TV. Οποιος μπορεί να δώσει μια επιστημονικά αποδεκτή εξήγηση γαι το παραπάνω... εγώ του "βγάζω το καπέλο". ΣΗΜ.: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ η ποιότητα εικόνας του H.D. Video στην LCD Οθόνη της SONY. Μονο τότε πίστηκα για τα 1500 Ευρώ που έδωσα για να την αγοράσω. Οποιος θέλει μπορεί να κατεβάσει κάποια free από το http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/musicandvideo/hdvideo/contentshowcase.aspx.
Nomedor Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Logika an pas display properties/advanced/othones, an einai sta elinika oi drivers. kai dialekseis tin tv tha sou exei epiloges ekei. Ego drivers bazo tous omegadrivers pantos einai arketa kali.
Manos.net Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Logika an pas display properties/advanced/othones' date=' an einai sta elinika oi drivers.kai dialekseis tin tv tha sou exei epiloges ekei. Ego drivers bazo tous omegadrivers pantos einai arketa kali.[/quote'] Δεν βρήκα καμιά επιλογή με "video overlay" (εχω αγγλικά windows). Εγω έχω βάλει ATI Catalyst 5.7 (Drivers 6.14.10.xxx)... η κάρτα γραφικών μου έχει το chip X700 Pro To OmegaDrivers δεν το ήξερα. Μπηκα στο site και βρήκα το 'Radeon Omega Drivers 3.8.252 (Catalyst 6.5)'... Από ότι κατάλαβα είσαι ευχαριστιμένος με το συγκεριμένο driver?
kastel Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Για να δεις video σε TV πας (από CCC (Catalyst Control Center) Video->Theater Mode και στο Overlay Display Mode->Clone mode shows overlay βάζεις 'the same on all displays'. Have a nice day.
Manos.net Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Για να δεις video σε TV πας (από CCC (Catalyst Control Center) Video->Theater Mode και στο Overlay Display Mode->Clone mode shows overlay βάζεις 'the same on all displays'. Have a nice day. Thanks Kastel...όντως η επιλογή 'the same on all displays' είναι αυτό που χρειαζόμουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.