Προς το περιεχόμενο

Συγνώμη κύριε,ξεχάσαμε να...εκκινήσουμε τη διαδικασία ενεργοποιήσης!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από κάποια σκέψη αποφάσισα να βάλω την προσφορά forthnet 1024 adsl in box. Καθώς όμως είχα ήδη dsl έπρεπε να τη διακόψω. Πάω λοιπόν στον ΟΤΕ για τη σχετική διαδικασία και μέσα σε τρεις μέρες είχε διακόψει την γραμμή. Δεν το περίμενα τόσο γρήγορα πότε να γίνει κάτι από τον ΟΤΕ και να φαίνεται ότι θα αργοπορήσει τόσο πολύ η forthnet για αυτό το αναφέρω. :)

Anyway, κάνω τη σχετική αίτηση του adsl in box από το internet συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα από τη σελίδα τους,στέλνω το αντίστοιχο mail με τον σκαναρισμένο λογαριασμό και παίρνω τηλέφωνο να δω αν τα έχουν πάρει και είναι όλα καλά. Η τηλεφωνήτρια μου λέει ολα ok και ότι θα μπορώ να βλέπω τη διαδικασία ενεργοποίησης από τη σελίδα τους. Την πρώτη μέρα δεν έδειχνε τίποτα η σελίδα για το τηλεγωνικό νούμερο μου,πράγμα φυσικό υποθέτω. Το ίδιο και τη δεύτερη μέρα, υπέθεσα λοιπον ότι μάλλον δεν δείχνει την πρόοδο κατευθείαν. Το ίδιο συνεχίστηκε μέχρι την έβδομη μέρα που αποφάσισα να πάρω τηλέφωνο στη forthnet για να δώ γιατί δεν δείχνει τίποτα για την πρόοδο της διαδικασίας στη σελίδα τους, όπου η τελεφωνήτρια αφού τις δίνω τα σχετικά στοιχεία μου λεεί ότι δεν προώθησαν την αίτηση στον OTE και την βάζει προς προώθηση η ίδια τώρα για να αρχίσει η διαδικασία! Ειλικρινα δεν περίμενα κάτι τέτοιο από τη forthnet. Το ευχαριστώ δηλαδή που είμαι από πριν πελάτης τους, τι να πω! Τώρα είμαι στη δέκατη μέρα,αν και τώρα που έρχετε δεκαπενταύγουστο μάλλον θα αργήσει πιο πολύ λόγω αργίας υποθέτω! :(

Δημοσ.

Ασχολίαστο, αλλά δεν χρειάζεται να κατηγορηθεί τώρα ολόκληρη η εταιρεία για αυτό το περιστατικό. Και απ' ότι βλέπω δεν έχεις αργήσει κι όλας πολύ, εξάλλου οι καθυστερήσεις συνήθως γίνονται από τον ακατανόμαστο.

Δημοσ.

pira pali simera tilefono kai moy eipan oti i aitisi kataxorithike kai tha stalei apo tetarti ston ote, kai at last bgazei kai kati sto site:

14/08/2006 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από FORTHnet

epitelous kapoia ekseliksi :)

Δημοσ.
signwmi Kirie mipws eiste ligoo.............ehmmm

m@1@|< 3s me to simpa8eio??

ti ekane to paidi kai les oti einai [email protected] ine na paraponietai.entaxei den einai poli mia bdomada kai logiko einana ginontai lathjos alla auto den simenei oti einai ,....kai kalo einai na min brizoume.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...