Xvipes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 καλησπέρα.τόσο καιρό ήμουν fan των Windows xp Sp1 για τον λόγο ότι δεν έχουν το σπαστικό,αναγκαστικό firewall και για το security center. υπάρχει τρόπος να έχω service pack 2 χωρίς όμως τα 2 παραπάνω?δεν εννοώ απλά να κάνω disable αλλά να μην φαίνοντε καθόλου!
Gemalde Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Τι εννοείς να μην φαίνονται καθόλου; Anyway, μπορείς να κάνεις disable τα αντίστοιχα services και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Πήγαινε στο Control Panel -> Administrative Tools -> Services Στα παρακάτω, κάνε δεξί click -> properties -> Startup type -> Disabled - Security Center - Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) Κάνε ένα restart και είσαι οκ.
Xvipes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ok thnx αυτά μου αρκούν πιστεύω. btw welcome to insomnia
Gemalde Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ok thnx αυτά μου αρκούν πιστεύω.btw welcome to insomnia Χαίρομαι που βοήθησα. Καλώς σας βρήκα
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Καποιο firewall και antivirus βαλε παντως, επειδη αλλιως ειναι σα να πας γυρευοντας...
Xvipes Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 αυτό εννοείτε..και στα sp1 με antihacker και nod32 ήμουν απλά έβαλα sp2 για τα updates
Gemalde Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Αν έχεις NAT δεν χρειάζεσαι Firewall. Μόνο Antivirus και Ad-aware
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Φιλε Gemalde και με ΝΑΤ χρειαζεσαι, επειδη το ΝΑΤ κανει την μιση δουλεια. Σε προστατευει απο εξω προς τα μεσα. Χρειαζεται να ελεγχεις την κινηση και απο μεσα προς τα εξω, αλλιως εισαι εκτεθιμενος...
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 to nat den simenei oti klinei ta panta kai ennoiite oti akoma kai na ginei attack den tha deis pote oti egine .ego bebea to theoro axristo to firewall alla ok.eno me firewall tha deis ti egine ktl ktl.episis to firewall profilasei kai gia pragmata pou pane na bgoun pros ta exo eno to nat tha ta afisei kanonika na bgoun.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.