Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με DVD+DVD recorder

Apostolishatz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος,αν όχι ας το μεταφέρουν οι mods.Το πρόβλημά μου παρουσιάστηκε μετά από φορμάτ,σε μία από τις πολλές επανεκκινήσεις με τις εγκαταστάσεις προγραμμάτων τα windows(XP pro SP2) έπαψαν να διαβάζουν το DVD-ROM μου(ASUS E616 P2) και το DVD-Recorder μου(NEC 2510a) και "βλέπουν" μόνο τη δισκέτα.Το αστείο είναι πως στο BIOS φαίνονται κανονικά!!!ΚΑμιά ιδέα τι συμβαίνει????

Δημοσ.

Φανταζομαι εχεις παθει κατι παρομοιο που ειχε γινει πιο παλια με την Christina...

Ακου πως να το λυσεις:

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Η εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) ενδέχεται να προκαλέσει σοβαρά ζητήματα, τα οποία ίσως να απαιτήσουν την επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η Microsoft δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι τα θέματα που προκύπτουν από την εσφαλμένη χρήση του Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) είναι δυνατό να επιλυθούν. Χρησιμοποιήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) με δική σας ευθύνη.

Για να επιλύσετε αυτήν τη συμπεριφορά, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1.Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor) (Regedt32.exe).

2.Εντοπίστε την τιμή UpperFilters στο ακόλουθο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

3.Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

4.Εντοπίστε την τιμή LowerFilters στο ίδιο κλειδί μητρώου: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}

5.Στο μενού Επεξεργασία (Edit), κάντε κλικ στην εντολή Διαγραφή (Delete) και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ.

6.Κλείστε τον Επεξεργαστή Μητρώου (Registry Editor).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αφού καταργήσετε τις τιμές Upperfilters και Lowerfilters, σε περίπτωση που παρατηρήσετε απώλεια λειτουργικότητας σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, όπως ένα λογισμικό εγγραφής CD, ίσως χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό αυτό. Εάν το ζήτημα εμφανιστεί πάλι, ζητήστε βοήθεια από τον προμηθευτή του λογισμικού.

7.Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.

Mετα θα σου παιζει κανονικα ;-)

Δημοσ.

Δες αν ειναι σωστα τοποθετημενα τα βυσματα τροφοδοσια και data...

ΔΕς επισης αν ειναι σωστα τα jumpers (master -slave)

Μαλλον δεν εχει γινει σωστα η εγκατασταση των drivers και ισως με ενα repair να διορθωθει...

Δημοσ.

Φιλε hexadecimal δεν ειναι αυτο επειδη δε θα μπορουσε να γραψει καν τα Windows αν δε ειχε μπει καποιο καλωδιο σωστα. Πιστευω ειναι αυτο που απαντησα στο αλλο τοπικ του φιλου μας εδω, ο Apostolishatz θα μας πει αν του ελυσε το προβλημα...

Δημοσ.

Βασικα πρεπει να φταιει καποιο προγραμμα εγγραφης CD. Συνηθως το EasyCD Creator το κανει αυτο οταν γινεται uninstall και πραγματικα ειναι σπαστικο προβλημα.

Ευτυχως λυνεται σχετικα ευκολα ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...