Προς το περιεχόμενο

Αγαπη ειναι..

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν το είδα όλο το video μόνο κάτι κινέζους και κάτι μάτια να βγαίνουν είδα και μου θύμισαν το Ηostel !!! οπότε μου κόπηκε η όρεξη.

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι πραγματική αγάπη, είναι καταπάτηση των στοιχειωδών κανόνων ασφαλείας στον επαγγελματικό χώρο,

Η κορεατισα καλή πάντως :P

Δημοσ.
Δειτε το παρακατω βιντεο για να δειτε τι πραγματικα σημαινει αγαπη.

http://www.metacafe.com/watch/162564/j_entercom_kiss/

να ειστε καλα ρε παιδια.ειμαι που ειμαι γαματα αυτο ή8ελα μονο να δω.οτι και να πω απλα.............................

Δημοσ.

οποτε το 8ες lucifer αλλα μαλλον δεν 8α το 8ες.γιατι τοση περιεργεια lucifer.τι σου τραβηξε την περιεργεια.σορρυ για τα ορθ0γραφικα αλλα ι hate να γραφω ελληνικά.απλα divine video παντως.και γιατι οι μισοι κολλισατε με την τυπισσα.το video περναει πιο βα8υτερα μηνυματα.

Δημοσ.

Εγώ δεν έκατσα να το δω όλο, μου κολλούσε και σπάστηκα.

Αυτό περι γνωριμίας χμ, μάλλον είμαι περίεργος (ο αδιάκριτος: μια ταινία...) να ακούσω την ιστορία του sig.

Δημοσ.

αφου εισαι περιεργος για τo sig διαβασε και το attachment αφου εισαι και ο lucifer.to video ine 18 megabyte gia auto kolaei.kanto pause na katevei olo meta apo kana dekalepto kai met desto

Δημοσ.
Εγώ δεν έκατσα να το δω όλο' date=' μου κολλούσε και σπάστηκα.

[/quote']

Παρομοίως. Μέχρι εκεί που είδα ήταν η κλασική γλυκεροπαπαριά.

Κι αυτό αγάπη ονομάζεται βέβαια (μάλλον έρως) αλλά η αγάπη με τα μεγάλα κάκαλα είναι να είσαι με τον άλλο 30 χρόνια -και βάλε- και να τον κοιτάς στα μάτια όπως στην αρχή. Όταν βλέπω κάτι ηλικιωμένους να ρίχνουν φιλάκι στο στόμα public, δίνω τα ρέστα μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...