Panathinaikara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 ξέρετε ααν έχει λειτουργία load subtitle και συγχρονισμού υποτίτλων σα το Subresync του Media Player Classic. Έχω κάποιες ταινίες με υπότιτλους που δε μπορώ να συγχρονίσω και θέλω να κάνω το συγχρονισμό την ώρα που βλέπω την ταινία
Peavy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Υπάρχει και Subtitle Workshop που μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά μπορείς να βλέπεις την ταινία ενώ αυξομειώνεις το χρόνο στην ταινία.
Panathinaikara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 το πρόβλημα είναι ότι δεν εχω εγκατεστημένους τους codecs με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω την ταινία στο Subtitle Workshop.Εξάλλου αυτός είναι και ο λογος που χρησιμοποιώ VLC για να αποφύγω το install των codec packs
Sagao Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Giati prepei na katevaseis nte kai kala codec pack?Boreis na vreis opoious codecs theleis sto net.Kykloforoun kai free.Dokimase pantos kai to subsync
PETROS13 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 νομίζω μόνο τον xvid codec χρειάζεται και τίποτα άλλο..den είναι μεγάλος για να κατέβει..
asmilon Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Πολλα βιντεο χρησιμοποιουν αλλους codecs και δε παιζουν μονο με το XviX/DivX. Αν εχει κανεις ορεξη να ψαχνει καθε codec ξεχωριστα, ας το κανει. Προσωπικα προτιμω καλα codec packs οπως το K-Lite Codec Pack και εχω το κεφαλι μου ησυχο, δε εχω βρει βιντεο που να μην μου παιζει και δεν υπαρχει επιπτωση στο μηχανημα μου απο το συγκεκριμενο πακετο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.