Προς το περιεχόμενο

Pres..HOT!!!

overclockerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά τα βρίσκεις με ένα Google ή αν προτιμάς στο manual της CPU σου ή στο website του κατασκευαστή.

Με το "P4 2.80 GHZ" κανείς δεν θα μπορεί να σου πει το παραμικρό, και αν σου πει θα είναι αποκλειστικά "μαντεψιά". Αυτό που πρέπει να γράψεις είναι τον ακριβή τύπο του επεξεργαστή σου!!!

Δημοσ.
Tha ithela na rwtisw poia einai h prepousa Thermokrasia gia ton CPU mou(P4 2.80 GHz)

Πιό καλά να ρώταγες ποιές είναι οι συνήθεις θερμοκρασίες γιατί οι πρέπουσες,όσο ποιό μικρές τόσο καλλίτερα.Μη τρομάζεις με τούς prescott γιατί είναι γεννημένοι..μπουρλοτιέρηδες καί αντέχουν.

Δημοσ.

βεβαία μπορείς να “πετύχεις” αρκετά πιο χαμηλές θερμοκρασίες με μία καλή ψήκτρα-fan. Από τη στιγμή που δε σου δημιουργεί προβλήματα όσο και να έχεις (σε λογικά πλαίσια) είσαι ok!

Δημοσ.
βεβαία μπορείς να “πετύχεις” αρκετά πιο χαμηλές θερμοκρασίες με μία καλή ψήκτρα-fan. Από τη στιγμή που δε σου δημιουργεί προβλήματα όσο και να έχεις (σε λογικά πλαίσια) είσαι ok!

Nai ontos. Egw gia presHOT 3.2 ebala psiktra thermalright xp90 kai ena kalo fan kai eimai se normal plaisia. ews 60 to polu. enw prin eixa dei temp 78 :D

Δημοσ.
Nai ontos. Egw gia presHOT 3.2 ebala psiktra thermalright xp90 kai ena kalo fan kai eimai se normal plaisia. ews 60 to polu. enw prin eixa dei temp 78 :D

Τι εφαρμογές τρέχεις όταν έχεις 60 βαθμούς?Γιά βάλε να ριπάρεις κάποια ταινία με το dvd shrink καί πες αποτέλεσμα.Έπειτα μιλάς γιά αυτή την εποχή?Δηλαδή ντάλα Καλοκαίρι?

18 ολόκληροι βαθμοί κάτω είναι πάρα πολλοί.

Δημοσ.
Τι εφαρμογές τρέχεις όταν έχεις 60 βαθμούς?Γιά βάλε να ριπάρεις κάποια ταινία με το dvd shrink καί πες αποτέλεσμα.Έπειτα μιλάς γιά αυτή την εποχή?Δηλαδή ντάλα Καλοκαίρι?

18 ολόκληροι βαθμοί κάτω είναι πάρα πολλοί.

Με όποιο τρόπο έπιανε 78 temp πριν, με τον ίδιο δεν πιάνει ούτε 60 τώρα. μέχρι 58 για την αρκίβεια έχω δει. Καλοκαίρι βάραγε 78άρια. Και τώρα 58άρια. πάνω σε scan με antivirus, spyware, και σε πολύ ώρα game έπιανε τέτοιες temp. Rip δεν δοκίμασα να κάνω, αλλά δεν νομίζω να πάει πάνω απο 60.

H ψύκτρα απλά είναι σαν γομάρι, και με καλό fan έγινε καλή δουλειά. και το fan δεν το έχω να πηγαίνει πάνω απο 2.000rpm. Τον χειμώνα πιστεύω θα δω temp που ποτέ δεν έχω ξαναδεί σε αυτό το pc! Κάτω απο 40.

Δημοσ.

Εχω PresHOT s478 3,0GHz και ψυκτρα την NOCTUA NH-U9 με 2x90mm fans στις 2000 στροφες. Η θερμοκρασια ειναι 57c idle (γραφοντας κειμενα στο Word) και 70c max σε full load (παιζοντας παιχνιδια με τις ωρες), παντοτε μετρημενα με κλειστο κουτι. Παλια στην αρχη ειχα ψυκτρα την original Intel απο τον παλιο Northwood και η θερμοκρασια αγγιξε τους 85c(!)....

Δημοσ.

ws gnoston stous prescott an den alakseis psyxtra kai thermokrasies tha fas sthn mapa kai poly thoryvo....exeis paei se net cafe me prescott freskostimeno xwris mousiki?????? nomizeis pws plakonei tsourmo apo mellises...milame gia poly vazoura!

Δημοσ.

Λοιπον οταν εκαψα την μητρικη μου υστερα απο ανεπιτυχες φλασαρισμα του bios.Αλλαξα την qdi με μια ecs...Εβλεπα τον barton me 112 βαθμους με το καλημερα σας μεσα απο το bios.(λογικα θα επρεπε να ηταν καποιο bug της μητρικης)Αλλα η αναμνηση παρεμενει τρομακτικη...

Δημοσ.
Λοιπόν PresHOT 3.00GHz με μαμά ψύκτρα 40 βαθμούς idle 55-58 full load....

Δεν επαιζες και κανενα τζοκερ την μερα που πηρες το συγκεκρινενο κομματι???????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...