Belial Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλους. Ψάχνω να βρώ το creative zen plus 2gb. Στα Mediamarkt υπάρχει τιμή 139? αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο. Στην Γραμμή έχει 136 ? αλλά πρέπει να γίνει παραγγελία. Πλαίσο και Multirama 149?. Υπάρχει καμιά καλύτερη πρόταση;
arish Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Τελικά με αυτό το Zune τι θα γίνει; Θα έρθει Ελλάδα; Από τιμή που κυμαίνεται; Αν μπορεί ας μας κάνει και μια αξιολόγηση ο φίλος που το αγόρασε!
Parasight Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Εγώ πάλι έχω το Microsoft Zune... 30GB black, αγορασμένο από eBay. http://www.insomnia.gr/vb3/attachment.php?attachmentid=5900&stc=1&d=1166718873 zune_black.jpg Πότε άραγε θα έρθει στην Ελλάδα; Μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις ένα σύντομο review με τις δυνατότητές του και τις εντυπώσεις σου από τη χρήση του; Είμαι περίεργος γιατί τρώει πολύ θάψιμο γενικά.
slim_shady Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 iPod nano 4GB ομως εχω ενα παραπονο...απο την ωρα που το πηρα το αριστερο ακουστικο τριζει στις δυνατες εντασεις...ειναι δυνατον να το παθαινει αυτο ενα καινουριο κ αχρησιμοποιητο ακουστικο???
vaggoshr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 καλη χρονια!εχω ενα osio sr-9100. http://www.soundstar.gr/pindex.php?&file=products/product-view.xml&id=431 εχει κανεις osio? αν ναι ειναι ευχαριστημενος;
punky Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 iPod nano 4GB ομως εχω ενα παραπονο...απο την ωρα που το πηρα το αριστερο ακουστικο τριζει στις δυνατες εντασεις...ειναι δυνατον να το παθαινει αυτο ενα καινουριο κ αχρησιμοποιητο ακουστικο??? Έχεις το nano της πρώτης γενιάς; Γιατί τα ακουστικά εκείνης της γενιάς ήταν για τα μπάζα και έτριζαν μετά από λίγο καιρό.
slim_shady Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Έχεις το nano της πρώτης γενιάς;Γιατί τα ακουστικά εκείνης της γενιάς ήταν για τα μπάζα και έτριζαν μετά από λίγο καιρό. Ναι της πρωτης γενιας ειναι...Αλλα το θεμα ειναι οτι ετριζε απο την αρχη...Και τωρα το κανει σε ολες τις εντασεις
power_ran Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 ένα τέτοιο 4gb - Αν ψαχτείς λιγάκι και του κάνεις φορμάτ όπως πρέπει, θα φύγει το hack από το master boot record και θα δείς οτι είναι 961Megabyte. Έχω 2 τέτοια πρόσφατα αγορασμένα. Ειναι όλα τα ίδια. Βέβαια δε με χαλασε γιατί το ένα το πήρα 30 και το άλλο 38 ευρώ από το ebay
kst7nas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 iPod nano 4GB ομως εχω ενα παραπονο...απο την ωρα που το πηρα το αριστερο ακουστικο τριζει στις δυνατες εντασεις...ειναι δυνατον να το παθαινει αυτο ενα καινουριο κ αχρησιμοποιητο ακουστικο??? τελικα τι εφταιγε? τι εκανες? στα αλλαξαν? εχει ακουσει κανενας αλλος για προβλημα με τα ακουστικα της 1 ης γενιας νανο? παντως ευκολα αν ειναι τα αλλαζεις με 2 ης γενιας? ειναι συμβατα? δε ξερω- απλα ρωτω
slim_shady Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 τελικα τι εφταιγε? τι εκανες? στα αλλαξαν? εχει ακουσει κανενας αλλος για προβλημα με τα ακουστικα της 1 ης γενιας νανο? παντως ευκολα αν ειναι τα αλλαζεις με 2 ης γενιας? ειναι συμβατα? δε ξερω- απλα ρωτω[/QU πηγα και αγορασα κατι philips...γιατι της apple ειναι πανακριβα
MacPhisto Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 μου ηρθε εχτες το Creative zen V Plus 8gb... ολα καλα και ολα ωραια.. ομως...δεν ξαναειχα mp3 player στο παρελθον αλλα ο ηχος του δε με ενθουσιασε...δεν ξερω τι περιμενα.....σε ολα τα tests διαβασα κορυφαιες κριτικες για την αποδοση του οποτε παιζει να ειναι καθαρα υποκειμενικο... το εχει κανενας αλλος να συμφωνησει ή διαφωνησει μαζι μου;;;
punky Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Κοίτα, παίζει πράγματι αυτό που λες: ότι δεν ξέρεις τι περίμενες, οπότε ίσως και να περίμενες εμπειρία πανάκριβου home theatre. Από την άλλη έχει να κάνει και με την ποιότητα των ίδιων των mp3 σου. Σε τι bitrate τα έχεις πχ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.