Miltos_01 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί με κλειδιά και αντικλείδια. Έχει κανείς κάποια γνώση για το θέμα αυτό; Μηχανήματα, εξοπλισμός, κόστος μηχανημάτων κτλ;
alt10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ετυχε και το βρικα και ρωταω και εγω με την σειρα μου πως μπορεις να κανεις ενα αντικλειδι μονος σου ??? και πως λεγεται το μηχανημα που τα φτιαχνει ???
Toufas Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ετυχε και το βρικα και ρωταω και εγω με την σειρα μου πως μπορεις να κανεις ενα αντικλειδι μονος σου ??? και πως λεγεται το μηχανημα που τα φτιαχνει ??? για να ανοιγεις την πορτα της ξαδερφης?
De@th L0rd Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ετυχε και το βρικα και ρωταω και εγω με την σειρα μου πως μπορεις να κανεις ενα αντικλειδι μονος σου ??? και πως λεγεται το μηχανημα που τα φτιαχνει ??? Χρειάζεται να είσαι άνω των 21 ετών,με καθαρό ποινικό μητρώο,άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ειδική άδεια από την αστυνομία.Τι από αυτά έχεις?
Garnele Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 δε νομίζω ότι θέλει να βγάζει αντικλείδια νόμιμα ρε συ ντεθ λορντ..
alt10 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 ρε τι να τα κανω τα αντικλειδια με εχετε κανει λες και ειμαι κανενας νονος της νυχτα ή αυτος που ριχνει την κυβερνηση απλα ρωταω πως το λενε το μηχανημα....
cassidy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2008 Λοιπόν το ένα λέγεται "καλουπιέρα", το βρίσκεις και στα σούπερ-μάρκετ, είναι φθηνό, ή φτιάχνεις μιας χρήσεως μόνος σου από βούτυρο. (ψάξε στο νετ για βιντεάκια) Το άλλο, η "πρέσσα¨είναι πιο ακριβό. Πήγαινε στα μαγαζιά που πουλάνε σίδερα, τοστιέρες και τέτοια, έχουν κάποια μη-επαγγελματικά σε κυριλέ τιμές.
antonl Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 [...]πως μπορεις να κανεις ενα αντικλειδι μονος σου ??? [...] ρε τι να τα κανω τα αντικλειδια [...] 1234567890
iNorganic Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 με ειδικο κερι κ με μια λεπτη μεταλλικη λίμα γινεται δουλεια για αντικλειδι. Το lock picking θελει πολυ δουλεια παιδια
De@th L0rd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 με ειδικο κερι κ με μια λεπτη μεταλλικη λίμα γινεται δουλεια για αντικλειδι. Το lock picking θελει πολυ δουλεια παιδια 1 φορά για απλή κλειδαριά 4 ώρες χωρίς τα διαλλειματα 2 φορά 1 ώρα κ 20 λεπτά 3 φορά 24 λεπτά 4 και μετά περίπου 1-2 λεπτά. Βάλτε μέσα και τον τροχό,τις λίμες,τα λαμαρινάκια και διάφορα μπιχλιμπίδια όπως ατσαλοσύρματα κατάλληλα κομμένα.Ναι όντως θέλει πάρα πολύ δουλειά! Βίντεο που βοήθησαν ! http://www.youtube.com/watch?v=uB_tYW9pCMY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.