Προς το περιεχόμενο

Δεν παίζουν τα mp3 στον Amarok (Ubuntu)

Edgar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδία, θα με τρελάνει αυτο...

Έχω εγκαταστήσει τον Amarok 1.3 σε Ubuntu (dapper) (Xubuntu για την ακρίβια) και δεν μου παίζει με τίποτα τα mp3. Τα ogg τα παίζει μια χαρά.

Διάβασα σε μερικά forum για κάποιες βιβλιοθήκες και codecs που χρειάζονται, έχω εγκαταστήσει όοοοοοτι αρχείο ήθελε και τίποτα. To XMMS τα παίζει μια χαρά. Το amarok είναι που κάνει τα κουλά :(

Έχει κανένας άλλος το prob αυτό? Το έχει λύσει κανένας?

Thanks in advance

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χωρίς να είμαι σίγουρος αλλά μήπως έχει σχέση με το ότι ο amarok είναι για το KDE και έτσι χρησιμοποιεί τις βιβλιοθήκες του, τις οποίες δεν έχει το Xfce.

Παλιά που είχα Suse με gnome, θυμάμαι που ειχα βάλει και τις βιβλιοθήκες του KDE εξαιτίας του amarok.

Πρέπει να δεις τη μηχανή χρησιμοποιεί το Amarok για να παίζει τα αρχεία και γιατί δε δουλεύει αυτή. Μπορείς να επιλέξεις διάφορες μηχανές ανάλογα με το τι έχεις εγκατεστημένο στις ρυθμίσεις του Amarok.

Tα ιδια ειχα παθει και εγω οταν εβαλα την 1.4.1 εκδοση για το amarok σε ubuntu

6.06.Ανοιξε το amarok και πανε settings>configure amarok>engine και στο sound system βαλε xine engine.Εμενα ετσι δουλεψε.Α δες και μια αν εχεις κανει εγκατασταση τα libxine-dev , libxine-extracodecs , libxine-main1 , libxinerama , libxinerama-dev1 και το ruby.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...