Προς το περιεχόμενο

Πλύσιμο και γυάλισμα αυτοκινήτου...

Icecut

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας που τώρα το καλοκαίρι λόγω σκόνης αλλα και καλού καιρού πλένουμε αρκετά συχνά τα αμάξια μας είπα να ρωτήσω τι είδους προϊόντα χρησιμοποιείτε.Πέρα απο τα γυαλιστικά και σαμπουάν θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει υπ'όψιν του τι χρησιμοποιούνε στα πλυντήρια για να γυαλίζουνε τα ελάστικά του αυτοκινήτου.Είχα δεί κάποτε οτι αραιώνουνε μια ουσία σε νερό την περνάνε με ένα ψεκαστικό πιστολάκι και το λάστιχο δείχνει ολοκάινουριο..

Δημοσ.

Τι αντρική μανία το συνεχές πλύσιμο και καθάρισμα του car. Και μετά το πλύσιμο ένα σκούπισμα μην τυχών και μείνουν άλατα επάνω :D

Για όσους δεν έχουν γκαράζ είναι μάταιο…

Έριξα μια ματιά στο δωμάτιο του αδερφού μου. Λοιπόν όταν το πλύνει το στεγνώνει με ένα πανί ειδικό από δέρμα. Και το πλένει με ένα shampoo μαύρο σε χρώμα που γράφει έξω AUTOFA – Faccio lo shampoo.

Για το σαπούνισμα έχει κάτι μαλακά σφουγγάρια, φουσκωτά. Είχε και μία αηδία σαν μύξα για γυάλισμα αλλά μια φορά έβαλε και δεν ξανάβαλε. Δεν θυμάμαι τον λόγω.

Δημοσ.

Κάπου δε πρέπει να ξεδώσουμε κ μείς?Κάθε φύλο με τη μανία του,άλλωστε το αμάξι ήτανε απο πάντοτε φαλλικό σύμβολο..Τέσπα,μη το πάμε εκεί,στο θέμα μας...BTW,ευχαριστώ για την απάντηση

Δημοσ.
Τι αντρική μανία το συνεχές πλύσιμο και καθάρισμα του car. Και μετά το πλύσιμο ένα σκούπισμα μην τυχών και μείνουν άλατα επάνω :D

ναι φταίμε κιόλας που έχουμε καλογυαλισμένο αμάξι για να σας βάζουμε και μέσα. Δεν φταίμε εμείς που άμα δείτε καθαρό ωραίο αμάξι τρέχετε από πίσω:D

Δημοσ.
ναι φταίμε κιόλας που έχουμε καλογυαλισμένο αμάξι για να σας βάζουμε και μέσα. Δεν φταίμε εμείς που άμα δείτε καθαρό ωραίο αμάξι τρέχετε από πίσω:D

Πίστεψε με δεν έχουν όλες τα ίδια μυαλά.

Δεν είπα ότι το αμάξι πρέπει να είναι μέσα στην βρόμα. Απλά τόνισα την υπερβολή.

Δημοσ.
Πίστεψε με δεν έχουν όλες τα ίδια μυαλά.

Δεν είπα ότι το αμάξι πρέπει να είναι μέσα στην βρόμα. Απλά τόνισα την υπερβολή.

καλά οι 99 στις 100 ελληνίδες είναι έτσι . Το χουν στο αίμα τους.

το βρόμα γράφεται βρώμα.

Δημοσ.

Ρε theomen ξεκόλλα με την ορθογραφία μου. Σαν κοράκι κάθε φορά ψάχνεις τι γράφω μήπως και βρεις κανένα λάθος. Για τα ενοχλητικά σου σχόλια, κάθομαι και ξανακοιτάω τι γράφω! Άντε ευχαριστημένος? Ξέρεις καλή ορθογραφία ΕΙΣΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ. άντε αγάπησε αλλού τώρα.

Thanks Lucifer. Για βρόμα το ήξερα.

Δημοσ.
Και βρόμα γράφεται πλέον.

δεν ξέρω που το είδες αυτό αλλά το ο όταν τονίζεται πάντα γράφεται με ωμέγα.

εγώ δεν είμαι fun των ελληνικών αλλά τουλάχιστον αφού γράφουμε που γράφουμε ας τα γράφουμε σωστά.

melissa check my signature :D

Δημοσ.

Μανόλης, τρένο, κρεβάτι, βρόμα, κοιτάζω, αβγό.

Βρες τι κοινό έχουν μεταξύ τους.

Hint: ΔΕΝ είναι η ανορθογραφία.

Δημοσ.

περίεργα πράγματα :D τώρα που εμβάθυνα λίγο είδα ότι όντως ισχύει αυτό :D

άντε melissa την γλίτωσες :D i'll be watching you :D xaxa

Δημοσ.

Μ'αρέσει ποιυ είπα να μη ξεφύγει το θέμα στα φαλλικά σύμβολα και ξέφυγε στην ορθογραφία..Τέσπα,για τα προϊόνται τησ SONAX για να επιστρέψουμε κ στο θέμα μας έχω ακούσει ότι έχουνε μείνει πίσω πολλά χρόνια σε σχέση με άλλες εταιρείες.Για το γυάλισμα των ελαστικών ρε παιδιά δε ξέρει κανείς κάτι??

Δημοσ.

έλα ρε icecut. Για ελαστικά πάρε armor all από το πράκτικερ, είναι αρκετά καλό και δεν έχει υπερβολική γυαλάδα. Τώρα αν θες να ξεφύγεις μπορείς να πάρεις Autoglym ή MEGUIARS αλλά δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο εκτός και αν έχεις πάθει κανά ψυχικό τραλαλα με την καθαριότητα του αυτοκινήτου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...