Angelaki Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Είμαι κάτοχος ενώς PC με KUBUNTU και μόλις εχθές έκανα εγκατάσταση το XGL. Εγινε τελικά εγκατάσταση αλλά δεν μου έβγαλε τα εφφέ που έχει το βιντεάκι που κατέβασα. :( Υπάρχει κάποιος που να το έχει κάνει εγκατάσταση σε KUBUNTU και να του δουλεύει;Θέλω τις οδηγίες.:roll: Τελικά σήμερα θα κάνω format και θα το ξανακάνω install το kubuntu. Κάθε βοήθεια είναι δεκτή απο οποιονδήποτε...... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biocrasher Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Οταν λες οτι εγκατεστησες το XGL τι εννοεις? Το να εγκαταστησεις τον server δεν ειναι αρκετο. Χρειαζεσαι και εναν compositing window manager και ο μονος που προσφερει αυτη την λειτουργια ειναι ο compiz. Και δυστυχως δεν δουλευει πολυ καλα με το KDE. Μπορεις να το κανεις να δουλεψει αλλα θα εχεις καποια προβληματα, κυριως με τα kicker-applets. Π.χ. το systray εμφανιζεται σαν ξεχωριστα παραθυρακια. Εγω οταν το ειχα δοκιμασει, δεν δουλεψε πολυ καλα και εν τελει το αποτελεσμα ηταν πολυ λιγοτερο λειτουργικο απο το κανονικο kde. Μπορεις να βρεις οδηγιες για την διαδικασια που χρειαζεται εδω αλλα δεν σου συστηνω να τις ακολουθησεις. Και παρ'οτι ειμαι οπαδος του KDE και του (k)ubuntu αν θες ντε και καλα XGL σου συστηνω gnome και ισως και SLED 10. Παντως η δικια μου εμπειρια ειναι οτι επαιξα λιγο μαζι του και μετα το βαρεθηκα. Το compiz και τα εφε που προσφερει ειναι μονο ενδεικτικα και δεν κανουν το desktop πιο ευχρηστο. Καλυτερα να περιμενεις εως οτoυ γινουν και οι κανονικοι window managers compositing(για την ακριβεια, το bleeding edge του metacity, αν και ασταθες, παρεχει ηδη τετοιες δυνατοτητες οποτε μπορει να τις δουμε συντομα στο edgy ή το αργοτερο στο edgy+1. Ή ακομα συντομοτερα στο gentoo ή καποια αλλη διανομη ) . Υ.Γ. Ειπαμε: Δεν Κανουμε Φορματ. ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelaki Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Ενταξει με έπεισες και δεν θα βάλω το XGL. Το format το εχω συνηθήσει απο τα windows και θα το κάνω γιατί το γέμισα βλακίες το linuxaki και θέλω να το καθαρίσω.. :-D Εξάλου έχω πρόβλημα και με το SSH μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 φορμάτ;! σε λίνουξ;! γιατί; γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αbominable Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ενταξει με έπεισες και δεν θα βάλω το XGL. Το format το εχω συνηθήσει απο τα windows και θα το κάνω γιατί το γέμισα βλακίες το linuxaki και θέλω να το καθαρίσω.. :-D Εξάλου έχω πρόβλημα και με το SSH μου... Απλά διέγραψέ τις.. Format Restart Μόνο για FOOBAR O.S. Y.Γ.(fucked up beyond all recognition operating systems) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.