Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 δεν κρυβω τιποτα.τις εκοψα. δεν αναφερομουν σε εσενα. ( ποιες εκοψες; )
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Πες μου τώρα ότι δν σου άρεσε το γκομενάκι. To γκο-μεν-άκι? Καλότατο.
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ρε αφηστε το γκομενακι! μια τραγουδιστρια ειναι και αυτη.
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μα τί άλλο να κρατήσουμε ρε συ απ' το κλιπάκι? Τον λεβέντη που έδωκε τα μπαλάκια του.......εεε, τα ματάκια του?
Sta Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2006 Λίγο αρρωστημένη αγάπη μου φαίνεται, είμαι ο μόνος; Μάλλον όχι ε;
Melissa_virus Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Λίγο αρρωστημένη αγάπη μου φαίνεται, είμαι ο μόνος; Μάλλον όχι ε; Χμ δεν μου φαίνεται αρρωστημένη απλά ο σκηνοθέτης έχει φαντασία. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην εποχή μας... Ίσως πριν 50 χρόνια να ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο. Λέμε τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 poulinos, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και διάβασε το "ταξίδι με τον Έσπερο" του Τερζάκη. Τώρα όμως, αυτόν τον καιρό! Αν έχω καταλάβει καλά, θα σε σημαδέψει για πάντα.
DIMERR Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 pouline ειμαστε μαζι σου!μην μασας οτι και αν εχει συμβει, η ζωη ειναι πολυ συντομη για να την μισησεις...
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 poulinos, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και διάβασε το "ταξίδι με τον Έσπερο" του Τερζάκη. Τώρα όμως, αυτόν τον καιρό! Αν έχω καταλάβει καλά, θα σε σημαδέψει για πάντα. σινι8ως δεν διαβαζω τετοια βιβλια παρα μονο τρομου αντι8ετα με τα videakia.εχω φτιαξει κατι παρομοια videakia σαν αυτο αλλα δεν ειναι να τα σηκωνω.μην ξεφυγουυμε.απλα ειναι anime αντι για τετοιο στυλ.ασε που δεν ειμαι σε κατασταση για να διαβασω τετοιο βιβλιο.ειμαι και στον τριτο οροφο.αν 8εσ εσυ ενα καλο βιβλιο παρε το βασανηστιρια και εξουσια να δεις τι γινεται στον κοσμο αυτο.παντως αμα βρω αυτο το βιβλιο σε κανα Pdf καλα 8α ειναι που λες. ευχαριστω dimerr(or)luciferino Που χα8ηκες?οχι τιποτα αλλο αλλα εγραψα και αλλο κειμενο σαν αυτο που σου κανα attach kai 8ελω γνωμες.
Lucifer Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Είμαι στη Βαυαρία ρε c, τσεκάρω το forum μονο τις νύχτες που δν αλωνίζω τις πόλεις. Σήκωσε το αν θες, απλά παίζει να αργήσω λίγο να απαντήσω. Το προηγούμενο πάντως ήταν πολύ όμορφο, ήταν θλιμμένο k σαφές χωρίς να είναι κλαψομ**νικο.
poulinos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 prepei na ine poli kathisterimeno to atomo apo pano.kanei magkia mesa apo ena forum .apla eleos.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.