poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 u are right κandisky.βρε παιδια το βιντεο αξιζει στο τελος.τα πρωτα λεπτα ειναι απλος μια βλακεια.κατεβαστε το και δειτε το ολο και 8α δειτε οτι απλα ειναι τελειο.το τελευτεο ενα λεπτο λεει.αλιως να το ανεωασο καπου να το παρετε απο εκει.
Greg7vas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Poulinos λιγο πολυ ολοι εχουμε περασει αυτη τη φαση και δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ευκολο ειναι απλα να ξεφυγεις. Μην κανεις καμια μαλακια θα ερθω απο εκει να χτυπισω το κεφαλι σου σε καμια γωνια μπας και συνελθεις. Εντελως φιλικα.
Melissa_virus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 poulinos αυτό το αρχείο txt εσύ το έγραψες? Ή από κανένα βιβλίο είναι? Αν το έγραψες εσύ είναι υπέροχο. Κατά καιρούς έχω γράψει και εγώ κάτι τέτοια όταν είμαι σε χάλια ψυχολογία. Μην στεναχωριέσαι για τίποτα και για κανέναν. Όποια σε πλήγωσε τόσο, πολύ απλά δεν σου αξίζει. Χαλάρωσε και θα βρεις αυτό που ψάχνεις, που θα σε καταλαβαίνει και δεν θα σε στεναχωρεί. Σκέψου θετικά. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν έχεις ζήσει. Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Αλλά και η ζωή είναι μεγάλη, μην την κάνεις καρναβάλι, όπως λένε και οι Τρύπες.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 αν και ξεφυγε το 8εμα και φοβαμαι μην φαω κανα ban παλι ναι εγω το εγραψα υπο επηρρεια rainbow κιολας.εχο γραψει και αλλα αλα οκ μην ξεφυγουμε απο το τοπικ .greg7vas με εκανες να γελασω με αυτο που εγραψες.δεν παρεξηγω.πολυ γελιο .8α σου χτυπαω το κεφαλι σε καμια γωνια.χαχα.την γωνια δεν την λυπασε?δεν συνη8ιζω να κανω copy paste απο βιβλια.για τον lucifer to σηκωσα που ειχε την περιεργεια αλλα ενταξει. οσο για αυτο που ιπες μελλισα βαιρους Όποια σε πλήγωσε τόσο, πολύ απλά δεν σου αξίζει. Χαλάρωσε και θα βρεις αυτό που ψάχνεις, που θα σε καταλαβαίνει και δεν θα σε στεναχωρεί..... εγω 8α πω δεν ειναι μονο αυτό........ανυγευ το φορουμ ειναι για πισι και οχι για ψυχολογια.
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 ανυγευ το φορουμ ειναι για πισι και οχι για ψυχολογια. δεν το επιασα. Παντως και εγω εχω πληγωθει, αλλα το ξεπερναω με τον καιρο. Σιγουρα εφταιξα και εγω ομως. Παντα φταινε και οι δυο πλευρες.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 εννοειτε οτι παντα φταινε και οι 2.anyway για το video φτιαχτηκε το 8εμα και αλου φτασαμε.δεν το εβαλα για να παμε στα ψυχολογικα αλλα .....για αυτα υπαρχει το http://www.e-psychology.gr auto gia ton luxx pou to xepernaei if time is a healer why i still bleed for u .......
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 για αυτο για να μι γινουν πολα κουτσομπολια για αυτο ειπα ειναι forum για pc .παντως οραιο τοπικ και oreo video
CONAN_ Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 to video pragmatika poly wraio....hdh to eswsa na to krathsw.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 και εγω το εσωσα αλλα δεν μπορω να το παω γρηγορα μπροστα.8α φαει κανα compress na φτιαξει.
Kandinsky Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Αφού το είδα πλέον όλο, θα προτιμήσω τα αγαπημένα μου "Πριν το Ξημέρωμα" και "Πριν το Ηλιοβασίλεμα" σαν πιό αληθοφανείς παραστάσεις μιας αγάπης που μπορεί να υπάρξει στις μέρες μας και δεν είναι αποκύημα φαντασίας που παραπέμπει στα ωραία πλην παραμυθένια παραμύθια. Πάντως, για να κάνουμε λίγο black (ελληνιστί "βλακ") χιούμορ, από αυτό το γλυκεροειδές πετιμεζογελοιωδέστατο εκτόπλασμα, καλύτερο σαν soundtrack του βιντεακίου θα ήτο ένα ποτ πουρί με τα "Τα μαύρα μάτια σου όσο τα βλέπω....", "Θα στα βγάλω τα ματάκια γιατί κάνουν κορδελάκια....", "Μαύρα μάτια μαύρα φρύδια......", "Μάτια βουρκωμένα, παραπονεμένα.....κλπ...:twisted:
Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Πες μου τώρα ότι δν σου άρεσε το γκομενάκι.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 8α πω οτι τρελα8ηκα οταν ειδα το σημειο που κλεει.απλα εμεινα εκει.
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ολοι εκει τρελαθηκαμε. στα τελευταια 15 δευτερολεπτα. Ασχετα αν μερικοι θελου να το κρυψουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.