Προς το περιεχόμενο

Εσείς ποιο mp3 player έχετε?

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους. Ψάχνω να βρώ το creative zen plus 2gb. Στα Mediamarkt υπάρχει τιμή 139? αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο. Στην Γραμμή έχει 136 ? αλλά πρέπει να γίνει παραγγελία. Πλαίσο και Multirama 149?. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση;

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά με αυτό το Zune τι θα γίνει; Θα έρθει Ελλάδα; Από τιμή που κυμαίνεται; Αν μπορεί ας μας κάνει και μια αξιολόγηση ο φίλος που το αγόρασε!

Δημοσ.
Εγώ πάλι έχω το Microsoft Zune...

30GB black, αγορασμένο από eBay.

http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=5900&stc=1&d=1166718873

zune_black.jpg

Πότε άραγε θα έρθει στην Ελλάδα;

Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα σύντομο review με τις δυνατότητές του και τις εντυπώσεις σου από τη χρήση του; Είμαι περίεργος γιατί τρώει πολύ θάψιμο γενικά.

Δημοσ.

iPod nano 4GB

ομως εχω ενα παραπονο...απο την ωρα που το πηρα το αριστερο ακουστικο τριζει στις δυνατες εντασεις...ειναι δυνατον να το παθαινει αυτο ενα καινουριο κ αχρησιμοποιητο ακουστικο???:confused:

Δημοσ.
iPod nano 4GB

ομως εχω ενα παραπονο...απο την ωρα που το πηρα το αριστερο ακουστικο τριζει στις δυνατες εντασεις...ειναι δυνατον να το παθαινει αυτο ενα καινουριο κ αχρησιμοποιητο ακουστικο???:confused:

Έχεις το nano της πρώτης γενιάς;

Γιατί τα ακουστικά εκείνης της γενιάς ήταν για τα μπάζα και έτριζαν μετά από λίγο καιρό.

Δημοσ.
Έχεις το nano της πρώτης γενιάς;

Γιατί τα ακουστικά εκείνης της γενιάς ήταν για τα μπάζα και έτριζαν μετά από λίγο καιρό.

Ναι της πρωτης γενιας ειναι...Αλλα το θεμα ειναι οτι ετριζε απο την αρχη...Και τωρα το κανει σε ολες τις εντασεις:-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
ένα τέτοιο 4gb -

i0504c.jpg

Αν ψαχτείς λιγάκι και του κάνεις φορμάτ όπως πρέπει, θα φύγει το hack από το master boot record και θα δείς οτι είναι 961Megabyte.

Έχω 2 τέτοια πρόσφατα αγορασμένα. Ειναι όλα τα ίδια.

Βέβαια δε με χαλασε γιατί το ένα το πήρα 30 και το άλλο 38 ευρώ από το ebay

Δημοσ.
iPod nano 4GB

τελικα τι εφταιγε? τι εκανες? στα αλλαξαν? εχει ακουσει κανενας αλλος για προβλημα με τα ακουστικα της 1 ης γενιας νανο? παντως ευκολα αν ειναι τα αλλαζεις με 2 ης γενιας? ειναι συμβατα? δε ξερω- απλα ρωτω

Δημοσ.
τελικα τι εφταιγε? τι εκανες? στα αλλαξαν? εχει ακουσει κανενας αλλος για προβλημα με τα ακουστικα της 1 ης γενιας νανο? παντως ευκολα αν ειναι τα αλλαζεις με 2 ης γενιας? ειναι συμβατα? δε ξερω- απλα ρωτω[/QU πηγα και αγορασα κατι philips...γιατι της apple ειναι πανακριβα
Δημοσ.

μου ηρθε εχτες το Creative zen V Plus 8gb...

ολα καλα και ολα ωραια..

ομως...δεν ξαναειχα mp3 player στο παρελθον αλλα ο ηχος του δε με ενθουσιασε...δεν ξερω τι περιμενα.....σε ολα τα tests διαβασα κορυφαιες κριτικες για την αποδοση του οποτε παιζει να ειναι καθαρα υποκειμενικο...

το εχει κανενας αλλος να συμφωνησει ή διαφωνησει μαζι μου;;;

Δημοσ.

Κοίτα, παίζει πράγματι αυτό που λες: ότι δεν ξέρεις τι περίμενες, οπότε ίσως και να περίμενες εμπειρία πανάκριβου home theatre.

Από την άλλη έχει να κάνει και με την ποιότητα των ίδιων των mp3 σου.

Σε τι bitrate τα έχεις πχ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...